Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poradzie mi jak napisać tekst do ogłoszeń
czy zaczynać od wiadomości że jest biedna pogryziona itd
czy
że jest wspaniała wesoła i potem wspomnieć że po przejściach

Bo jakoś nie idzie mi pisanie tego tekstu :placz:

Posted

:) Nie ma co robic jakis ckliwych tekstów mysle- lepiej skupic się na zaletach i napisac do jakiego domu się Mania nadaje. Nie róbcie tez tekstów na pół strony bo ludzie nie maja czasu czytać-ja bym dała tresciwy tekst i zdjecia jak jest teraz bez wracania do przeszłosci.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Pare fot..ciężko jej zrobić coś w bezruchu...jak przykucnę to siedzi mi na głowie, jak ładnie stoi i ją zawołam aby spojrzała, to leci do mnie:roll:

:evil_lol:

I jedno co się nada do ogłoszeń;)

Ale zmiana... dodoam to zdjęcie do galerii na n-k

Posted

przepraszam, miałam pomyśleć nad tekstem przez weekend dla Maniusiowych ogłoszeń, ale niestety mam póki co mojego zatrutego i skopanego kocurra na głowie (ah sąsiedzi) i jakoś nie miałam czasu wejść na dogo, ani usiąśc do tekstu przez weekend...
dziś też jeszcze jadę po niego do kliniki, więc pewnie nic ułożę dla Maniusi...

Posted

Fotki będą jak tylko pogoda sie poprawi i dojdziemy z wszystkim do ładu. Teraz u nas burze, Misza daje mi popalić bo ciągle wydostaje się z kojca poprzez teleportację:)
Mania daje sobie świetnie radę-wieczorami chodzę z psami na dłuższe spacery do lasu od paru dni- bo tylko wtedy pogoda jest ok. Wczoraj Mania jak wracaliśmy zobaczyła wystający hydrant z wysokiej trawy- obszczekała i jak podchodziła powąchać to tylne nogi miała bardzo daleko-na wypadek odwrotu-tym samym praktycznie leżała na ziemi- taki odwazniaczek z niej:)

Posted

No no no...ale się chociaż dziewczynka starała wyglądać groźnie :razz:
U nas piękna pogoda, słońce świeci, błoto nie wysycha :evil_lol: dzisiaj ostrzygłam nogawkowca, więc żeby Szansie nie było lepiej wzięłam się za czesanie, a tam dredy normalnie :placz: bez nożyczek się nie obyło :roll: