LittleMy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 dzielny Cyganek :multi: martwilam sie o niego, moje psy to w ogole drgawek dostaly i od 2 dni nie chca chodzic na spacery :shake: Quote
Marlena:) Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Cygankowy domku - gdzie jesteś???:roll: Quote
fona Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 20 zł jedzie dla Cyganka na afn i 81,50 na psy asiaf1 - tez na afn Quote
fona Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 *Gajowa* napisał(a):Wyraźnie jednak nie chciał być sam i chętnie poszedł do ONkowatej Kory z którą spędził noc. romantyk :evil_lol: Quote
LittleMy Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ej ciotki, a moze by sie zrzucic na ogloszenie Cyganka w Moim Psie? nie w tym kaciku adopcyjnym bo tam chyba ciezko umiescic ale w normallych ogloszeniach. one sa dosc drogie, ale gdyby dac ze zdjeciem i pare slow to moze by ktos zobaczyl.... co myslicie? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Myślę, że to dobry pomysł... tylko ile one kosztują ?? Quote
alekso Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no właśnie.... przybliżony koszt to? może być drogo... Quote
Gosiapk Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nie tak bardzo drogo, ok. 15-20 zł za linię. Zdjęcie chyba ok. 50zł (to już drożej - ale jakbyśmy dały zdjecie z Cygankiem proszącym łapką, to może ktoś by zmiękł?) Ale czy te ogłoszenia w ogóle ktoś czyta? Chyba tylko Ci którzy szukają psa rasowego. Jak myślicie? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Gosiapk napisał(a):Nie tak bardzo drogo, ok. 15-20 zł za linię. Zdjęcie chyba ok. 50zł (to już drożej - ale jakbyśmy dały zdjecie z Cygankiem proszącym łapką, to może ktoś by zmiękł?) Ale czy te ogłoszenia w ogóle ktoś czyta? Chyba tylko Ci którzy szukają psa rasowego. Jak myślicie? Myślę, ze ludzie oglądają.... Na pewno... trzeba wierzyć w to, że ktoś go tam wypatrzy... trzeba spróbować, niż potem zastanawiać się czy to by coś dało.... Próba nie strzelba :) Quote
LittleMy Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 z mojego bazarku kosmetycznego juz niedlugo bedzie kwota na Cyganka, jeszcze nie podliczylam, ale 50 zl powinno byc albo cos kolo tego to moze dac to na ogloszenie? jeszcze trzeba pomyslec, ale mysle, ze warto. niby rzeczywiscie ogloszenia sa tylko o psach rasowych (choc raz bylo o Oskarku) ale zauwazyc moze kazdy. i zakochac sie... Quote
alekso Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ja proponuję zrobić stępny projekt tego ogłoszenia i poprosić o wycenę, przez "mój pies", co wy na to? czy jest taka możliwość? i może warto też spróbować popytać, o jakieś lokalne bezpłatne tytuły, może tam można jakieś zdjęcie i krótką info zamieścić w dziale ogłoszeń, na stronach redakcyjnych.... to może być bardzo drogo, ale może warto się dowiedzieć.... ? albo inny kurier telewizyjny czy coś takiego.... z ogłoszeniami? możliwe do zrobienia? Quote
fona Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 1/8 strony to chyba 800 zł wolalabym do wyborczej, wiekszy zasieg Quote
ewatr Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 super filmik :multi: dodałam do aukcji Pan Pies z najmilszym uśmiechem świata :) Quote
asiaf1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Oglądałam filmik. Bardzo poruszający, siedzę i płaczę. Szkoda, że tak mało osób decyduje sie na przygarnięcie starego psa:-( Mam nadzieję, że Cyganek wreszcie trafi na swojego człowieka. Quote
Bodziulka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nowy Bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102936 Quote
alekso Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 fona napisał(a):1/8 strony to chyba 800 zł wolalabym do wyborczej, wiekszy zasieg na jaki region? może to nie są małe pieniadze, ale może się uda? Quote
*Gajowa* Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 W Krakowie ludzie mają wielkie serducha... może tam spróbować. Warto też poodnawiać ogłoszenia i dodać filmik. Quote
Recommended Posts