Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bellatriks']tak?? hehe, na tydzień przed moimi urodzinkami!!!:multi:
będę musiała przynieść cukierki:great: :lol:[/quote]
rozczęstujesz dogomaniaków:HUT012:

Posted

[quote name='Agasia']Dana witaj w watku :) Zawsze dobrze miec taka dobra duszyczke jak ty :) Juz moge sie zglosic do sekretarzowania w maju :P[/quote]

Wierzę, że dacie znać, jak będzie dokładniej wiadomo, kto jakie rasy sędziuje??!! Z góry dziękuję!!!:buzi:

Posted

[quote name='Asiaczek']A co, nie pasują? To poproś Bellatriks o cos innego, np. jakies dobre ciacho, no. szarlotka.
Pzdr.[/quote]
a ja nadal pamiętam cudowne ciasto od Asiaczka - zebra, PYCHA!!!! :D

Posted

[B]Savannah[/B] - jesteś o kilka ciast do tyłu! Zebra była w Gorzowie, na klubówce - szarlotka, zimowy NDM - keks. Ale to Bellatriks ma coś słodkiego dla wystawców przygotować, a nie ja!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie szkodzi! Zawsze kiedyś będzie ten I raz!:mdrmed:
Możesz na nas poekspeprymentować...
Pzdr.[/quote]
żebyście mi się potruli????:evilbat:

O nie!

A potem będzie: "Ta bellatriks to chciała potruć dogomaniaków!", "Nic tylko ban!...
:eviltong:

Posted

Ej, dziewczyny, gdyby tak nas zebrac wszystkie do kupy, to całkiem niezła z nas grupa kucharek!
Ja umiem chyba najwięcej, więc mogę być Kucharką-Przełożoną... Ktoś ma coś przeciw? Nie widzę. Dziękuję.
pzdr.

Posted

[quote name='bellatriks']dobrze, pani Kucharko Przełozona, więc ja ciasta zostawię doświadczonym, a sama rzuce się urodzinowymi cukierkami:laola:[/quote]
Od cukierków wyszłaś i na cukierkach pewnie się skończy.
Pzdr.