Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Są średnio duże, hoteliki pewnie już je będą liczyć jako duże. :( Niestety o ich zachowaniach właściwie nic nie wiemy. Niby sąsiadka mówiła, że nie przepadają za innymi psami ale ona jest starszą osobą i nie wszystkie ich zachowania może dobrze interpretować. Wiem, że jak Dudzia uwolniła się z łańcucha to nic nie zrobiła córce.

Jest szansa na ok. 5 dniowy tymczas dla Dudzi. Przez ten czas można by się było więcej o niej dowiedzieć ale obawiam się, że nie zdążymy znaleźć dla niej nowego miejsca.

Fundacja Azylu pod Psim Aniołem, Warszawa, ul. Kosodrzewiny 7/9
Rachunek bankowy: 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528
z dopiskiem: Dla Lali i Dudzi + nick z dogo
Wieczorem porozsyłam numer konta osobom, które zadeklarowały pomoc dla suniek. :loveu:

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za pomyłkę, oczywiście Lala jest matką Dudzi. Jeśli chodzi o miejsce to trzeba brać pod uwagę to, że może się okazać, że sunia nie toleruje towarzystwa innych psów. Wydaje mi się, że prędzej Lala dogada się z innymi psami.

Posted

Na to konto wysyłać kasę?
Fundacja Azylu pod Psim Aniołem, Warszawa, ul. Kosodrzewiny 7/9
Rachunek bankowy: 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528
z dopiskiem: Dla Lali i Dudzi + nick z dogo

Posted

Tak, można już wpłacać pieniądze, tylko pamiętajcie o dopisku (Dla Lali i Dudzi + nick z dogo) bo to jest konto fundacyjne.

Myślałam, że Renata5 przyjmuje tylko małe dziadeczki, napiszę do niej wiadomość.

Posted

siekowa napisał(a):
Myślałam, że Renata5 przyjmuje tylko małe dziadeczki, napiszę do niej wiadomość.

Nie wiem, jak było z DT, ale teraz otwiera hotelik i przyjmuje chyba wszystkie psiaki.