Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ej ciotki, a moze by sie zrzucic na ogloszenie Cyganka w Moim Psie? nie w tym kaciku adopcyjnym bo tam chyba ciezko umiescic ale w normallych ogloszeniach. one sa dosc drogie, ale gdyby dac ze zdjeciem i pare slow to moze by ktos zobaczyl.... co myslicie?

Posted

Nie tak bardzo drogo, ok. 15-20 zł za linię. Zdjęcie chyba ok. 50zł (to już drożej - ale jakbyśmy dały zdjecie z Cygankiem proszącym łapką, to może ktoś by zmiękł?)

Ale czy te ogłoszenia w ogóle ktoś czyta? Chyba tylko Ci którzy szukają psa rasowego. Jak myślicie?

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nie tak bardzo drogo, ok. 15-20 zł za linię. Zdjęcie chyba ok. 50zł (to już drożej - ale jakbyśmy dały zdjecie z Cygankiem proszącym łapką, to może ktoś by zmiękł?)

Ale czy te ogłoszenia w ogóle ktoś czyta? Chyba tylko Ci którzy szukają psa rasowego. Jak myślicie?

Myślę, ze ludzie oglądają....
Na pewno... trzeba wierzyć w to, że ktoś go tam wypatrzy... trzeba spróbować, niż potem zastanawiać się czy to by coś dało....
Próba nie strzelba :)

Posted

z mojego bazarku kosmetycznego juz niedlugo bedzie kwota na Cyganka, jeszcze nie podliczylam, ale 50 zl powinno byc albo cos kolo tego to moze dac to na ogloszenie? jeszcze trzeba pomyslec, ale mysle, ze warto.
niby rzeczywiscie ogloszenia sa tylko o psach rasowych (choc raz bylo o Oskarku) ale zauwazyc moze kazdy. i zakochac sie...

Posted

ja proponuję zrobić stępny projekt tego ogłoszenia i poprosić o wycenę, przez
"mój pies", co wy na to? czy jest taka możliwość?

i może warto też spróbować popytać, o jakieś lokalne bezpłatne tytuły, może tam można jakieś zdjęcie i krótką info zamieścić w dziale ogłoszeń, na stronach redakcyjnych.... to może być bardzo drogo, ale może warto się dowiedzieć.... ?

albo inny kurier telewizyjny czy coś takiego.... z ogłoszeniami?
możliwe do zrobienia?

Posted

Oglądałam filmik. Bardzo poruszający, siedzę i płaczę. Szkoda, że tak mało osób decyduje sie na przygarnięcie starego psa:-(

Mam nadzieję, że Cyganek wreszcie trafi na swojego człowieka.