Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już pomijając fakt, komu karma się faktycznie należy - chociaż zagłosowałam oczywiście na nasze bezdomniaki - jestem oburzona, że konkurs, który miał na celu zapewnienie sklepowi Krakvet dodatkowej liczby klientów z uczciwej walki zaczyna się przeobrażać w jakieś totalne kantowanie, że tak to ujmę.
Miałam kiedyś sytuację z konkursem fotograficznym który działał na podobnej zasadzie - wchodzimy na stronę i klikamy, ilość głosów powiększał się o nasz. Na pierwszym miejscu znajdowało się zdjęcia, przyznam nie najwyższych lotów, dziwiło mnie osobiście, że tyle osób zagłosowało na przeciętne ujęcie. Ale w porządku, uznajmy, że osoba wstawiająca zdjęcia ma znajomych i pomogli jej w wygranej. W pewnym momencie zdjęcie to tak odstawało od grupy, głosy powiększały się z sekundy na sekundę ... Później, po zakończeniu konkursu punkty zdjęcia zaczęły się odejmować -.-
Mam nadzieję że to zwykła pomyłka bądź uczciwa wygrana przeciwników, trzymam kciuki, a nuż się jednak uda ;)

Posted

[quote name='ostatniaszansa']czy mnie się wydaje czy zwiększyła się już dzisiaj przewaga ? hmm to jeszcze dzisiaj można było głosować ?! Ewa[/QUOTE]

Ankieta zawsze jest jeszcze aktywna po zakończeniu głosowania, ale te głosy nie są już zaliczane.

Posted

Na FB tamta pani jest bardzo aktywna, a jak serdecznie dziekuje za glosy. Zeby Ci ludzie z FB wiedzieli jeszcze na kogo glosuja... Mam nadzieje, ze Krakvet sie zorientuje z kim na do czynienia.

Posted

To skandal, O 1.15 1 lipca opiekunka kotów miała 1273 głosy. Skąd wzięły się kolejne. Moi znajomi zgłosili mi takie przypadki: 1 użytkownik po zalogowaniu i próbie oddania głosu otrzymał komunikat : "głosowanie zakończone" ; to miało miejsce 30 lipca w godzinach wieczornych. Pomimo ponawianych prób nie mógł oddać głosu. Drugi był informowany, że oddano już głos z tego komputera. Do kogo i w jakiej formie zgłaszacie reklamacje? Ja pisałam do p. Marka, ale do tej pory nie ma reakcji tzn jakiejkolwiek odp.

Posted

Też zgłaszałam do p. Marka, również nie dostałam odpowiedzi, ale ktoś na facebooku pisał i dostał odpowiedź, że wszystkie głosy będą sprawdzone... oby!

Posted

[quote name='faith35']Też zgłaszałam do p. Marka, również nie dostałam odpowiedzi, ale ktoś na facebooku pisał i dostał odpowiedź, że wszystkie głosy będą sprawdzone... oby![/QUOTE]
Ja wierze, że tak będzie:)

pzdr.

Posted

Witamy,

W konkursie lipcowym (po przeanalizowaniu przez dział IT głosowania i odjęciu nieprawidłowo oddanych głosów) zwyciezyla Grupa Wolontariuszy Bezdomniaki Szydłowieckie. Gratulujemy wygranej!

Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz Wolontariuszy kwotę 10968. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie Grupa otrzyma pomoc o wartości 11968. Gratulujemy!

W dniu jutrzejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs sierpniowy.

Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko :lol:

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Witamy,
W konkursie lipcowym (po przeanalizowaniu przez dział IT głosowania i odjęciu nieprawidłowo oddanych głosów) zwyciezyla Grupa Wolontariuszy Bezdomniaki Szydłowieckie. Gratulujemy wygranej!
Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz Wolontariuszy kwotę 10968. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie Grupa otrzyma pomoc o wartości 11968. Gratulujemy!
W dniu jutrzejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs sierpniowy.
Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko :lol:[/QUOTE]
Rany, udało się!!!!!!!

pzdr.

Posted

A w ankiecie nadal jest 1278 i 1214....
Ciekawe, jak rozlożyly się glosy już PO ich weryfikacji...

BTW - jak dobrze, że w ichniejszym dziale IT pracuja "kumaci" fachowcy:) Brawo!!!

pzdr.

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/zakochany.gif[/IMG][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/zakochany.gif[/IMG]:thumbs::thumbs::thumbs::Cool!::Cool!:huraaaaaaaaaaaaaaaa