pati Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 napisał do mnie Jarek. Pilnie poszukuje domkow dla 6 lub 7 średnich pudelków wszystkie brązowe wiek od trzech do siedmiu lat. Ich własciciel nagle zmarł. Jarek obiecał zrobic choc jedno zbiorowe zdjęcie. Domek pilnie potrzebny. Prosimy o pomoc!!!!!! Quote
Tigraa Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Gdzie są te pudelki?Kto sie nimi teraz opiekuje? Quote
pati Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 wiecej nic nie wiem jarek ma mi dac znać pudelkami opiekuje sie chyba zona pana ktory umarł ale pewna nie jestem za pare dni znajda sie wszyscy na bruku Quote
Fifek_Miśki Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 O Matko święta!!!!:placz: jeju co się dzieje... tyle psów potrzebuje domków... Prosimy o zdjęcia!! Quote
malagos Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Skąd jest Jarek i te pudelki? Powinni się chętni znaleźć, w końcu to rasowe pieski.......... Quote
lady_lina Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dopiero trafiłam na ten watek, ale jutro popytam znajomych, moze ktos zna osobe która szuka sobie pieska...3mam za nie kciuki i czekam na fotki, bo to bardzo pomaga w szukaniu domkow.Pozdrawiam:) Quote
pati Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 nie wiem skąd są. Na razie wiem tyle co w pierwszym poście napisałam. Napisałam do Jarka i czekam na odpis. Napewno jak tylko go dostane napisze cos więcej. Quote
pati Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Psiaki są w Lublinie. Opiekuje sie nimi konkubina tego pana, który zmarł. Jarek mowi ze krzywdy im nie robi ale najprawdopodobniej niezbyt za nimi przepada. Właściciel kamienicy za pare dni wyrzuci ta pania razem z psami. Pieski nie mają papierów ale sa bardzo ładne i rasowe. Dogaduja sie z psami. Najstarsza suczka przyjechala z bylego ZSRR. Zdjęcia postara sie jutro zrobić. Quote
gabryska Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Rany:-( czekam na zdjęcia...mam nadzieje że chociaż połowa z nich znajdzie dom:-( Quote
lady_lina Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Pewnie ze znajdą ! Zawsze trzeba miec nadzieje..Jesli to sa faktycznie pudelki, mysle ze latwo znajda domki:) a polowa na pewno. Quote
Norbitka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Zaraz sciagam lubelska grupe :) Napisz w temacie ze Lublin Quote
Rickson Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 potrzebne są zdjęcia i to koniecznie-w tej sytuacji może to być trudne ale są niezbędne.anielica wrzuci je na allegro to pewnie zaraz się domek znajdzie Quote
anielica Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 A ja natomiast postaram się pomóc. Proszę o więcej informacji. wystawię je na allegro i na eurocity, tylko potrzebuję numeru kontaktowego - do tej Pani albo do kolegi - zależy kto będzie się zajmował szukaniem psiakom domków. W jakiej dzielnicy są te psy? Trzeba poszukać też jakiegoś forum pudelkowego (jest takie? wiecie coś?) Quote
Norbitka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jakies forum maja ale nie znam namiarów. Poczekajmy moze na wiecej info Quote
lady_lina Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Szukałam tego forum w googlach i nic...Mozna pudelki tez dac na strone www.kupsprzedaj.pl z tego co wiem jest tam duzo ogłoszen o psach a co za tym idzie sporo odwiedzajacych.. Quote
Rickson Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 wystarczy założyć temat w dziale psy ozdobne i tam już doradzą na jakie fora mozna wrzucić te pieski.www.kupsprzedaj.pl to też dobry pomysł,mozna też wrzucić na http://ogloszenia.4lapy.info/ Quote
mag.da Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Tu jest klub pudelków, jest też dział "psy w potrzebie": http://www.klubpudla.republika.pl/ Quote
lady_lina Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 super :) teraz tylko umiescic ogloszenie i czekać...3mam kciuki..;) Quote
lady_lina Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Norbitka napisał(a):I wiadomo coś więcej? I co z foteczkami? :cool3: Quote
lady_lina Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 malagos napisał(a):Czyżby domki się znalazly? :cool1: Oby!!! :):):):):) Quote
pati Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Nic dalej nie wiem. Jarek poprosił o pomoc a teraz milczy jak zaklęty.:cool1: :roll: Quote
Recommended Posts