agata51 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Piekny, delikatny, śliczny, cudny, słodki, Piesio z wieelkim sercem i o zniewalającym wdzięku - domku, mało ci jeszcze? Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='agata51'] Trudno się oprzeć takiemu spojrzeniu! Doku, dojrzyj wreszcie te oczy! Taki wspaniały psiak czeka!!!!! Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='agata51'] Trudno się oprzeć takiemu spojrzeniu! Doku, dojrzyj wreszcie te oczy! Podnosi maleńką łapinę - mogę Ci podarować tylko siebie...Chcesz??? Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Śliczny mądry Piesio tak bardzo nie chciałby być sam!! Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Halo!! Cioteczki!! A co z tym bazarkiem dla Cyganka?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Kto pokocha ślicznego Piesia który nieśmiało wyciąga łapinę - moge podarowac Ci tylko siebie -Chcesz? Będę przy Tobie nie pytając co mi dasz.. Będę przy Tobie kiedy zostaniesz zupełnie sam.. Będę za Tobą szedł... Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Talcott napisał(a):Kto pokocha ślicznego Piesia który nieśmiało wyciąga łapinę - moge podarowac Ci tylko siebie -Chcesz? Będę przy Tobie nie pytając co mi dasz.. Będę przy Tobie kiedy zostaniesz zupełnie sam.. Będę za Tobą szedł... Śliczny Piesio czeka!!! Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Talcott napisał(a):Kto pokocha ślicznego Piesia który nieśmiało wyciąga łapinę - moge podarowac Ci tylko siebie -Chcesz? Będę przy Tobie nie pytając co mi dasz.. Będę przy Tobie kiedy zostaniesz zupełnie sam.. Będę za Tobą szedł... Kto mu da dom!!!To taki śliczny Piesio!!! Quote
mru Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cyganek jest cudem nie pozwólcie mu spędzić reszty życia samotnie! Quote
Gosiapk Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Talcott napisał(a):Najmojejsze!! Cudne,co?:loveu: Nio, daj więcej fot. :loveu: Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dam!!! A wiesz ile maja lat??? 14 i 15 i nie były take piękne kiedy je przygarniałam tylko cięzko chore!!! Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Talcott napisał(a):Kto pokocha ślicznego Piesia który nieśmiało wyciąga łapinę - moge podarowac Ci tylko siebie -Chcesz? Będę przy Tobie nie pytając co mi dasz.. Będę przy Tobie kiedy zostaniesz zupełnie sam.. Będę za Tobą szedł... Piesi Pięknie PROSI!!!!!! Quote
Recommended Posts