Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisał do mnie Jarek. Pilnie poszukuje domkow dla 6 lub 7 średnich pudelków wszystkie brązowe wiek od trzech do siedmiu lat. Ich własciciel nagle zmarł. Jarek obiecał zrobic choc jedno zbiorowe zdjęcie. Domek pilnie potrzebny. Prosimy o pomoc!!!!!!

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecej nic nie wiem jarek ma mi dac znać pudelkami opiekuje sie chyba zona pana ktory umarł ale pewna nie jestem za pare dni znajda sie wszyscy na bruku

Posted

Dopiero trafiłam na ten watek, ale jutro popytam znajomych, moze ktos zna osobe która szuka sobie pieska...3mam za nie kciuki i czekam na fotki, bo to bardzo pomaga w szukaniu domkow.Pozdrawiam:)

Posted

nie wiem skąd są. Na razie wiem tyle co w pierwszym poście napisałam. Napisałam do Jarka i czekam na odpis. Napewno jak tylko go dostane napisze cos więcej.

Posted

Psiaki są w Lublinie. Opiekuje sie nimi konkubina tego pana, który zmarł. Jarek mowi ze krzywdy im nie robi ale najprawdopodobniej niezbyt za nimi przepada. Właściciel kamienicy za pare dni wyrzuci ta pania razem z psami. Pieski nie mają papierów ale sa bardzo ładne i rasowe. Dogaduja sie z psami. Najstarsza suczka przyjechala z bylego ZSRR. Zdjęcia postara sie jutro zrobić.

Posted

potrzebne są zdjęcia i to koniecznie-w tej sytuacji może to być trudne ale są niezbędne.anielica wrzuci je na allegro to pewnie zaraz się domek znajdzie

Posted

A ja natomiast postaram się pomóc.
Proszę o więcej informacji. wystawię je na allegro i na eurocity, tylko potrzebuję numeru kontaktowego - do tej Pani albo do kolegi - zależy kto będzie się zajmował szukaniem psiakom domków.

W jakiej dzielnicy są te psy?

Trzeba poszukać też jakiegoś forum pudelkowego (jest takie? wiecie coś?)