malagos Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 O, to czuję sie matką chrzestną Oriona :) Quote
cancer43 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Zapraszamy na fejsbukowy bazarek,w części przeznaczony dla Erki - Kama202 i ja chętnie będziemy pośredniczyć w zakupach ciotkom ( i wujkom) bez FB https://www.facebook.com/events/318991254911203/?ref_notif_type=event_mall_comment&source=1 Quote
erka Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Zapraszamy na fejsbukowy bazarek,w części przeznaczony dla Erki - Kama202 i ja chętnie będziemy pośredniczyć w zakupach ciotkom ( i wujkom) bez FB https://www.facebook.com/events/318991254911203/?ref_notif_type=event_mall_comment&source=1 Bardzo dziękujemy! :smile: Quote
Kama202 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 A ja dopiero teraz o tym pomyślałam...jak przetwory cancerki, pyszne- już wyprzedane. Zapraszamy na bazarek w moim podpisie Quote
malagos Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 W wolnej chwilce zajrzyjcie, prosze, do mojego "owczarka', założyłam mu wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/143084-wiejski-owczarek-belgijski-cudowny-szczeniak-rzepek-u-nas-w-bdt/ Quote
erka Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Wczoraj przyjechali bardzo fajni państwo po ostatniego , nawet nie nazwanego ON-ka :smile: . A jutro prawdopodobnie do domu pod Warszawą pojedzie patykolubny Orion:). Quote
Jo37 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Dobrze ,że oprócz wyjątkowo wydajnego źródła ON i DON -ków macie źródełko DOM-ków. Quote
malagos Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Jakby był nadmiar tych DOMków, polećcie błagam, naszego "belga" Rzepika... Quote
wegielkowa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Przyjdźcie chociaż na chwilę dziś pod Halę Wid-Sport na Zerwijmy Łańcuchy. Miedzy 12tą a 14tą. Quote
irenas Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A widziałyście w teleekspresie tego PRZEPIĘKNEGO donka ze schroniska na Paluchu? Boże, jak to się stało, że taki piękny i zadbany pies trafił do schronu? Zgubił się? Jeśli tak, mam nadzieję, że jego właściciel też oglądał ten teleekspres. O zrywaniu łańcuchów też było. Tyle, że Ci którzy trzymają psy na łańcuchu nawet nie wiedzą o takiej akcji, ani się nią nie interesują. Bo jak to? Psa trzymać luzem? Przecież trzeba by załatać dziurawy płot. A jemu dobrze na tym łańcuchu. Przecież się nie skarży. Quote
MTD Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Czy jesteście w stanie pomóc choć z jednym kociakiem lub dorosłą kotką w ciązy? https://www.facebook.com/events/854483064575558/ Quote
erka Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Taka młodziutka sunieczka szuka domu. Uratowali ja starsi państwo, była bardzo wychudzona i w zaawansowanej ciąży. Jest już wysterylizowana. Na razie tylko taka fotka, może jutro uda mi się zrobić lepsze. Quote
malagos Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Jakby był nadmiar tych DOMków, polećcie błagam, naszego "belga" Rzepika... Nasz owczar już w swoim domku w Warszawie. A co, pochwalę się :) Quote
irenas Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nasz owczar już w swoim domku w Warszawie. A co, pochwalę się :) A zdjęć nie przysłali, leniuszki jedne? :nonono2: Quote
irenas Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Taka młodziutka sunieczka szuka domu. Uratowali ja starsi państwo, była bardzo wychudzona i w zaawansowanej ciąży. Jest już wysterylizowana. Na razie tylko taka fotka, może jutro uda mi się zrobić lepsze. Urocze stworzenie. Za każdym razem jak widzę, te Wasze "znajdy", chciałabym być miliarderką, żeby je ratować. Niestety nie jestem, mogę tylko trzymać kciuki z całej siły, żeby sunieczka szybko znalazła dobry dom. Quote
erka Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Dzisiaj poznałam sunieczkę, przemiła, kochana sunia :smile: . Młodzizna, to była jej pierwsza ciąża z pewnością, czyli ma ok.9-10 mies. Ma na imię Bella i coś z charta w genach, bo sylwetka i pyszczek charcikowate. Sunię państwo znaleźli w Borkowie, w lesie, nie dość,że ma taką szczupłą sylwetkę, to była jeszcze bardzo wychudzona, tylko brzuch trochę powiększony, ciąża była już zaawansowana. Quote
erka Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Jeszcze taki kocurek pilnie szuka domu, ślicznie umaszczony, ok. 3,5 mies. Quote
erka Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Jeszcze takie cudeńko szuka domu:). Sara i Ika zasiedziały się u mag.dy i jakoś domów nie widać :(. Myślałyśmy,że przynajmniej labkowata Sara nie będzie długo czekać, ale niestety. Niby jest sporo telefonów o nią, ale niestety nieodpowiednie. A o biedną Ikę nikt nawet nie zapytał :(. Chciałam wstawic fotki w rozmiarze 640/480, ale dostałam info,że nie mam uprawnien do wstawiania w takim rozmiarze, wiecie może o co chodzi? Quote
divia_gg Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 A może mi ktos podpowiedziec, jak z subskrypcji pozbyć sie starych watkow. Strasznie nie lubie jak mam cos niepotrzebnego tam... Quote
malagos Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 A takie użytkowniczki forum, jak węgielkowa czy Savahnna to się wyadoptowaly, czy nadal działają ku chwale ojczyzny i Świętokrzyskiego, hę?? Quote
Handzia55 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 A takie użytkowniczki forum, jak węgielkowa czy Savahnna to się wyadoptowaly, czy nadal działają ku chwale ojczyzny i Świętokrzyskiego, hę?? One zeszły do podziemia :mdrmed: Quote
Handzia55 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 One zeszły do podziemia :mdrmed: i prowadzą działalność konspiracyjną. :loveu: Quote
jaanka Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Niestety wszystko się kiedyś kończy. Dogomania też. Szkoda,bo były fajne wątki. Na fb mnie namówiły ,ale jakoś nie podoba mi się tam. Quote
malagos Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Hej, Jaanka, a co Ty tak minorowo? Dogomania się nie kończy, no coś Ty! Bo gdzie byśmy się podziały my, nie-fejsbikowe-cioteczki?? Nadal jest dużo fajnych watków, i mimo zmian można je odszukać :) Quote
Recommended Posts