polubek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 ja też mogę wspomóc ale tylko myślami, od samego rana do wieczora będę w szkole :( Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='polubek']ja też mogę wspomóc ale tylko myślami, od samego rana do wieczora będę w szkole :([/QUOTE] Ale wieczorkiem przylatuj na wątek zobaczyć relację Nikusia i Livki :lol: Quote
magda222 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='AlfaLS']Ale wieczorkiem przylatuj na wątek zobaczyć relację Nikusia i Livki :lol:[/QUOTE] Podejrzewam, że jutro wszyscy na wątku będą w komplecie :) Quote
Nikus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 no nie wątpię....i od razu proszę o cierpliwość bo nasze dwa kudłate stwory też swoje prawa mają:) ale relacja będzie na mur:) Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Poczekamy, poczekamy ......my tu spokojne ludzie są ........:lol: Quote
UBOCZE Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Nie powiem, że cierpliwie:evil_lol:, ale na pewno poczekamy...:loveu: Quote
UBOCZE Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Nikus']o tej porze powinniśmy już byc na trawce u ZuziaM:) jeżeli nic się nie "poprzestawia" Wyjazd planujemy na 8.00:)[/QUOTE] I proszę Cię, Nikuś, przeprowadź poważną rozmowę z tym szczekaczem Posterem...:evil_lol: Quote
diana79 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 trzymam mocno kciuki za wyjazd powodzenia :lol: Quote
magda222 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ale emocje :) Sunie nawet nie mają pojęcia co się święci i co je jutro czeka :) Quote
Nikus Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wszystkie "polecenia"Wasze zanotowane:evil_lol: i do wykonania przyjęte:lol: Sunie ostatnią nockę już zaczeły w schronie:) jak wstanie dzień ich życie się odmieni po tylu latach.A to wszystko Wasza zasługa:Rose::Rose: Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='magda222']Ale emocje :) Sunie nawet nie mają pojęcia co się święci i co je jutro czeka :)[/QUOTE] Jak to nie mają??????????? Rano nie zdążą spakować swoich plecaczków!!!!! Grażynka miała im powiedzieć :placz: [quote name='Nikus']Wszystkie "polecenia"Wasze zanotowane:evil_lol: i do wykonania przyjęte:lol: Sunie ostatnią nockę już zaczeły w schronie:) jak wstanie dzień ich życie się odmieni po tylu latach.A to wszystko Wasza zasługa:Rose::Rose:[/QUOTE] No nie bądź taki skromny [B]swoją zasługę i to ogromną w tym też masz[/B] :lol:. Uściskaj ode mnie ta moją słodką Dylaneczkę i wszystkie inne nasze słodkie tyszaki i tak jak obiecałeś przeprowadź rozmowę dyscyplinującą z Posterkiem :lol: Nikuś, Livka ogromne dzięki dla Was za transport :Rose::Rose::Rose: Dzięki Wam nasze psiaki mają super komfortową podróż a my spokojnie czekamy na wszelkie relacje :lol: Quote
Livka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Abro i Magnatko jutro raniutko zabieramy was do lepszego świata :) ostatnia wasza noc w schronie - śpijcie spokojnie :loveu: Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='magda222']Ale emocje :) Sunie nawet nie mają pojęcia co się święci i co je jutro czeka :)[/QUOTE] Na konto Weteranek wpłynęło: - od Grosziwa 20 zł., - od Nikusia 15 zł., - od Livki 10 zł. Razem 45 zł. [B]Dziękujemy!!!![/B] Dziś przekazałam Zuzi 640 zł. za pierwszy miesiąc hotelikowania i suczki mają jeszcze 168 zł. Diana79 mam od Ciebie dwa przelewy na 25 zł. i 38 zł. a deklaracja stała jest na 10 zł. Jak mam te wpłaty rozpisać? Na kolejne miesiące? Czy jakaś jednorazówka? Proszę o pomoc ;) Czekamy na dalsze wpłaty ;) bo nie wszyscy przekazali kaskę za pierwszy miesiąc ;). Majku ma pozwolenia na późniejsza wpłatę oczywiście :lol: Quote
polubek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 wiem że nie wszyscy ciocia alfa ile ja mam przelać za pierwszy miesiąc 10 czy5? zrobię wszystkie przelewy po niedzieli Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='magda222']Ale emocje :) Sunie nawet nie mają pojęcia co się święci i co je jutro czeka :)[/QUOTE] [quote name='polubek']wiem że nie wszyscy ciocia alfa ile ja mam przelać za pierwszy miesiąc 10 czy5? zrobię wszystkie przelewy po niedzieli[/QUOTE] Do mnie 10 zł. - co wpłaciłaś na Rumka to ja nie wiem, nie ja to rozliczam ;) Byłaś u Dylanki??????? Quote
UBOCZE Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 - Cud się stał pewnego ranka: W schronie znikła Weteranka! - I niejedna, przyjacielu! Obie w drodze do hotelu! Quote
Grosziwo Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A ja sobie czytam i czytam i już się zmarszczek mimicznych dorobiłam (nowych bo starych to mam całe multum) od ciągłego uśmiechania :lol: Bardzo sięcieszę, ze dziewczynki poznają inny świat i mam nadzieję, że zakończy sie to wszystko jak z Dylanką :loveu: Quote
AlfaLS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='magda222']Ale emocje :) Sunie nawet nie mają pojęcia co się święci i co je jutro czeka :)[/QUOTE] Takie zmarszczki to ozdoba - noś je dumnie :grin: Quote
agata51 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Alfa, nie mów, że na A/M moja kasa nie doszła. Quote
Nikus Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dzień doberek:) startujemy do schroniska:) cudowny dzień się budzi:) Quote
AlfaLS Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='agata51']Alfa, nie mów, że na A/M moja kasa nie doszła.[/QUOTE] Agatko wczoraj w nocy robiłam ostatnie rozliczenie wszystkich psiaków i nie było:shake:. Na pewno dzis albo w poniedziałek pojawi się na koncie ;) Quote
AlfaLS Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Nikus']Dzień doberek:) startujemy do schroniska:) cudowny dzień się budzi:)[/QUOTE] Dla niektórych to nawet najcudowniejszy w całym ich pieskim życiu :multi::multi::multi: Quote
_Goldenek2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='AlfaLS']Dla niektórych to nawet najcudowniejszy w całym ich pieskim życiu :multi::multi::multi:[/QUOTE] Czekamy na wieści :) Quote
Recommended Posts