mmmonika Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 jakaś ściema z tym jest - przed chwilą znów zbieraczce doszedł kolejny głos... Quote
Stevie Rae Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Już pomijając fakt, komu karma się faktycznie należy - chociaż zagłosowałam oczywiście na nasze bezdomniaki - jestem oburzona, że konkurs, który miał na celu zapewnienie sklepowi Krakvet dodatkowej liczby klientów z uczciwej walki zaczyna się przeobrażać w jakieś totalne kantowanie, że tak to ujmę. Miałam kiedyś sytuację z konkursem fotograficznym który działał na podobnej zasadzie - wchodzimy na stronę i klikamy, ilość głosów powiększał się o nasz. Na pierwszym miejscu znajdowało się zdjęcia, przyznam nie najwyższych lotów, dziwiło mnie osobiście, że tyle osób zagłosowało na przeciętne ujęcie. Ale w porządku, uznajmy, że osoba wstawiająca zdjęcia ma znajomych i pomogli jej w wygranej. W pewnym momencie zdjęcie to tak odstawało od grupy, głosy powiększały się z sekundy na sekundę ... Później, po zakończeniu konkursu punkty zdjęcia zaczęły się odejmować -.- Mam nadzieję że to zwykła pomyłka bądź uczciwa wygrana przeciwników, trzymam kciuki, a nuż się jednak uda ;) Quote
ostatniaszansa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 czy mnie się wydaje czy zwiększyła się już dzisiaj przewaga ? hmm to jeszcze dzisiaj można było głosować ?! Ewa Quote
Zofia.Sasza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='ostatniaszansa']czy mnie się wydaje czy zwiększyła się już dzisiaj przewaga ? hmm to jeszcze dzisiaj można było głosować ?! Ewa[/QUOTE] Ankieta zawsze jest jeszcze aktywna po zakończeniu głosowania, ale te głosy nie są już zaliczane. Quote
faith35 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 No, miejmy nadzieję, że zaliczane nie będą... Quote
Ulka18 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Na FB tamta pani jest bardzo aktywna, a jak serdecznie dziekuje za glosy. Zeby Ci ludzie z FB wiedzieli jeszcze na kogo glosuja... Mam nadzieje, ze Krakvet sie zorientuje z kim na do czynienia. Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Przed chwila sprawdziłam stan głosów. I jest tak: Koty - 1277 Bezdomniaki - 1213 Pzdr. Quote
sybil Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 To skandal, O 1.15 1 lipca opiekunka kotów miała 1273 głosy. Skąd wzięły się kolejne. Moi znajomi zgłosili mi takie przypadki: 1 użytkownik po zalogowaniu i próbie oddania głosu otrzymał komunikat : "głosowanie zakończone" ; to miało miejsce 30 lipca w godzinach wieczornych. Pomimo ponawianych prób nie mógł oddać głosu. Drugi był informowany, że oddano już głos z tego komputera. Do kogo i w jakiej formie zgłaszacie reklamacje? Ja pisałam do p. Marka, ale do tej pory nie ma reakcji tzn jakiejkolwiek odp. Quote
faith35 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Też zgłaszałam do p. Marka, również nie dostałam odpowiedzi, ale ktoś na facebooku pisał i dostał odpowiedź, że wszystkie głosy będą sprawdzone... oby! Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='faith35']Też zgłaszałam do p. Marka, również nie dostałam odpowiedzi, ale ktoś na facebooku pisał i dostał odpowiedź, że wszystkie głosy będą sprawdzone... oby![/QUOTE] Ja wierze, że tak będzie:) pzdr. Quote
Zofia.Sasza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Witamy, W konkursie lipcowym (po przeanalizowaniu przez dział IT głosowania i odjęciu nieprawidłowo oddanych głosów) zwyciezyla Grupa Wolontariuszy Bezdomniaki Szydłowieckie. Gratulujemy wygranej! Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz Wolontariuszy kwotę 10968. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie Grupa otrzyma pomoc o wartości 11968. Gratulujemy! W dniu jutrzejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs sierpniowy. Pozdrawiamy, Zespół Krakvet Marek Batko :lol: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Zofia.Sasza']Witamy, W konkursie lipcowym (po przeanalizowaniu przez dział IT głosowania i odjęciu nieprawidłowo oddanych głosów) zwyciezyla Grupa Wolontariuszy Bezdomniaki Szydłowieckie. Gratulujemy wygranej! Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz Wolontariuszy kwotę 10968. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie Grupa otrzyma pomoc o wartości 11968. Gratulujemy! W dniu jutrzejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs sierpniowy. Pozdrawiamy, Zespół Krakvet Marek Batko :lol:[/QUOTE] Rany, udało się!!!!!!! pzdr. Quote
Zofia.Sasza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']Ja jeszcze nie wierze........[/QUOTE] Zajrzyj na KrakVet ;) Gratulacje!!! Quote
Stevie Rae Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Super !!! Gratulacje dziewczyny !!! :multi: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 A w ankiecie nadal jest 1278 i 1214.... Ciekawe, jak rozlożyly się glosy już PO ich weryfikacji... BTW - jak dobrze, że w ichniejszym dziale IT pracuja "kumaci" fachowcy:) Brawo!!! pzdr. Quote
daga31081980 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ...o rzesz k...a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!! No to mam lepszy dzień:) Quote
mmmonika Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 jak ja się cieszę, że się Wam udało. Chociaż raz uczciwość i praca wygrały :) Quote
Nadziejka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/zakochany.gif[/IMG][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/zakochany.gif[/IMG]:thumbs::thumbs::thumbs::Cool!::Cool!:huraaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Recommended Posts