Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 a ja się pod tym podpisuję, chętnie odwiedzę ZuziaM :loveu: i jej stadko Quote
Onaa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Zapisuje sobie wątek, chociaż pomóc finansowo nie mogę, to będę watek odwiedzać i podrzucać :). Sunie są urocze, i biedne całe życie w schronisku. Quote
AlfaLS Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Nikus']no jestem:) Livka mi mówi co się tu wyrabia:) decyzja na transport wydaje się oczywista- dziewczyny zawozimy za friko:) - i proszę mi tu nie protestować:razz:[/QUOTE] [B]Nikuś[/B] Ciebie to nam chyba niebo kiedyś do tyszaków zesłało :angel:..... [B]Livkę[/B] zresztą też :angel:..... To bardzo proszę rezerwuj sobie pod koniec października jakiś piękny dzień dla naszych weteranek...... no chyba że zdarzy się jakiś cud i będzie coś szybciej ale ponieważ o cuda coraz trudniej to wstępnie obstawiamy końcówkę października....... [B]Diana79[/B] konto mogę podesłać bo chyba na razie ja będę zbierała kaskę na suczki a później się ostatecznie zdecyduje :lol:. Decyzja należy do Ciebie ;). [B]Agatko[/B] wyzwolić się zza tych niebieskich krat jak widzisz nie jest łatwo - bardzo, bardzo dzieuję za 10 zł. na łepka dla Weteranek :loveu: Quote
diana79 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 to ja poproszę konto i zaraz przeleję 10zł stała opłata + 15zł jednorazowa :-) Quote
AlfaLS Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Super to ja już wysyłam na PW :lol: Quote
kameralna Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='AlfaLS']Plany to są ale kasy brak :shake: Jak Rumek się zadomowi to można by wyciągnąć którąś z weteranek, tylko którą??????????? Zuzia mogłaby przyjąć obie ale to chyba na razie nierealne........[/QUOTE] A może realne :) Cioteczki i Wujkowie po grosiczku, po grosiczku i uzbieramy na wolność tych panienek :laola: Quote
Plicha Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ponieważ jeden z "moich" psiaków Miętusek poszedł do DS przerzucam skromną deklarację na weteranki - 10zł miesięcznie. Quote
magda222 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jezusicku co tu się wyrabia!!! :) Dziękuję Wam wszystkim!!! A ja chciałam sprostować, bo moja deklaracja na Rumka to było 20 zł ;) I w związku z tym na Weteranki przechodzi taka suma a nie 10 ;) Quote
AlfaLS Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Dogo07']Zapisuje sobie wątek, chociaż pomóc finansowo nie mogę, to będę watek odwiedzać i podrzucać :). Sunie są urocze, i biedne całe życie w schronisku.[/QUOTE] Bardzo serdecznie witamy i prosimy [B]bądź z nami[/B] :lol: [quote name='Plicha']Ponieważ jeden z "moich" psiaków Miętusek poszedł do DS przerzucam skromną deklarację na weteranki - 10zł miesięcznie.[/QUOTE] Oby więcej psiaczków znajdowało swoje domki a deklaracje szły na Abrę i Magnatkę :multi:. Plicha bardzo dziękujemy!!!!! [quote name='magda222']Jezusicku co tu się wyrabia!!! :) Dziękuję Wam wszystkim!!! A ja chciałam sprostować, bo moja deklaracja na Rumka to było 20 zł ;) I w związku z tym na Weteranki przechodzi taka suma a nie 10 ;)[/QUOTE] Magda z przyjemnością poprawiam :lol: [B][COLOR="blue"]Czyli na tą chwilę mamy deklaracji stałych: Leyla 100 zł. diana79 10 zł. magda222 20 zł. kameralna 10 zł. polubek 10 zł. agata51 20 zł. Razem: 170 zł. :multi:[/COLOR][/B] No dobra nie ma się co tak cieszyć bo jeszcze 470 zł. brak ale i tak się cieszę że tyle jest :bigcool: Quote
magda222 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Deklaracja od Tymotei (25 zł) też przechodzi na Weteranki :) To moja siostra ;) Quote
Plicha Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='AlfaLS']Bardzo serdecznie witamy i prosimy [B]bądź z nami[/B] :lol: Oby więcej psiaczków znajdowało swoje domki a deklaracje szły na Abrę i Magnatkę :multi:. Plicha bardzo dziękujemy!!!!! Magda z przyjemnością poprawiam :lol: [B][COLOR=blue]Czyli na tą chwilę mamy deklaracji stałych: Leyla 100 zł. diana79 10 zł. magda222 20 zł. kameralna 10 zł. polubek 10 zł. agata51 20 zł. Razem: 170 zł. :multi:[/COLOR][/B] No dobra nie ma się co tak cieszyć bo jeszcze 470 zł. brak ale i tak się cieszę że tyle jest :bigcool:[/QUOTE] Nie widzę tu siebie :mad: Quote
AlfaLS Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Plicha']Nie widzę tu siebie :mad:[/QUOTE] O Matko już się poprawiam, ale wtopa :oops:. Bardzo, bardzo przeprasza i już się poprawiam ;) I z przyjemnością dopisuję Tymoteę na 25 zł. :lol: [B][COLOR="blue"]Czyli na tą chwilę mamy deklaracji stałych: Leyla 100 zł. diana79 10 zł. magda222 20 zł. kameralna 10 zł. polubek 10 zł. Plicha 10 zł. agata51 20 zł. Tymotea 25 zł. Razem: 205 zł. :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 To jeszcze mnie proszę zapisać na 10 zł stałej - tylko tyle , ale więcej nie da rady :shake: Weteranki, szykujcie tobołki - jedziemy do zuzinego raju już wkrótce:multi::multi::multi: Quote
AlfaLS Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Livka']To jeszcze mnie proszę zapisać na 10 zł stałej - tylko tyle , ale więcej nie da rady :shake: Weteranki, szykujcie tobołki - jedziemy do zuzinego raju już wkrótce:multi::multi::multi:[/QUOTE] Livka stokrotne dzięki :multi: Czyli mamy już 215 zł stałych :multi::multi: Quote
Plicha Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Wow! :multi::multi::multi: Ale super :loveu: Quote
Plicha Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='polubek']ojejku ale się tu wyprawia :)[/QUOTE] Pewnie że się wyprawia :) Pospolite ruszenie ciotek i wujków normalnie :evil_lol: Quote
Nikus Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Plicha']Pewnie że się wyprawia :) Pospolite ruszenie ciotek i wujków normalnie :evil_lol:[/QUOTE] no to wujek..też się dokłada -jeszcze nie wiem skąd to wezmę...ale..15 miesięcznie:) tyszaków wątek jest tego wart:) Quote
Plicha Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 W takim tempie to Abra i Magnatka będą mogły za tydzień jechać :multi: Quote
kameralna Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Plicha']W takim tempie to Abra i Magnatka będą mogły za tydzień jechać :multi:[/QUOTE] Oj, to byłoby piękne! Quote
zuziaM Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='kameralna']Oj, to byłoby piękne![/QUOTE] No i moze byc pieknie. Nawet od jutra sunie moga przyjechac. Moj hotelowy Skubis dzisiaj po 7 miesiacach pojechal do swojego domu !!!!!!!!!! Quote
Nikus Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='zuziaM']No i moze byc pieknie. Nawet od jutra sunie moga przyjechac. Moj hotelowy Skubis dzisiaj po 7 miesiacach pojechal do swojego domu !!!!!!!!!![/QUOTE] ZuziaM Twój hotelik odwraca czarną passę na dogo:) i tak trzymać.:) Quote
magda222 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='zuziaM']No i moze byc pieknie. Nawet od jutra sunie moga przyjechac. Moj hotelowy Skubis dzisiaj po 7 miesiacach pojechal do swojego domu !!!!!!!!!![/QUOTE] [CENTER]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: I Rumcio i Skubiś!!!!!!!!!!!!!!!! Życie jest piękne :loveu::loveu::loveu: (jednak ;) ) I miejsce dla naszych dziewczynek jest :) :) :) [/CENTER] Quote
kameralna Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Nikus']ZuziaM Twój hotelik odwraca czarną passę na dogo:) i tak trzymać.:)[/QUOTE] Też tak myślę :) Quote
Livka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='magda222'][CENTER]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: I Rumcio i Skubiś!!!!!!!!!!!!!!!! Życie jest piękne :loveu::loveu::loveu: (jednak ;) ) I miejsce dla naszych dziewczynek jest :) :) :) [/CENTER][/QUOTE] Żeby tak jeszcze wygrać w LOTTO ... Quote
Recommended Posts