Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']Ostatnio się z Olkiem śmiałam, że jego rolę przejęłam w robieniu rozpierduchy na dogo :evil_lol:[/QUOTE]

eeee , jesteś bez szans w tej konkurencji.

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem! Soraski, ale jutro jak tylko odgruzuję swój pokój (okno mi prawie zarosło syfem, bo w okolicy budowa za budową :mad:), unormuję sucza (bo mu się śrubki poluzowały przez parę dni "laby"), to na pewno oglądnę i konstruktywnie (hahaha mam nadzieję) coś rzekę :) Pamiętam o Was za to cały czas :)

Posted

[quote name='evel']Jestem! Soraski, ale jutro jak tylko odgruzuję swój pokój (okno mi prawie zarosło syfem, bo w okolicy budowa za budową :mad:), unormuję sucza (bo mu się śrubki poluzowały przez parę dni "laby"), to na pewno oglądnę i konstruktywnie (hahaha mam nadzieję) coś rzekę :) Pamiętam o Was za to cały czas :)[/QUOTE]

Chciałaś dodać - i jak odspawasz psa od łóżka po tym, co nagadała Ci na noc Twoja ukochana przyjaciółka ladyS :evil_lol:

Posted

Taaak, historie o duchach są w sam raz o 23... :mad: :eviltong:

Macie Zuza w wersji nowofundland:

[img]http://img405.imageshack.us/img405/1015/dscn7331u.jpg[/img]

Nie, sucz nie podwoił nagle swojej wagi (u weta ostatnio 10.4 kg), tak wygląda po kąpieli i suszeniu suszarką :roflt:

Posted

[quote name='evel']Prawda? Wszyscy się z niej śmieją, bo wygląda jak jakiś gigantyczny czarny borsuk :lol:[/QUOTE]

raczej borsuka :diabloti:
evel, może ty mi podpowiesz jak mogę nauczyć szybkiej zmiany pozycji psa, który robi to z namaszczeniem godnym kapłana na jakiejś ceremonii? :evil_lol:
z nudów chyba zacznę obi :diabloti:

Posted

[quote name='panbazyl']no super :) na czym ja tak utuczyłaś, przyznaj się ;)[/QUOTE]

Szybka kuracja wodą, szamponem i suszarką 200W :lol:

[quote name='Unbelievable']raczej borsuka :diabloti:
evel, może ty mi podpowiesz jak mogę nauczyć szybkiej zmiany pozycji psa, który robi to z namaszczeniem godnym kapłana na jakiejś ceremonii? :evil_lol:
z nudów chyba zacznę obi :diabloti:[/QUOTE]

No, zacznij :lol: U nas to sporo pomogło w dynamice. Ciężko co prawda jest mi znaleźć złoty środek, bo albo pies się zachowuje jak Frodzio (khe khe), czyli jak średnio żywotna krewetka, albo jest szał ciał i wskakuje mi na głowę nieomal. Aczkolwiek jak chcę podkręcić prędkość to wyciągam piłki :) Co niestety skutkuje utratą jakości wykonywanych ćwiczeń... ale pracujemy nad tym. Mam za szybkiego psa :eviltong: :oops:

Czyli generalnie bym Szczurzemu zaproponowała jakąś super nagrodę, najlepiej ruchomą ;) Aczkolwiek nie wiem jak to u Was wygląda. U nas najboższa jest piłka i koniec ;)

Jak TŻ się jutro przywlecze i nie będzie padać to może nakręcimy nawet jakiś film z naszego pseudo-obi czy cuś :lol:

[quote name='motyleqq']evel dogomaniacka wyrocznia :lol:
[/QUOTE]

A tam, żeby zaraz... :oops: Ja dopiero raczkuję, dzielę się swoimi doświadczeniami zdobytymi po pierwsze od mądrzejszych ode mnie, a po drugie z własnej praktyki ciut ;) A jak się ma szopa psychopatę to się trzeba trochę nagimnastykować :evil_lol: A przy okazji może ktoś skorzysta :)

Posted

[quote name='evel']No, zacznij :lol: U nas to sporo pomogło w dynamice. Ciężko co prawda jest mi znaleźć złoty środek, bo albo pies się zachowuje jak Frodzio (khe khe), czyli jak średnio żywotna krewetka, albo jest szał ciał i wskakuje mi na głowę nieomal. Aczkolwiek jak chcę podkręcić prędkość to wyciągam piłki :) Co niestety skutkuje utratą jakości wykonywanych ćwiczeń... ale pracujemy nad tym. Mam za szybkiego psa :eviltong: :oops:

Czyli generalnie bym Szczurzemu zaproponowała jakąś super nagrodę, najlepiej ruchomą ;) Aczkolwiek nie wiem jak to u Was wygląda. U nas najboższa jest piłka i koniec ;)

Jak TŻ się jutro przywlecze i nie będzie padać to może nakręcimy nawet jakiś film z naszego pseudo-obi czy cuś :lol:[/QUOTE]
ja próbowałam wydawać z siebie różne dziwne nieartykułowane dźwięki i niby to pomogło, ale tak nie do końca :roll: znaczy trochę szybciej robi, ale np. pac z siadania robi kilkoma kroczkami zamiast jednym susem i takie tam. Bo pacanie ze stania jakoś wygląda, wstawanie z pacania trochę gorzej bo się dziwnie przemieszcza, najgorsze jest cokolwiek z siadem :roll: ale za to będzie co robić :loveu: bo ostatnio miałam dół sztuczkowy i czego go nie uczyłam to po jednej sesji umiał :mdleje:
piłki wolę unikać, mało precyzyjne toto i psu się musk trochę wyłącza na mało dynemiczne komendy ;)
za szybkiego :hmmmm: ja tam już przywykłam i potrafię go czasem złapać jak tylko pomyśli o zwiewaniu :evil_lol: i nawet klikam o czasie! praktyka czyni cuda :evil_lol:

tak tak! ja chętnie zobaczę zuzanka :)
[quote name='evel']
A tam, żeby zaraz... :oops: Ja dopiero raczkuję, dzielę się swoimi doświadczeniami zdobytymi po pierwsze od mądrzejszych ode mnie, a po drugie z własnej praktyki ciut ;) A jak się ma szopa psychopatę to się trzeba trochę nagimnastykować :evil_lol: A przy okazji może ktoś skorzysta :)[/QUOTE]

no ja to widzę jak pomoc wzajemną ;) kiedyś ja pomagałam evel w czymś czym ona nie miała pojęcia(w sensie, mam nadzieję że pomogłam :diabloti:), a teraz odwrotnie ;) bo ja z obi wspólnego mam tyle że Gram potrafi zostawać :evil_lol:

Posted

No i dupa blada, bo znowu jestem chora :lol:

Mieliśmy wczoraj gości z małymi dziećmi. Zuz nie lubi, więc sobie siedział w pokoju i burczał. Moja rodzicielka przyszła do nas do pokoju i stwierdziła, że pies się zrobił TAKI odkąd je surowe mięso... :mdleje: :flaming::splat: We własnym domu :shake:

Posted

Hahahaha z tym mięsem to jest świetne:evil_lol: Znaczy się że z gotowanego mięsa paruje najwidoczniej ten zew natury, który powoduje agresję:diabloti:

Posted

Najwyraźniej ;)

Zu dostał szajby, bo śnieg! Biegał, lizał, tarzał się, jeździł głową w zaspach z dupą w górze... No i ten tego:

[IMG]http://img851.imageshack.us/img851/1340/zdjecie0440.jpg[/IMG]

:lol:

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja też chce!!!!!!!!!!! :placz:
u nas jak nie było tak nie ma :roll:
ale może w końcu coś ruszy jak u was nasypało :lol:
ślicznie Zu wygląda :loveu:

Posted

No ja bym chciała, żeby się tak utrzymało dłuższy czas (no, pomijam chwilowo to, że już zaliczyłam glebę :splat:), bo co to za zima bez śniegu?

A weź, wygląda jak jakiś zarośnięty czarny niedźwiedź :D Nie mogę się doczekać wiosny i ciepełka, aż będę mogła jej obstrzyc te zarośnięte uszy i kryzę :loveu:

Posted

Oj, kolejna osoba która nie wie, że nie wolno karmić psów surowym mięsem :roll: :evil_lol:.

[url]http://img851.imageshack.us/img851/1340/zdjecie0440.jpg[/url]
Jak takie słodkie titititit mogło burczeć na dziecko? :loveu: :diabloti:

Posted

Zazdrościmy śniegu...u nas jak nie było,tak nie ma i raczej się nie zapowiada, żeby był :roll: Święta bez śniegu są dziwne...

Jakie słodkości :loveu::diabloti: Pasują jej te szelki :)
[url]http://img851.imageshack.us/img851/1340/zdjecie0440.jpg[/url]

Posted

A ja dziękuję niebiosom za brak śniegu, bo nie znoszę cholerstwa (i wszystkiego innego kojarzącego się z zimą), a moje kolana jeszcze bardziej ;)

Ale nam skąpisz tych fotek :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...