Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przesłałam dzisja Patii zdjecie wypisu ze "szpitala" pewnie odwiedziła Cezarka z weterynarzami i juz padła
Ale sie narobiło tych podopiecznych w wieliczce, pelne rece roboty biedna ma

No ale mam nadzieje ze u Cezarka w porzadku

Skarabeusz, czy ty w tamtej okolicy Białego Koscioła bywasz?

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nagralam poltoraminutowy filmik z pamietnej nocy, jak Cezar wcina karme i probujemy przełamac lody, ale ma 36 Mb i nie moge wyslac na zadna strone z ktorej moznaby sciagnac potem a nie mam zadnego programu do obrabiania filmow.

Posted

Pieniedzy Karmelka zostało niewiele - ok 180 zl, a psiaków sporo pod opieką,
dlaetgo gdyby ktoś chciał wspomóc hotelowanie i leczenie Cezarka, podam konto na prv,
jak zawsze wszystko rozliczymy dokladnie

Posted

Ja nie bywam w tych okolicach ale moj maz tak.On pracuje w domu opieki spolecznej " U Albertynow". Pytalam go juz o tych ludzi gdzie byla ta brama otwarta ale ich nie zna a tam zawsze jest otwarte.
Nie ma pojecia skad jest psiak.

Posted

kiwi napisał(a):
Pieniedzy Karmelka zostało niewiele - ok 180 zl, a psiaków sporo pod opieką,
dlaetgo gdyby ktoś chciał wspomóc hotelowanie i leczenie Cezarka, podam konto na prv,
jak zawsze wszystko rozliczymy dokladnie

Poproszę nr na priva
dużo niestety nie prześlę bo sama ma psy w hotelach ale grosz do grosza.

Posted

Podnoszę Cezarka, bo fantastyczna z niego psina! I poproszę nr konta. Skromnie tylko mogę, ale może i to się przyda.
Postaram się go odwiedzić w najbliższych dniach, choć mam parę zalełych spraw i już wiem, że będzie trudno, a bardzo za staruszkiem tęsknię :(

Posted

kiwi napisał(a):
nie mart sie spring, pamietamy o dziadku ;)
tzreba mu wystawic aukcje na allegro - jak tylko odrobie sie z wszystkim na jutro wezme sie za tekst

Kiwi, jak będziesz miała tekst, daj znać. Mogę wystwić Cezarka. Oczywiście inne psiaki też, jesli będzie taka potrzeba. Tylko o teksty proszę:lol:

Posted

Dobra, czekam i instrukcję co z tymi zdjęciami i w ogóle (jeszcze nigdy psiaka nie wystawiałam i nie wiem za bardzo jak się do tego dobrze zabrać :oops: ) W każdym razie postaram się jak najlepiej :lol:

Posted

U Cezarka w porządku , pan doktor mówił , że jest kochany , chciał się z nim bawić i mówił , że będzie dostawał Ketofen w tabletkach , na razie tylko to , żeby nie niszczyć wątroby ale gdyby problemy z chodzeniem wróciły trzeba bedzie pomyśleć nad dodatkową terapią,
myślę , że teraz , gdy jest w ciepłym i suchym pomieszczeniu będzie lepiej z nóżkami , spaceruje regularnie żeby wzmocnić mięśnie , ma duży apetyt ,
wydaje mi się , że Cezarek dobrze się czuje w hotelu
Muszę zrobić zdjęcia ale wiecie ja do hotelu jadę właściwie w nocy:oops: może w sobotę uda mi się zrobić sesję

Posted

spring,
przypadkiem nie dasz rady pojechac w oklicach piatku do hotelu?
trzeba leki zawiezc dla maxia,no i dziadka odwiedzic, zrobic ładne zdjecia, bo te co mamy sie nie za abrdzo do ogloszen nadaja,a przeciez trzeba go oglaszac bo luksusy hotelowe wyzeraja dziury w kieszeniach ;)
jakbysmy jechaly razem ,to najlepiej pieniazki dac do reki albo na hotel wplacic bo bedzie szybciej niz na konto

Posted

Będą ładne:)) Uczeszemy staruszka, przytulimy, uśmiechnie się i zaraz będzie miał sesję jak na prawdziwą gwiazdę przystało :) Jutro jedziemy i wszystko mu załatwimy. Nowy domek też prędziutko się na pewno znajdzie :)

Posted

jak sobie pomysle jak on starsznie wygladal tego dnia, to mi sie nie chce wierzyc ze on sie chce bawic.
Prosze jakie luksusy w hotelu!
Pewnie byl taki zabiedzony i zmarzniety ze az nie mogl chodzic

Posted

Bardzo możliwe. Jestem bardzo ciekawa jak on się teraz ma i jak wygląda po tygodniu w ciepełku i przyjaznym otoczeniu :) Pewnie wypiękniał chłopina;)

Posted

Ja juz ładuje baterie, mam nadzieje ze jutro juz dojedziemy i nic nie wyskoczy po drodze
i ze uda mi sie załatwic zakupy wczesniej bo jak nie to minia, na twoje wesele pojde chyba w jeansach :scared:
:shithappens:

Posted

dzisiaj przyszła duża wpłata na Cezara od Pauliny Zierold - Hładczuk (Skarabeusza) 200 zł Wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: