Jump to content
Dogomania

Tyskie Weteranki - Abra i Magnatka za TM [*],.. Żegnajcie kochane...

Recommended Posts

Posted

[quote name='polubek']ja też mogę wspomóc ale tylko myślami, od samego rana do wieczora będę w szkole :([/QUOTE]
Ale wieczorkiem przylatuj na wątek zobaczyć relację Nikusia i Livki :lol:

Posted

[quote name='Nikus']o tej porze powinniśmy już byc na trawce u ZuziaM:) jeżeli nic się nie "poprzestawia" Wyjazd planujemy na 8.00:)[/QUOTE]

I proszę Cię, Nikuś, przeprowadź poważną rozmowę z tym szczekaczem Posterem...:evil_lol:

Posted

Wszystkie "polecenia"Wasze zanotowane:evil_lol: i do wykonania przyjęte:lol: Sunie ostatnią nockę już zaczeły w schronie:) jak wstanie dzień ich życie się odmieni po tylu latach.A to wszystko Wasza zasługa:Rose::Rose:

Posted

[quote name='magda222']Ale emocje :)
Sunie nawet nie mają pojęcia co się święci i co je jutro czeka :)[/QUOTE]
Jak to nie mają??????????? Rano nie zdążą spakować swoich plecaczków!!!!!
Grażynka miała im powiedzieć :placz:
[quote name='Nikus']Wszystkie "polecenia"Wasze zanotowane:evil_lol: i do wykonania przyjęte:lol: Sunie ostatnią nockę już zaczeły w schronie:) jak wstanie dzień ich życie się odmieni po tylu latach.A to wszystko Wasza zasługa:Rose::Rose:[/QUOTE]
No nie bądź taki skromny [B]swoją zasługę i to ogromną w tym też masz[/B] :lol:. Uściskaj ode mnie ta moją słodką Dylaneczkę i wszystkie inne nasze słodkie tyszaki i tak jak obiecałeś przeprowadź rozmowę dyscyplinującą z Posterkiem :lol:
Nikuś, Livka ogromne dzięki dla Was za transport :Rose::Rose::Rose: Dzięki Wam nasze psiaki mają super komfortową podróż a my spokojnie czekamy na wszelkie relacje :lol:

Posted

Na konto Weteranek wpłynęło:
- od Grosziwa 20 zł.,
- od Nikusia 15 zł.,
- od Livki 10 zł.
Razem 45 zł. [B]Dziękujemy!!!![/B] Dziś przekazałam Zuzi 640 zł. za pierwszy miesiąc hotelikowania i suczki mają jeszcze 168 zł.

Diana79 mam od Ciebie dwa przelewy na 25 zł. i 38 zł. a deklaracja stała jest na 10 zł. Jak mam te wpłaty rozpisać? Na kolejne miesiące? Czy jakaś jednorazówka? Proszę o pomoc ;)

Czekamy na dalsze wpłaty ;) bo nie wszyscy przekazali kaskę za pierwszy miesiąc ;).
Majku ma pozwolenia na późniejsza wpłatę oczywiście :lol:

Posted

[quote name='polubek']wiem że nie wszyscy ciocia alfa ile ja mam przelać za pierwszy miesiąc 10 czy5?
zrobię wszystkie przelewy po niedzieli[/QUOTE]
Do mnie 10 zł. - co wpłaciłaś na Rumka to ja nie wiem, nie ja to rozliczam ;)
Byłaś u Dylanki???????

Posted

A ja sobie czytam i czytam i już się zmarszczek mimicznych dorobiłam (nowych bo starych to mam całe multum) od ciągłego uśmiechania :lol:
Bardzo sięcieszę, ze dziewczynki poznają inny świat i mam nadzieję, że zakończy sie to wszystko jak z Dylanką :loveu:

Posted

Takie zmarszczki to ozdoba - noś je dumnie :grin:

Posted

[quote name='agata51']Alfa, nie mów, że na A/M moja kasa nie doszła.[/QUOTE]
Agatko wczoraj w nocy robiłam ostatnie rozliczenie wszystkich psiaków i nie było:shake:. Na pewno dzis albo w poniedziałek pojawi się na koncie ;)

Posted

[quote name='Nikus']Dzień doberek:) startujemy do schroniska:) cudowny dzień się budzi:)[/QUOTE]
Dla niektórych to nawet najcudowniejszy w całym ich pieskim życiu :multi::multi::multi: