Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze mam straszny dylemat co robić
Wiem że sunia powinna jutro opuścić schronisko bo dla niej to ogromna szansa ,ale bardzo sie boję że za jakiś czas większość zapomni o suni a ja zostanę z opłatami za hotelik.
[B]Proszę deklarujcie choćby najmniejsze kwoty ,aby uzbierała się chociaż połowa deklaracji stałych [/B]

Posted

w takim razie deklaruję 20 zł miesięcznie w imieniu mojej znajomej pani Magdy.
wpłacam więc te 30 jednorazowe i 20 stałe.
Przelane.

Posted

Kumpel,na którego wpłacałam 10 zł miesięcznie pakuje manatki i jedzie do domku :multi:, więc przenoszę tą deklarację na Mandarynkę .
Wiem,że to malutko,ale bid dużo,a portfel tylko jeden.......

Posted

[quote name='Poker']w takim razie deklaruję 20 zł miesięcznie w imieniu mojej znajomej pani Magdy.
wpłacam więc te 30 jednorazowe i 20 stałe.
Przelane.[/QUOTE]

[quote name='mamamuminka']Kumpel,na którego wpłacałam 10 zł miesięcznie pakuje manatki i jedzie do domku :multi:, więc przenoszę tą deklarację na Mandarynkę .
Wiem,że to malutko,ale bid dużo,a portfel tylko jeden.......[/QUOTE]

[quote name='zuzka']No to ja wpisuje się na stałe deklaracje 10 zł, i już dyszkę przelałam[/QUOTE]

[quote name='izabela1234']Witam wszystkich
Jestem wolontariuszką z Gliwic na tą chwilę moge przeznaczyć 30 zl stalej deklaracji.[/QUOTE]
Cioteczki i Wujkowie jesteście wspaniali
bardzo bardzo dziękuje

Posted

Mandarynko tobie już deklaracje się zbierają a zobacz biedną Roxi. jutro ma mieć operację a nie ma nawet złamanego grosika. więc nie wiadomo co będzie :shake:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182613-FPR-ZwP-3-miesiAE-czna-Roxi-potrzebuje-600-zA-aby-znowu-A-YAE-PomA-A#post14373338[/url]

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Potrzebne stałe deklaracje na kwotę choć 350zł, resztę dozbiera się bazarkami czy allegro...ale deklaracje muszą być.
Powrzucam watek na moje hotelowe, dobrze by było na poniedziałek jakos to dograć, zawsze oszczędnośc na transporcie...sunia miałaby juz spokój też.[/QUOTE]
Ten hotel jest do Manadarynki brakuję tylko deklracji

Posted

Po przeczytaniu wątku Mandarynki, aż łzy cisną mi się do oczu,deklaruję się co miesiąc na wpłatę 20 zł, trzymam kciuki i mam nadzieję, że odejdzie ze schroniska i znajdzie na razie domek tymczasowy.Trzymaj sie Mandarynko, dziś wieczorem prześlę pieniążki.Bardzo proszę o numer konta, znalazłam na NK, CZY TO TEN?

Posted

[quote name='casiopea53']O Boże jaka potworna bidula, czy nie można utworzyć sms-a dla Mandarynki....., tak byłoby szybciej i na pewno więcej by się uzbierało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
A co to takiego ?

Posted

W ten sposób osoby takie jak ja na przykład nie mające konta w żadnym banku za pomocą sms-a zbierają pieniązki dla danego zwierzaczka...Nie wiem jak sie to załatwia!:(:(:(:!