erka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ta cudna sunia z Woli Kopcowej pojechała dzisiaj do bardzo fajnego domu:) w Kielcach. Trzymajmy kciuki,zeby tylko dogadała sie z rezydentką. Z jej strony z pewnością nie bedzie problemów, bo to młode suczysko, które dogaduje sie dobrze z innymi psami. Sunia zresztą bardzo mądra i pojętna. Bardzo się ciesze z jej domu:). Quote
savahna Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja też, bo jest bardzo w moim typie, a zreszta nawet jakby nie była...to też bym sie cieszyła.Będę pojutrze ogłaszała Barego. Można pisać,ze wrócił z adopcji i dlaczego? Quote
ewelinka_m Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 wreszcie jakaś dobra wiadomość :multi: z całych sił zaciskam kciuki za beżową sunieczkę :loveu: Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 a tu juz wiemy ze ciocia kasia nas kocha i nie zrobi krzywdy i kilka fotek z zabaw na wybiegu. suczki nie sa szczepione jakby ktos oglaszal Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
erka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jeszcze jeden psiaczek w potrzebie, sznaucerek , albo mix , nie weim dokładnie po tych zdjęciach. Błąkał sie po Czarnowie, poszukiwania własciciela spełzły na niczym, w dt nie może dłużej zostac. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 a tu hotelowce kanapowce-domowa gromada. czarna-gabrysia,nieufna,swoich toleruje,obcych z daleka,jedynie kogo kocha i wylewnie to pokazuje to pani ewa.choc dzis plakalam przez pol godz bo na powitanie wskoczyla mi na kolana!!!!a nie dala mi sie dotknac i to po takim czsie!!!-pamietala mnie ksiezniczka w zaufala mi-to takie wspaniale uczucie!!!!!!!gabrysia jest po sterylce. goldenka-po sterylce,bardzo spokojna i grzeczna jednak nie wylewna,mysle ze super do dzieci,jednnak dominatorka-powinna byc jedynym psem,po sterylce.ajax ma wpisane 3 lata-ja mu daje gora poltora roku,niskopodlogowiec,super do innych zwierzat,niekonfliktowy,ale takie male adhd,nonstop cos gryzie,zaczepia i musi byc glaskany a rozdawanie buziakow to jego hobby.szczenior,3 miesiace,ploszek ostatni z tego miotu co pani ewa wykarmila butelka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
erka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dzisiaj zadzwoniła dziewczyna o szczeniorkę dla matki w jakiejś wiosze zabitej dechami.Powiedziałam,zeby matka zadzwoniła sama, bo muszę z nia porozmawiać, a ona na to,ze matka jest w innej sieci, pytam , co za problem?...... rozmowa droższa:diabloti:. Potem kobieta z dwójką maleńkich dzieci, oczywiście tez po szczeniaki, no i facet po ON-ka na łańcuch, albo do klatki:angryy:, jak mu powiedziałam,ze na łańcuch to moze sam sie przypiąc, to potem jeszcze dzwonił kilka razy pewnie z inwektywami, ale nie odbierałam:cool3:. Taki plon dzisiaj z odzewu na ogłoszenia:cool3:. Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 a ja juz reszte fotek wstawie pozniej,bo ja mnie erka przeszkolila tak sie chyba za bardzo rozszalalam:) prosze eweb albo andzie o imiona do ogloszen,kontakt tez na dziewczyny i prosze o oglaszanie tych zabek.moze jakis watek osobny hotelowy...? Quote
erka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Wilczka, po co mnożyć wątki,potem trudno wszystkie prowadzić.To sa psiaki pod opieką STOZ, czyli wklej je również na wątek "Psy do adopcji" schroniskowy. Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 chyba masz racje,od razu powinnam je tam wstawic ale tak sie ucieszylam ze umiem wstawiac ze od razu walnelam tutaj nie zastanawiajac sie nad tym....przepraszam Quote
savahna Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='erka']Jeszcze jeden psiaczek w potrzebie, sznaucerek , albo mix , nie weim dokładnie po tych zdjęciach. Błąkał sie po Czarnowie, poszukiwania własciciela spełzły na niczym, w dt nie może dłużej zostac. Uploaded with ImageShack.us Rany,jak moja kundlica...! Ale sprawdziłam,moja chrapie w łózku.Jejku,trzeba tych ludzi chyba...:diabloti: Quote
erka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Nieszkodzi,że je wsatwiłaś , tylko wstaw równiez tam, bo chyba tam więcej ludzi wchodzi teraz. Quote
mshume Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ten a la sznaucerek to jakiej jest wielkości? Coś więcej o nim? Malawaszce trzeba dać znać. Quote
wilczka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 to zaproscie ja tutaj-sa dwa jeden w wersji mini i jeden olbrzym Quote
Jaaga Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Malawaszce trzeba wysłać fotki, informacje i kontakt, żeby mogła dac na stronę. Ma tyle zgłaszanych sznupków, że nie bedzie zbierać sama informacji na poszczególnych wątkach. Quote
eliza_sk Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Erko, ale ten sznupek to jeden i ten sam pies ? Na jednych fotach ogolony, na drugich zarośnięty. Quote
erka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Tak, to ten sam piesek, tylko on juz dosyć długo jest w tym dt i zdążył zarosnąć. Waży ok 7kg, to nie wiem czy to mianiatura, czy sa mniejsze. Dzisiaj jakaś pani z Kielc dzwoniła o Domi. Podałam jej namiary,żeby ją zobaczyła, może cos z tego będzie. Quote
savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mam pyatnie: Czy Barry zgadza się z suczkami czy w ogóle żadne zwierzaki nie wchodzą w gre?:roll: Która to Domi?:roll: Moja przerosnieta miniaturka waży 9 kg, więc ten to wg mnie typowa miniaturka... Quote
Zuzka2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 erka napisał(a):Tak, to ten sam piesek, tylko on juz dosyć długo jest w tym dt i zdążył zarosnąć. Waży ok 7kg, to nie wiem czy to mianiatura, czy sa mniejsze. Dzisiaj jakaś pani z Kielc dzwoniła o Domi. Podałam jej namiary,żeby ją zobaczyła, może cos z tego będzie. Jednak zadzwoniła:-)To fajnie.Ona rozpatrywała między tą biszkoptową 8mies. a Domi.Mam nadzieję,że okaże się sensowną osobą. Quote
Jaaga Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 savahna napisał(a):Mam pyatnie: Czy Barry zgadza się z suczkami czy w ogóle żadne zwierzaki nie wchodzą w gre?:roll: Suki też nie wchodzą w grę. Pierwszą Sonię sterroryzował mimo, że była od niego o jakieś 10-15 kg większa. Gdyby nie miała dużo luźnej skóry na szyi, to nie wiadomo, jakby się skończyło, bo miała długo krwawiące dziury po kłach. Żadne zwierzęta niestety nie moga z nim mieszkać (oprócz rybek). Mam pytanie, bo jusstyna85 zobaczyła nowo dodane ogłoszenie o Tole na tel. Erki i zadzwoniła, czy znowu wróciła. Kto ja ogłasza? Może ktoś nie wie, ze ona już jest w DS? Druga sprawa. Czy ktoś wiedziałby coś o możliwośći transportu małej, schroniskowej suczki ze Śląska do Kielc do DS? Ujęła bardzo panią i dom na nią czeka, a nie ma się jak tam dostać. Quote
agasz Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='erka']Jeszcze jeden psiaczek w potrzebie, sznaucerek , albo mix , nie weim dokładnie po tych zdjęciach. Błąkał sie po Czarnowie, poszukiwania własciciela spełzły na niczym, w dt nie może dłużej zostac. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a ja coś wam powiem!!!!!!!!!!!!!!!! sznaucerek będzie miał dom:multi:. powiedziałam o nim mojej cioteczce,która ma słabość do tych piesków i go adoptuje:loveu::multi: Quote
Zuzka2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jaaga napisał(a): Mam pytanie, bo jusstyna85 zobaczyła nowo dodane ogłoszenie o Tole na tel. Erki i zadzwoniła, czy znowu wróciła. Kto ja ogłasza? Może ktoś nie wie, ze ona już jest w DS? Chyba Savanah ją odświeżyła na gumtree Kraków. Quote
edek Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Widzę, że sunia kurozerca z Mniowa nadal nie ma domku :shake:. Trzymam za nią mocno kciuki, szkoda, że tylko tyle mogę :( Quote
erka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Zuzka2 napisał(a):Jednak zadzwoniła:-)To fajnie.Ona rozpatrywała między tą biszkoptową 8mies. a Domi.Mam nadzieję,że okaże się sensowną osobą. Owszem zadzwoniła , podałam jej tel. umówiła sie z panem, u któego na podwórku jest Domi, on specjalnie przyjechał do domu, a ona zadzoniła,że jednak rezygnuje , bo Domi "za stara", chciałaby młodszego szczeniaka , bo ma małe dziecko:diabloti:. Nawert nie skomentuje , moze dobrze, że nie wzięła cudownej Domi, przemiłej sunieczki, niech weźmie małego szczeniaczka, który wszystko gryzie bez wyczucia. Savahna odnowiła Tolę,zeby wydac na nia jakiegos innego psa, bo podobno miała dużą oglądalność;). Ale nic złego sie u Toli nie dzieje. Dzieje sie natomiast u Anilki, przed chwilą dostała telefon, ktory mnie normalnie zmroził, Anilka chciała ugryźć dziecko tej pani, 2-letniego chłopczyka, a ugryzła synka sasiadki. Do synka tej pani rzuciła sie do buzi, jak pani wzięła go na ręce, w innym momencie tez próbowała za nóżkę, ale tak w powietrzu chapnęła. A synka sąsiadki ugryzła w policzek, jak siedziała na wersalce, a chłopiec nachylił się,żeby ją pogałskać. Jestem załamana, Anilka przeceiz u Jaagi była z jej córeczkami, spała razem z nimi. Pewnie to wszystko wynik stresu, ciągłej zmiany miejsc ostatnio. Nie moge sie dodzwonic do Eruane,zeby się jej poradzić, co mozna zrobic. Ale nie wiem,czy kobieta bedzie chciała jeszce poczekać, bo synek ma tylko jedno oczko, więc nie dziwie sie ,że sie o niego boi. Bardzo mi szkoda Anilki:(. Jedyna dobra wiadomośc, to to,ze sznaucerek bedzie miał bardzo dobry dom:). Quote
Recommended Posts