alekso Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Gosiapk napisał(a):DZIĘKUJĘ Alekso!!! a nie ma za co :p Quote
magdyska25 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Może tym razem poszczęści się Cygankowi??:roll: Quote
asiaf1 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Przesłałam Gajowej 122 pln (30o Cekinki i 92 od Fony)-dziękuję:lol: Quote
kikou Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 to taki długi watek...., że chyba nie przebrne przez całość.... czy ten piesek juz dwa lata szuka domu? i dwa lata mieszka w hoteliku czy gdzie? prosze opowiedzcie mi krociutko Quote
alekso Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 kikou napisał(a):to taki długi watek...., że chyba nie przebrne przez całość.... czy ten piesek juz dwa lata szuka domu? i dwa lata mieszka w hoteliku czy gdzie? prosze opowiedzcie mi krociutko tak, już tak długo szuka domu, a w tej chwili mieszka w hoteliku u Gajowej. Wspaniały piesek, radosny i towarzyski, widzieliśmy się tylko raz, a on cały czas chciał się przytulać. Quote
Gosiapk Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 W tym nieszczęściu Cyganek ma trochę szczęścia, że jest u Gajowej dzięki Asif1 Quote
Masza4 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Faktycznie trochę trudno przebrnąć przez wątek Cyganka... Pamiętam tego słodziaka jeszcze ze schrona, jak wyciągał łapki przez kraty, jak strasznie mocno się wtułał. To straszne, że nikt nie chce takiego psa :-( Czy on jest szczęśliwy w tym hoteliku? :oops: Quote
Cekinka13* Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Napewno szczęśliwszy niż w schronie. Ale jeszcze bardziej szczęśliwszy był by w kochającym DS... :shake: Quote
Masza4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Zdaję sobie sprawę...Oj nie ma szczęścia bida. Pamiętam jak znikął ze schronu, wszyscy się cieszyli, a potem...znowu się pojawił...Jeszcze smutniejszy :-( Quote
Gosiapk Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Masza4 napisał(a):Zdaję sobie sprawę...Oj nie ma szczęścia bida. Pamiętam jak znikął ze schronu, wszyscy się cieszyli, a potem...znowu się pojawił...Jeszcze smutniejszy :-( Wtedy gdy jego właściciel drugi raz go oddał? Dlaczego to zrobiŁ? Quote
kikou Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jesli juz dwa lata tam spedzil, przyzwyczail sie do ludzi i psow- pewnie traktuje ich jako swoj dom, to czy nie byloby dla niego ciosem teraz przenosic sie do nowej rodziny...? Quote
Gosiapk Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 kikou napisał(a):jesli juz dwa lata tam spedzil, przyzwyczail sie do ludzi i psow- pewnie traktuje ich jako swoj dom, to czy nie byloby dla niego ciosem teraz przenosic sie do nowej rodziny...? Problemem jest duży koszt utrzymania Cyganka w hoteliku. HOtelik to nie DT. Quote
Masza4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Moje posty gdzieś giną :mad: Nie wiadomo dlaczego właściciel go oddał. Kolejny raz już nigdy po niego nie wrócił :shake: Quote
Cekinka13* Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Biedny los psa, który oddawany jest z ręki do ręki... :shake: Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Domeczku, Cyganek na Ciebie czeka, odezwij sie... Quote
irenaka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Przepraszam, ale bardzo ciężko przebrnąć przez cały wątek. Jeżeli mogę prosić o dwie informacje: czy Cyganek ma podawane jakieś leki i jak wyglądają jego finanse, czyli czy jest jakieś zadłużenie? Quote
Recommended Posts