Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='erka']

Agniesia, chyba na razie weź szczeniorka i zrób fotkę suni. Nie ma w tej chwili miejsca na nią, jak sie cos zwolni, to o niej pomyślimy.
A ta suczka co jest bezdomna, nie da sie złapać, ona jest dzika, czy tylko wystraszona, podchodzi do kogoś?[/QUOTE]
Ta sunia nie duża bezdomna,jest tylko przestraszona,ale ta kobita która ją dokarmia nawet ją głaszcze,ale nikt nie jest chętny do zabrania jej do domu.Tylko ta kobita to nie mota i boi się ją przycisnąć do ziemi żebym mogła tam podejść i ją zaczepić na smycz!Ale suczka to kwestia może tygodnia i się uspokoi.Jutro ją zaatakuje,może tym razem się uda!

Posted

Wrocław przyjechał i był zachwycony rudą Cziką i pojechała do SUPERRR domku.Młoda para,ludzie prześwietni,zakochani w rudzielcu ,myślę,że będzie to rewelacyjny dom,tylko takich domów życzyć wszystkim pieskom.Zdjęcia oczywiście im zrobiłam,ale dopiero jutro będę mogła wam wysłać.Erko,to się nazywa intuicja,ludzie rewelacyjni:multi: :Cool!:

Posted

[quote name='agniesia'][B]Wrocław przyjechał[/B] i był zachwycony rudą Cziką i pojechała do SUPERRR domku.Młoda para,ludzie prześwietni,zakochani w rudzielcu ,myślę,że będzie to rewelacyjny dom,tylko takich domów życzyć wszystkim pieskom.Zdjęcia oczywiście im zrobiłam,ale dopiero jutro będę mogła wam wysłać.Erko,to się nazywa intuicja,ludzie rewelacyjni:multi: :Cool!:[/QUOTE] to się cieszymy:multi:, dawaj te zdjęcia, kurka...:razz:

Posted

[quote name='erka']Roszpunko, czy ewelinka_m ogłosiła te szczeniorki, bo nikt nie dzwoni teraz o nie. Jak myslisz, jakiej wielkości będa docelowo?[/QUOTE]

Ogłosiła chyba na Warszawę, ale nie jestem do końca pewna.
Jeżeli chodzi o wielkość, to tak szacunkowo: mniejsza ok 8-10kg, większa 12-17. Ale to tylko zgadywanki...
Sądzę, że trzeba je ogłaszać osobno. Dziś zrobiłam im nowe fotki, jutro wyślę Ewelince i Savahnie.
Ziutka urlopuje, czy już nas nie lubi? ;)

Posted

Dziś o północy dostarczona została do mag.dy Nocka2 z Bodzentyna. Jest dokładnie wielkości Spajkusia ewelinki_m (Spajki był z nami na nocnej misji).
Wyrzucona sunia na przystanku, przy ruchliwej szosie, siedziała tam od poniedziałku. Nie śmierdzi, wtula się w człowieka, jest przerażona.
Ewelinka_m, erka, mag.da, dzięki:loveu:.

oto ona:
[IMG]http://img577.imageshack.us/img577/3558/nocka2036.jpg[/IMG]

[IMG]http://img849.imageshack.us/img849/8030/nocka2033.jpg[/IMG]

Ma siwiznę na pycholku, ale na pewno jest młoda, sądzimy, że ma ok.2lat. Ząbki ładne, bielutkie.

Posted

[SIZE=4][B]Czy ktoś ma możliwość pożyczenia klatki kennelowej dla pudelka ze złamana miednicą???[/B][/SIZE]
W razie czego proszę o kontakt pod numerem 667 252 671.

Posted

Erka, ja wlasnie je oglaszam. Oglaszalam je juz wczesniej na Krakow, a Ewelinka bodaj na Warszawe. teraz zrobie im oddzielne ogloszenia, bo zbiorcze sie nie sprawdzaja.

Posted

[quote name='wegielkowa']
Ma siwiznę na pycholku, ale na pewno jest młoda, sądzimy, że ma ok.2lat. Ząbki ładne, bielutkie.[/QUOTE]

To chyba nie siwizna, tylko takie umaszczenie - ma też malusieńki krawacik i trochę białego na paluszkach.
Noc zniosła dobrze, jest bardzo przyjazna i lgnie do człowieka :)

Posted

[quote name='Linssi']Erka, ja wlasnie je oglaszam. Oglaszalam je juz wczesniej na Krakow, a Ewelinka bodaj na Warszawe. teraz zrobie im oddzielne ogloszenia, bo zbiorcze sie nie sprawdzaja.[/QUOTE]

Linssi - daj mi swojego maila, wyślę fotki.

Posted

[quote name='mag.da']To chyba nie siwizna, tylko takie umaszczenie - ma też malusieńki krawacik i trochę białego na paluszkach.
Noc zniosła dobrze, jest bardzo przyjazna i lgnie do człowieka :)[/QUOTE] Na pewno nie siwizna, tylko nie wiedziałam, jak to określić. Mag.do, ile ona ma lat według Ciebie?

Posted

Jest młoda, ale szczeniaki już miała, po sutkach sądząc. Też chyba dałabym jej ok. 2 latka.
Zachowuje się jak młody psiaczek, ząbki ma białe.

Posted

Joko i Jage ogłaszałam 26.04 na warszawę, a tego samego dnia Savahna robiła im też pakiet na kraków.

Nocna sunieczka cudeńko, miałyśmy jechac tylko rozeznać się w sytuacji, porobić zdjęcia.. ale ta paskuda zaczęła się przymilać, skakać, łasić.. :mad:

Posted

[quote name='ewelinka_m']Joko i Jage ogłaszałam 26.04 na warszawę, a tego samego dnia Savahna robiła im też pakiet na kraków.

Nocna sunieczka cudeńko, miałyśmy jechac tylko rozeznać się w sytuacji, porobić zdjęcia.. ale ta paskuda zaczęła się przymilać, skakać, łasić.. :mad:[/QUOTE]

No to ja powtorze... teraz niektorzy maja duzo swobody w pracy, to moze beda przegladac ogloszenia ;)

Ewelajson, czyzbys nabyla nowy aparat??

Posted

[quote name='Roszpunka']Bo to mądra suczynka jest :)[/QUOTE]
kto węgielkowa? :hmmmm:

[quote name='Linssi']No to ja powtorze... teraz niektorzy maja duzo swobody w pracy, to moze beda przegladac ogloszenia ;)

Ewelajson, czyzbys nabyla nowy aparat??[/QUOTE]
dobra, to ja im zrobię jeszcze raz dziś warszawkę.

No właśnie cholera jeszcze nie, złożyłam specjalne zamówienie ponad tydzień temu i ciągle kompletują dranie:mad:

Posted (edited)

Pozwolę sobie na odrobine prywaty.:p
[U]Wegielkowa nie czytać proszę[/U].:diabloti:
Ogromne dzieki dla mojego osobistego informatyka [B]WIELKIEGO M tezeta wegielkowej [/B]za przyworcenie do zycia komputera.[URL="http://smayliki.ru/smilie-783704391.html"][IMG]http://s10.rimg.info/6523cc80f3c1507129b512b2e0df05b9.gif[/IMG][/URL]

Dziewczyny piszcie jak oglaszacie szczeniaki od Roszpunki, skoro jest nas kilka do tych ogloszen.Na jaki rejon mam robic jak cos...

Edited by savahna
Posted

Savahna, skoro Ewelinka zrobi na Warszawe, a ja na Krakow, to moze wybierz sobie jakis inny region, ale z zaznaczeniem, ze sami maja sobie po psa przyjechac?

Roszpunka, dzieki za foty! Juz mam i sa bossskie :D