Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Oj ja delikatnie przeciez.A malenka jest slodka.Juz slicznie idzie przy nodze na spacerku,na smyczy:loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ania a dlaczego dom tymczasowy a nie stały ? Ona jest sliczna. Quote
nessi Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Luna jest śliczna. Mam nadzieję, że szybko znajdzie kochający domek. Quote
Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Staly domek oczywiscie potrzebny ale poki nie znajdzie stalego musze jej znalezc tymczasowy,u mnie nie powinna byc ze wzgledu na parwowiroze:placz: pomoooooocy.......... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ups, to nie wesoło. Rozumiem - to szukajmy i takiego i takiego. Quote
mosii Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Piekna Luna szuka domku:loveu: Pomózmy Ani-tygrysiczce, Luna nie może u niej zostać....... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ania a jak wielka jest ta Luna ? Czy zechcesz ja opisać bardziej ? Quote
swan Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Hej dziewczyny, ale ja rozumiem że w schronisku zostawiłyście info że znaleziona została taka suczka i na jakiejś warszawskiej stronie też?:cool3: Bo przeczytałam przed chwilą cały wątek, przeczytałam szczere oburzenie na oprawców, którzy sunię wyrzucili,:angryy: a może ona zginęła i ktoś jej rozpaczliwie szuka?:shake: Ja wiem, że taka jest pierwsza myśl ludzi, którzy spędzają dużo czasu na dogo, ale sama już miałam takie pomyłki:oops: do góry malutka Quote
Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 swan,schronisko-mysle oczywiscie o kierowniku,ma w d**** czy pies komus zginal czy nie.Ogloszenie kierownik oleje-chyba ze bylby to rasowy pies to by sie zainteresowal zeby go drogo sprzedac:angryy: przykro mi ale w radomskim schronie to norma:mad: .Dalam ogloszenie na gazeta.pl na forum radomskim.A szczerze mowiac watpie ze jej ktos szuka,wygladalo to na wyrzucenie psiaka z samochodu-rozmawialam z pania z kiosku gdzie mala sie krecila,psica byla bruda i bardzo glodna,widac ze dlugo sie bląkala. Quote
Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Czy olej wazelinowy sluzacy do oliwienia maszyn jest trujacy??????????Luna wziela sobie taka buteleczke z tym olejem i rozgryzla,pewnie troche polknela.........:crazyeye: Quote
Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 A dzis dostalam ulitimatum,ze albo psa gdzies jutro umieszczam albo :mad: i to nie sa zarty:shake: niestety ktos kto ma wladze w mojej rodzinie nie zgadza sie zeby mala u nas byla:-( Dooooooooomek na gwalt potrzebny:-( :-( :-( Quote
swan Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Tak pytam, bo zaraz po tym, jak się przeprowadziłam z bloku w mieście na wieś, jeszcze nie przyzwyczajona, że wiejskie pieski latają luzem i się tym nikt nie przejmuje, miałam taką akcję. Jechałam do domu i przejeżdżałam przez wieś, przy skrzyżowaniu stał spanielek. Wyglądał na starszego i nie wyglądał na zaniedbanego. Zatrzymałam się zobaczyć, co to za piesek, a on podbiegł jakby z nadzieją do samochodu. Ale jak zawołałam to odbiegł wyraźnie rozczarowany. No to ja zrozpaczona, nie wiem co robić, zadzwoniłam od razu do radia i dałam ogłoszenie, że pewnie wyrzucony z samochodu albo co. ...... minęlo kilka dni, okazało się, że ten spaniel mieszkał w domu przy tym skrzyżowaniu, potem juz go częściej widziałam albo w ogrodzie, albo znowu przy drodze oglądającego samochody.... albo miał takie hobby, albo po prostu czekał aż pan wróci z pracy samochodem....... no ale to tak na marginesie......jako anegdotka a parę lat później okazało się, że to pies wujka mojego kolegi..... bym im psa uratowała:p Quote
mosii Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Czy olej wazelinowy sluzacy do oliwienia maszyn jest trujacy??????????Luna wziela sobie taka buteleczke z tym olejem i rozgryzla,pewnie troche polknela.........:crazyeye: środki ropopochodne(olej slinikowy, srodki konserwujace, )sa trujace, ale czy ten olej to nie mam pojecia:roll: mozesz podac do zjedzenia chleb Quote
Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Ufff doczytalam,olej wazelinowy nie jest trujacy nawet w wypadku polkniecia uffff.Therion dzieki:p Quote
Beata J. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Kolejny piękny a na dodatek cudownie uśmiechnięty tricolorek. Może sunię na allegro trzeba by wystawić Szukaj domku Luna:Dog_run: Quote
Tigraa Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Juz jest na Allegro.Pilnie szukamy domku tymczasowego bo dostalysmy eksmisje:-( Quote
Tigraa Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 ratuuunku......kto przygarnie malenka,usmiechnieta,przylepną suczke? Quote
red Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Aniu, jeśli to było w Parku Kościuszki, to może tam rozwiesić kilka ogłoszeń, może też do Anonsów do rubr.zgubiono-znaleziono. Dorota dziś weźmie adres pań, które mieszkają k.parku i odbierały w sobotę swoje psy ze schroniska, oddane na czas pobytu w szpitalu. Jej pieski są stare, pewnie chodziła z nimi na spacery do parku, może zna tą suczkę, dotrzemy do tej pani. Quote
Tigraa Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 red bede wdzieczna za pomoc....... A tu nowe fotki-zabawa Luny i Reksia Quote
Tigraa Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Maly slodziak sie przypomina.... Za godzine jade z nia do rodzicow,trzymajcie mocno kciuki zeby udalo mi sie przekonac mame na domek tymczasowy,bo jesli nie uda sie to zalamka,chlop mi dal eksmisje...:-( Quote
mosii Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Aniu trzymam za mała i za Ciebie bardzo mocno!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: eh.... tak to bywa z facetami..... trzymaj sie Aniu :buzi: Quote
Recommended Posts