Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Miemy nadzieje, ze wszystko sie dobrze dla pieskow skonczy :):) Quote
Sylwia M. Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Maada']Owieczka, pamietaj proszę żeby dla mnie zostawić czarnego baranka jeśli okaże się owieczką!!!! A jak nie to rudego. A jakby rudy też okazał się barankiem to białego w czarne łaty (jak krówka).. A jeśli te wszystkie trzy to baranki to już wszystko jedno którą sunię z tych białych.. Uff.. jakaś sunia się znajdzie mam nadzieję :) Co do deklaracji - nie wiem czy od Plichy i Sylwii to deklaracje czy wpłaty jednorazowe. Upewnię się i dam znać Adze, żeby uaktualniła.[/QUOTE] U mnie tylko jednorazowa niestety. Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 :placz::placz:[B]Pieski dalej potrzebuja deklaracji[/B]:-(:-(:-(:-(:-( Quote
andzia69 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Owieczka']andzia moze lepiej wyślin na adres gdzie trafia psiaki bo potem będe musiała gnać po to do mamy Agnieszki ;/ adres podam na PW[/QUOTE] oki - wyślę :):) maluszki - oby wam się udało:( Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='andzia69']oki - wyślę :):) maluszki - oby wam się udało:([/QUOTE] Musi sie udac:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
agnieszka24 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Dzisiaj cztery maluchy przyszły powitać mamę :) Zaczepiały nawet do zabawy Felka, którego mama zawsze zabiera, gdy idzie do nich z jedzeniem :) Niestety czarny i rudy psiaczek zostały za siatką i prawie nic nie zjadły :( Chyba boją się podejść, bo białe barani ich gryzą i oganiają od jedzenia :( Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Oj to nie dobrze. [B]Trzeba je jak najszybciej zabrac zanim padna z glodu. :placz::placz::placz::placz: [/B]A nie mozna zucic przez plot jedzenia i jednoczesnie karmic te 4, zeby nie zabraly tym slabszym ?? Quote
agnieszka24 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Mama rzuciła maluszkom jedzenie za siatkę, ale nie spieszyły się żeby podejść. Jak szkraby będą zabrane, to trzeba będzie przypilnować, by czarny i rudy najadały się do syta. Quote
Plicha Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Pewnie, takie kluseczki muszą znależc fajne domki :) A mamusia też jest bardzo ładna i domek znajdzie na pewno :) Quote
Plicha Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Trzeba je zabrać jak najszybciej :( przynajmniej te dwa. Quote
agnieszka24 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Jutro o 12 będzie akcja - łapanka :) Proszę trzymać kciuki, żeby udało się złapać wszystkie szczeniaczki! [B]Bardzo prosimy o grosik dla szkrabów, bo nie mamy za co opłacić pobytu w hotelu[/B] :( Potem dojdzie jeszcze transport do DT, szczepienia, jedzonko, wet... Quote
agnieszka24 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Plicho zapytam cię, czy twoja deklaracja na rodzinkę jest jednorazowa czy stała? Chciałabym uzupełnić pierwszy post ;) Quote
kama210 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 witam właśnie skończyłam czytać wątek... ... trzymam kciuki za Was :loveu: i jutrzejszą akcję .... Nowe Miasto to w sumie niedaleko od Szydłowca, więc szczególnie zależy mi na szczęśliwym losie tych psiaków, zwłaszcza że u nas w okolicy - Szydłowiec, Przysucha i okolice władze niezbyt się przejmują losem bezdomniaków :shake::-( na razie mogę Was wspomóc jednorazowo 20 zł... proszę o nr konta Quote
Itske Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 To trzymam kciuki i proszę o informację, które psiaki są do wziecia i szukają domu, na zdjęcich nie widać płci:lol: Quote
agnieszka24 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Wszystkie szczeniaki są do adopcji. Płci jeszcze nie znamy. Quote
agnieszka24 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='kama210'] na razie mogę Was wspomóc jednorazowo 20 zł... proszę o nr konta[/QUOTE] Dziękuję w imieniu maluszków!! :) Nr konta wysłałam na pw Quote
erka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Bardzo prosimy o wsparcie finansowe na hotel dla rodzinki. Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='agnieszka24']Jutro o 12 będzie akcja - łapanka :) Proszę trzymać kciuki, żeby udało się złapać wszystkie szczeniaczki! [B]Bardzo prosimy o grosik dla szkrabów, bo nie mamy za co opłacić pobytu w hotelu[/B] :( Potem dojdzie jeszcze transport do DT, szczepienia, jedzonko, wet...[/QUOTE] Super, ze akcja jutro :):) [B]Tylko trzeba deklaracje uzbieraz :(:[/B]( Quote
Plicha Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Na szczepienia i odrobaczenie będzie można zrobić bazarek imienny, bardzo fajnie sie sprzedają imiona dla glutkow :) Quote
agnieszka24 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='Szarotka']A za ile sprzedajecie imiona :):)[/QUOTE] Na początku bazarku pierwsze imię kosztowało 10 zł, ale w ostatnich dniach było już po 25 zł :) Wystawię taki bazarek jak poznamy płeć maluchów. Te pieniążki bardzo im się przydadzą :) to poprzedni bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180129-NOWE-FOTKI-Chcesz-chrzeA-niaka-Wybierz-imiAE-dla-szczeniaka-do-15-marca[/url] Quote
agnieszka24 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Dziś jest wielki dzień :) Mam nadzieję, że wszystkie szkraby uda się złapać. Owieczka nie ma dostępu do netu, ale będę do niej dzwonić. Trzymajcie kciuki! Quote
Recommended Posts