Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na przystanku autobusowym ( kierunek Krakow) w Bilalym Kosciele na przeciwko gimnazjum lezy pies owczarkowaty, ma uszkodzona lape, prawdopodobnie jest tam od rana.My nie jestesmy w stanie go zabrac -brak samochodu......:shake: . Maz nie mogl go tez wziasc do autobusu.

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

minia, napewno ejst taka mozliwosc, bo taka jest rola schroniska, ale co mam im powiedziec ze przystanek kolo kosciola??
dziewczynmy ja wiem ze targaja wami emocje, ale powiedzcie gdzie jest ten pies!
i czy macie go gdzie przechowac
bo ja nie mam

Posted

Za przystankiem jest droga , on lezy kolo tej drogi w bramie, kolo slupka.
Kolo przystanku sa znaki drogowskazy,pies podobny do owczarka niemieckiego,ma uszkodzona lapke i widac ze lezal w sniegu.

Posted

skarabeusz podala ntr telefonu pod ktorym udzili niezbednych informacji na temat dokladnego miejsca itd.przeciez mozne wytlumaczyc komus w schronisku gdize to jest itd.Przecia lepij zaby byl w schronie niz lezal na przystanku!!zwlaszcza gdy jest ranny.

Posted

Skarabeusz chyba nie ma wyjscia,dzwon do schroniska,lepiej zeby tam spal niz na dworze tym bardziej ze biedak ranny.A jutro trzeba podjechac foty zrobic i domu szukac.Pomoge-wstawie na Allegro ale fotki musze miec.Dasz rade Paula?

Jeeeezu nie-TYLKO NIE OLKUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesli trafi do Olkusza to go od razu uspią!!!!!!!!!!!!!
Paula nie dzwon,trzeba go jakos stamtad zabrac.

Posted

Mam samochód i mogę prowadzić, ale nie wiem gdzie to jest i co dalej robić :( Jeśli znajdzie się jeszcze ktoś chętny - możmy jechać. A tak przy okazji ile to kilometrów od Krakowa?

Posted

Biały Kościół podpada pod OLKUSZ!!!! Lepiej przywieźcie go do Krakowa. To nie jest daleko - 20 min. w jedną stronę samochodem od ronda koło motelu Krak (i sklepu Makro + Ikea).

On moż ebyć po wypadku. Tam jest raczej wiejskie podejście do psów. nie liczcie że ktoś mu pomoże.

Zmotoryzowani - kto się ruszy? Mogę być pilotem, choć do Białego Kościoła łatwo trafić - jedzie się prosto na Olkusz.

Posted

moze go przyjąć lecznica na ulicy Chłopskiej 2 a , doba hospitalizacji 40 zł , telefon do nich 012 658 83 65
Dzwoniłam tam bez problemu go przyjmą , do tych 40 zł tzreba doliczyć leki

Posted

spring, jak jedziesz z krakowa, moge poejchac z toba ale musialbys mni zabrac z huty i odwiezc z powrotem bo inaczej nei bede miala jak wrocic, wiec nie wiem czy chcesz

Posted

Tu liczy się każda chwila. Może lepiej jak najszybciej do krakowksiego schroniska a potem będzimy myśleć co dalej... Lepszy rydz niż nic... Niedługo pies może zniknąć.