Jump to content
Dogomania

Freya,Oskar, Xawcio- chorowite maluchy już w KOCHAJĄCYCH domach :) Axa czeka na dom..

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maada']Owieczka, pamietaj proszę żeby dla mnie zostawić czarnego baranka jeśli okaże się owieczką!!!! A jak nie to rudego. A jakby rudy też okazał się barankiem to białego w czarne łaty (jak krówka).. A jeśli te wszystkie trzy to baranki to już wszystko jedno którą sunię z tych białych.. Uff.. jakaś sunia się znajdzie mam nadzieję :)

Co do deklaracji - nie wiem czy od Plichy i Sylwii to deklaracje czy wpłaty jednorazowe. Upewnię się i dam znać Adze, żeby uaktualniła.[/QUOTE]

U mnie tylko jednorazowa niestety.

Posted

[quote name='Owieczka']andzia moze lepiej wyślin na adres gdzie trafia psiaki bo potem będe musiała gnać po to do mamy Agnieszki ;/
adres podam na PW[/QUOTE]

oki - wyślę :):)

maluszki - oby wam się udało:(

Posted

Dzisiaj cztery maluchy przyszły powitać mamę :) Zaczepiały nawet do zabawy Felka, którego mama zawsze zabiera, gdy idzie do nich z jedzeniem :) Niestety czarny i rudy psiaczek zostały za siatką i prawie nic nie zjadły :( Chyba boją się podejść, bo białe barani ich gryzą i oganiają od jedzenia :(

Posted

Oj to nie dobrze. [B]Trzeba je jak najszybciej zabrac zanim padna z glodu. :placz::placz::placz::placz:
[/B]A nie mozna zucic przez plot jedzenia i jednoczesnie karmic te 4, zeby nie zabraly tym slabszym ??

Posted

Jutro o 12 będzie akcja - łapanka :) Proszę trzymać kciuki, żeby udało się złapać wszystkie szczeniaczki!

[B]Bardzo prosimy o grosik dla szkrabów, bo nie mamy za co opłacić pobytu w hotelu[/B] :(
Potem dojdzie jeszcze transport do DT, szczepienia, jedzonko, wet...

Posted

witam
właśnie skończyłam czytać wątek...

... trzymam kciuki za Was :loveu: i jutrzejszą akcję ....

Nowe Miasto to w sumie niedaleko od Szydłowca, więc szczególnie zależy mi na szczęśliwym losie tych psiaków, zwłaszcza że u nas w okolicy - Szydłowiec, Przysucha i okolice władze niezbyt się przejmują losem bezdomniaków :shake::-(

na razie mogę Was wspomóc jednorazowo 20 zł...

proszę o nr konta

Posted

[quote name='agnieszka24']Jutro o 12 będzie akcja - łapanka :) Proszę trzymać kciuki, żeby udało się złapać wszystkie szczeniaczki!

[B]Bardzo prosimy o grosik dla szkrabów, bo nie mamy za co opłacić pobytu w hotelu[/B] :(
Potem dojdzie jeszcze transport do DT, szczepienia, jedzonko, wet...[/QUOTE]
Super, ze akcja jutro :):)

[B]Tylko trzeba deklaracje uzbieraz :(:[/B](

Posted

[quote name='Szarotka']A za ile sprzedajecie imiona :):)[/QUOTE]

Na początku bazarku pierwsze imię kosztowało 10 zł, ale w ostatnich dniach było już po 25 zł :)
Wystawię taki bazarek jak poznamy płeć maluchów. Te pieniążki bardzo im się przydadzą :)

to poprzedni bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180129-NOWE-FOTKI-Chcesz-chrzeA-niaka-Wybierz-imiAE-dla-szczeniaka-do-15-marca[/url]