Jump to content
Dogomania

Tyskie Weteranki - Abra i Magnatka za TM [*],.. Żegnajcie kochane...

Recommended Posts

Posted

Zapisuje sobie wątek, chociaż pomóc finansowo nie mogę, to będę watek odwiedzać i podrzucać :). Sunie są urocze, i biedne całe życie w schronisku.

Posted

[quote name='Nikus']no jestem:) Livka mi mówi co się tu wyrabia:) decyzja na transport wydaje się oczywista- dziewczyny zawozimy za friko:) - i proszę mi tu nie protestować:razz:[/QUOTE]
[B]Nikuś[/B] Ciebie to nam chyba niebo kiedyś do tyszaków zesłało :angel:..... [B]Livkę[/B] zresztą też :angel:.....
To bardzo proszę rezerwuj sobie pod koniec października jakiś piękny dzień dla naszych weteranek...... no chyba że zdarzy się jakiś cud i będzie coś szybciej ale ponieważ o cuda coraz trudniej to wstępnie obstawiamy końcówkę października.......

[B]Diana79[/B] konto mogę podesłać bo chyba na razie ja będę zbierała kaskę na suczki a później się ostatecznie zdecyduje :lol:. Decyzja należy do Ciebie ;).

[B]Agatko[/B] wyzwolić się zza tych niebieskich krat jak widzisz nie jest łatwo - bardzo, bardzo dzieuję za 10 zł. na łepka dla Weteranek :loveu:

Posted

[quote name='AlfaLS']Plany to są ale kasy brak :shake: Jak Rumek się zadomowi to można by wyciągnąć którąś z weteranek, tylko którą??????????? Zuzia mogłaby przyjąć obie ale to chyba na razie nierealne........[/QUOTE]

A może realne :) Cioteczki i Wujkowie po grosiczku, po grosiczku i uzbieramy na wolność tych panienek :laola:

Posted

Jezusicku co tu się wyrabia!!! :)
Dziękuję Wam wszystkim!!!
A ja chciałam sprostować, bo moja deklaracja na Rumka to było 20 zł ;)
I w związku z tym na Weteranki przechodzi taka suma a nie 10 ;)

Posted

[quote name='Dogo07']Zapisuje sobie wątek, chociaż pomóc finansowo nie mogę, to będę watek odwiedzać i podrzucać :). Sunie są urocze, i biedne całe życie w schronisku.[/QUOTE]
Bardzo serdecznie witamy i prosimy [B]bądź z nami[/B] :lol:

[quote name='Plicha']Ponieważ jeden z "moich" psiaków Miętusek poszedł do DS przerzucam skromną deklarację na weteranki - 10zł miesięcznie.[/QUOTE]
Oby więcej psiaczków znajdowało swoje domki a deklaracje szły na Abrę i Magnatkę :multi:. Plicha bardzo dziękujemy!!!!!

[quote name='magda222']Jezusicku co tu się wyrabia!!! :)
Dziękuję Wam wszystkim!!!
A ja chciałam sprostować, bo moja deklaracja na Rumka to było 20 zł ;)
I w związku z tym na Weteranki przechodzi taka suma a nie 10 ;)[/QUOTE]
Magda z przyjemnością poprawiam :lol:

[B][COLOR="blue"]Czyli na tą chwilę mamy deklaracji stałych:
Leyla 100 zł.
diana79 10 zł.
magda222 20 zł.
kameralna 10 zł.
polubek 10 zł.
agata51 20 zł.
Razem: 170 zł. :multi:[/COLOR][/B]
No dobra nie ma się co tak cieszyć bo jeszcze 470 zł. brak ale i tak się cieszę że tyle jest :bigcool:

Posted

[quote name='AlfaLS']Bardzo serdecznie witamy i prosimy [B]bądź z nami[/B] :lol:

Oby więcej psiaczków znajdowało swoje domki a deklaracje szły na Abrę i Magnatkę :multi:. Plicha bardzo dziękujemy!!!!!

Magda z przyjemnością poprawiam :lol:

[B][COLOR=blue]Czyli na tą chwilę mamy deklaracji stałych:
Leyla 100 zł.
diana79 10 zł.
magda222 20 zł.
kameralna 10 zł.
polubek 10 zł.
agata51 20 zł.
Razem: 170 zł. :multi:[/COLOR][/B]
No dobra nie ma się co tak cieszyć bo jeszcze 470 zł. brak ale i tak się cieszę że tyle jest :bigcool:[/QUOTE]
Nie widzę tu siebie :mad:

Posted

[quote name='Plicha']Nie widzę tu siebie :mad:[/QUOTE]
O Matko już się poprawiam, ale wtopa :oops:. Bardzo, bardzo przeprasza i już się poprawiam ;)
I z przyjemnością dopisuję Tymoteę na 25 zł. :lol:

[B][COLOR="blue"]Czyli na tą chwilę mamy deklaracji stałych:
Leyla 100 zł.
diana79 10 zł.
magda222 20 zł.
kameralna 10 zł.
polubek 10 zł.
Plicha 10 zł.
agata51 20 zł.
Tymotea 25 zł.
Razem: 205 zł. :multi::multi::multi:[/COLOR][/B]

Posted

To jeszcze mnie proszę zapisać na 10 zł stałej - tylko tyle , ale więcej nie da rady :shake:

Weteranki, szykujcie tobołki - jedziemy do zuzinego raju już wkrótce:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Livka']To jeszcze mnie proszę zapisać na 10 zł stałej - tylko tyle , ale więcej nie da rady :shake:

Weteranki, szykujcie tobołki - jedziemy do zuzinego raju już wkrótce:multi::multi::multi:[/QUOTE]
Livka stokrotne dzięki :multi:

Czyli mamy już 215 zł stałych :multi::multi:

Posted

[quote name='Plicha']Pewnie że się wyprawia :) Pospolite ruszenie ciotek i wujków normalnie :evil_lol:[/QUOTE]

no to wujek..też się dokłada -jeszcze nie wiem skąd to wezmę...ale..15 miesięcznie:) tyszaków wątek jest tego wart:)

Posted

[quote name='kameralna']Oj, to byłoby piękne![/QUOTE]

No i moze byc pieknie.

Nawet od jutra sunie moga przyjechac.

Moj hotelowy Skubis dzisiaj po 7 miesiacach pojechal do swojego domu !!!!!!!!!!

Posted

[quote name='zuziaM']No i moze byc pieknie.

Moj hotelowy Skubis dzisiaj po 7 miesiacach pojechal do swojego domu !!!!!!!!!![/QUOTE]

ZuziaM Twój hotelik odwraca czarną passę na dogo:) i tak trzymać.:)

Posted

[quote name='zuziaM']No i moze byc pieknie.

Moj hotelowy Skubis dzisiaj po 7 miesiacach pojechal do swojego domu !!!!!!!!!![/QUOTE]

[CENTER]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

I Rumcio i Skubiś!!!!!!!!!!!!!!!!
Życie jest piękne :loveu::loveu::loveu: (jednak ;) )
I miejsce dla naszych dziewczynek jest :) :) :)
[/CENTER]

Posted

[quote name='magda222'][CENTER]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

I Rumcio i Skubiś!!!!!!!!!!!!!!!!
Życie jest piękne :loveu::loveu::loveu: (jednak ;) )
I miejsce dla naszych dziewczynek jest :) :) :)
[/CENTER][/QUOTE]

Żeby tak jeszcze wygrać w LOTTO ...