Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Glos oddany........ kurcze Kama jak myslisz mamy szanse?[/QUOTE]
Myślę, że szydłowieckie zwierzaki mają duże szanse, ale przez te 2 tyg. wszystko może się jeszcze zdarzyć, dlatego cały czas trzeba prosić o głosy, mimo wszystko...

Posted

[quote name='Aimez_moi']Glos oddany........ kurcze Kama jak myslisz mamy szanse?[/QUOTE]

szanse są takie jaka będzie mobilizacja.
na razie głosują pewnie gł. ludzie z tego wątku a to za mało żeby wygrać
trzeba wysyłać prośby na pw , pospamować na wątkach
może jakis baner do podpisu...
inf na fb też nie zaszkodzi
2 tygodnie to duzo żeby cos zdziałać i stanowczo za wczesnie aby juz teraz zastanawiać się nad szansami.
najwieksze szanse, jak wszędzie, mają aktywni

Posted

na fb od razu założyłam wydarzenie [URL]https://www.facebook.com/events/234900963298302/[/URL]

jest dość duży ruch :) głosy przybywają :)
ale nie można się cieszyć na zaś ...

trzeba rozsyłać prośby na dogo i miau ..

ale trzeba sie jakoś podzielić .. i jakiś krótki i tekst napisać do wysyłania ... zaraz nad nim pomyślę

Posted

Będziemy robić wszystko, by się udało, pamiętam, jak z mamą oglądałyśmy reportaż w Uwadze o "Waszych" psach i mną wstrząsnęło... Obojętnie, czy kundelki, czy w typie rasy to i tak bezdomne :( Dlatego tym bardziej trzeba się starać, by się udało, może wysyłać też na PW link do reportażu...? Może to kogoś poruszy...

Posted (edited)

[quote name='Aimez_moi']Pomysl......ja siedze i moge wysylac.....
Do konca lipca to moje cisnienie chyba szlag trafi....:):)[/QUOTE]

Aimez byłoby super jakbyś mogła poklikać do Cioteczek ...
ty juz czasowa ..ale Ci dobrze :)))

taki tekst skleciłam .. uwagi mile wskazane

[U] tylko uważaj z ilością wiadomości ..zeby nie zbanowali Cię za spamowanie [/U]

[B]PROSIMY zagłosuj w ankiecie KRAKVET na BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE [/B]

Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku ..
wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały wspólnym kandydatem dogo i miau do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET ..

[B]PROSIMY O KAŻDY GŁOS – [/B]
Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań.
Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy.

[B]bezpośredni link do ankiety[/B] - [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL]
[B]Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce :[/B] - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Bezdomniaki-szydłowieckie-BARDZO-PROSZĄ-O-GŁOSY-NA-KRAKVET-DO-31-LIPCA?p=14327787#post14327787[/URL]
/post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post /

dziękujemy za wsparcie naszych działań poprzez oddany głos
Kamila. Anita, Kacper, Agnieszka

Edited by kama210
Posted

[quote name='lilith27']kama ale muszę się poznawać na krakvecie?
czy od razu mogę głosować[/QUOTE]

musisz napisać jeden post .. najlepiej w tym dziale .. możesz tez w innym
to dlatego że wcześniej w głosowaniach na potrzeby nieuczciwej wygranej na siłę zakładane były fikcyjne konta w ilościach hurtowych ...

Posted

Ja jutro też wezmę się za porządne rozsyłanie, dzisiaj niestety nie dam już rady, pełne ręce roboty :(
Dziewczyny, podziwiam Was, Waszą determinację, upór... Oby Wasza "praca" się opłaciła i psiaki wylądowały we wspaniałych domkach! :loveu:

Posted

bardzo chciałam oddać, głos, ale niestety wyskakuje mi komunikat, że z mojego komputera już głos został oddany, to już nie pierwsza taka sytuacja, ale będę Wam kibicować:thumbs:

Posted

dziękujemy wszystkim za dotychczasowe głosy :)))))))))

.....................................

[quote name='faith35']Ja jutro też wezmę się za porządne rozsyłanie, dzisiaj niestety nie dam już rady, pełne ręce roboty :(
Dziewczyny, podziwiam Was, Waszą determinację, upór... Oby Wasza "praca" się opłaciła i psiaki wylądowały we wspaniałych domkach! :loveu:[/QUOTE]

poprawiłam test do wysyłania ..uzupełniałam 1 post naszego wątku ...

[quote name='asiuniab']bardzo chciałam oddać, głos, ale niestety wyskakuje mi komunikat, że z mojego komputera już głos został oddany, to już nie pierwsza taka sytuacja, ale będę Wam kibicować:thumbs:[/QUOTE]

są takie ponoć problemy ..spróbuj wyczyścic ciasteczka ..albo spróbować z innej przeglądarki - Internet Explorer

.................
poprawiłam tekst wyżej też ..ale wstawię jeszcze raz jakby ktoś mógł pomóc w rozsyłaniu

[B]PROSIMY zagłosuj w ankiecie KRAKVET na BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE [/B]

Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku ..
wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały wspólnym kandydatem dogo i miau do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET ..

[B]PROSIMY O KAŻDY GŁOS – [/B]
Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań.
Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy.

[B]bezpośredni link do ankiety[/B] - [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL]
[B]Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce :[/B] - [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/182189-Bezdomniaki-szydłowieckie-BARDZO-PROSZĄ-O-GŁOSY-NA-KRAKVET-DO-31-LIPCA?p=14327787#post14327787"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787[/URL]
/post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post /

dziękujemy za wsparcie naszych działań poprzez oddany głos
Kamila. Anita, Kacper, Agnieszka

Posted

[quote name='asiuniab']bardzo chciałam oddać, głos, ale niestety wyskakuje mi komunikat, że z mojego komputera już głos został oddany, to już nie pierwsza taka sytuacja, ale będę Wam kibicować:thumbs:[/QUOTE]

to zmień przeglądarkę na Internet Explorer :lol: