Gosiapk Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :-(Cyganek nadal czeka... ile już razy to pisałam Quote
*Gajowa* Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 agata51 napisał(a):Jak się miewa Cyganek? Potrzeba mu czegoś (oprócz domku)? Cyganek miewa się całkiem dobrze... upały zaczynają dokuczać ale cienia u nas pod dostatkiem. Cygulek chetnie poszedłby na specerek - moze któraś cioteczka się skusi...:evil_lol: Może bedą nowe foteczki z wczorajszej wizyty... Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Chodź, Cyganku, to dla nas odpowiednia pora - ja też źle znoszę upały. Quote
Gosiapk Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 *Gajowa* napisał(a):Cyganek miewa się całkiem dobrze... upały zaczynają dokuczać ale cienia u nas pod dostatkiem. Cygulek chetnie poszedłby na specerek - moze któraś cioteczka się skusi...:evil_lol: Może bedą nowe foteczki z wczorajszej wizyty... Kto odwiedził Cyganka? Quote
*Gajowa* Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Gosiapk napisał(a):Kto odwiedził Cyganka? Tanitka pstryknęła parę fotek Cygusiowi przy okazji wizyty u swojego podopiecznego wyżełka. Quote
Gosiapk Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 *Gajowa* napisał(a):Tanitka pstryknęła parę fotek Cygusiowi przy okazji wizyty u swojego podopiecznego wyżełka. Aaa.. a już myślałam, że Cyganka odwiedziła i wzięła na spacer Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dzisiaj dam spokój - nie będę wyrywać chłopaka ze snu. Pomiziam go tylko delikatnie. Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cygan, zabawimy się? W Łodzi Juvenalia. Idziemy? Quote
agata51 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Gosiapk napisał(a):Cyganek prosi o wsparcie Finansowe czy duchowe? Ma jak w banku jedno i drugie, ale które w tej chwili bardziej potrzebne? Quote
*Gajowa* Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Najnowsze cygankowe fotki zostały wysłane do asif1... czekamy moze wstawi...:roll: Quote
asiaf1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 *Gajowa* napisał(a):Najnowsze cygankowe fotki zostały wysłane do asif1... czekamy moze wstawi...:roll: ja dostalam jedna od Tanitki i nie wiedyialam ze mam wstawic? Quote
Gosiapk Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 agata51 napisał(a):Finansowe czy duchowe? Ma jak w banku jedno i drugie, ale które w tej chwili bardziej potrzebne? I jedno i drugie, finansowe na hotelik, a duchowe, bo chłopak już się załamuje, że domu niema i niema. Quote
Recommended Posts