Gosiapk Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Talcott napisał(a):Dzięki!!! Hoop śliczności!! Ciotka nie krezus, ale troszkę wyskrobie! DZIĘKI!!! :loveu: Quote
agata51 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Przepraszam, Cyganku, na razie nie mogę. Może za tydzień, dwa... Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ptaszkowie już zaczynają śpiewać!! Hoop do góry!! Czy ktoś :roll:robi może bazarek dla Cyganka? Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Warto by powtórzyć zdjęcia Cyganka!! To z postu Anielicy - jak Cyganek siedzi - jest wspaniałe!!! Co z bazarkiem Cioteczki - robi ktoś???? :crazyeye: Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cyganek - słodki maleńtas poszukuje kochającego DOMU!!!! Quote
Gosiapk Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Talcott napisał(a):Warto by powtórzyć zdjęcia Cyganka!! To z postu Anielicy - jak Cyganek siedzi - jest wspaniałe!!! Co z bazarkiem Cioteczki - robi ktoś???? :crazyeye: Były swego czasu bazarki na Cyganka, ale teraz chyba nie :shake: Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To może ktoś się podejmie zrobienia ????- ja nie umiem!! ale chętnie przekażę trochę atrakcyjnych, firmowych rzeczy!! Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 No, Cyganku!! zaszczekaj!! Obudź Domek i Cioteczki też!!!;) Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cyganek fantastyczna przytulanka czeka na swój wymarzony DOM!!!!! Quote
Gosiapk Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Hallooooo!!! Kto zrobi bazarki na Cyganka? :cool3: Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ciotki!! Pobudka!! Bazarki i Dom dla Cyganka POTRZEBNY!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Talcott Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 CYganek -Śliczny Piesio o zniewalającym wdzięku!!!! Zobacz jak prosi!!!!:-(:-( Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Nieśmiało podnosi malęńką łapinę - Mogę Ci podarować tylko siebie.. Chcesz???? Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Nieśmiało podnosi maleńką łapinę - Mogę Ci podarować tylko siebie - chcesz ? Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 anielica napisał(a):12-letni Cyganek był oddawany do schroniska dwukrotnie. Najpierw podobno Pan miał trudności "życiowe" i musiał oddać staruszka. Zagubiony wśród innych psów, widać, że wcześniej kochany, zadbany, przesiedział w schronisku 2 miesiące. Potem radości nie było końca - Pan się zjawił i zabrał Cyganka do domu. Cieszyłyśmy się bardzo z tego happy endu. Niedługo... Cygan po wakacjach znów wrócił do schroniska :placz: Chudszy, szary, trzęsący się z zimna i ze strachu. Pan znowu nie może go trzymać, więc oddaje. 12-letni, domowy, przytulaśny pies... Dlaczego właściciel go oddał - nie wie nikt :shake: Cyganek ma już starcze zmiany w serduszku - arytmię :-( Trochę zaćmy na oczkach, ale widzi. Jest w dobrej formie jak na takiego dziadulka, ma chyba wszystkie ząbki, co prawda z kamieniem, ale ma. Jest zupełnie domowym psem - nie brudzi, jest grzeczny, posłuszny. Trochę gania koty... W ogóle jak na takiego dziadulka to lubi sobie pobrykać Nieagresywny ani do ludzi ani do innych psów... Powinien mieć spokojny kącik na ostatnie lata życia. Z jego serduszkiem zalecany spokój... Żebyście widzieli jak płakał, jak zostawiałam go u Tiger na noc, potem płakał drugi raz, pozostawiony w hoteliku :-( W samochodzie spał i tylko podnosił główkę i patrzył czy jestem. Nie wiem czy psy marzą... Jeżeli tak, to Cygan na pewno marzy o Swoim Człowieku. O Kimś Tylko dla Siebie... =========== Obecnie Czarnuszek (Cyganek) przebywa tymczasowo u Gajowej w Konstancinie pod Warszawą. Ale to tylko tymczas, budka... Idzie zima. Staruszek potrzebuje dużo ciepła. No i swojego NA ZAWSZE Człowieka! Staruszek - czarnuszek: Jestem!!!!! Czekam na Ciebie!!!!! Quote
Talcott Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cyganek to piękny delikatny Psiak!! On tak czeka!!!! Quote
Gosiapk Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Talcott napisał(a):Taki śliczny Piesio tak prosi!!!! Dziękuję w imieniu Cyganka :) Quote
agata51 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Trudno się oprzeć takiemu spojrzeniu! Doku, dojrzyj wreszcie te oczy! Quote
Recommended Posts