Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='a_niusia'] [URL]http://imageshack.us/a/img262/2543/tiamat.jpg[/URL] [URL]http://imageshack.us/a/img818/8153/tiae.jpg[/URL] [/QUOTE] ale że co to jest , bo nie bardzo widzę o co chodzi , po tych fotkach ? biegnący pies , rasy gordon sweter używanie przeze mnie zdrobnienie , nie jest złośliwe .... to tak w ramach wyjaśnienia. mamy się licytować który pies fajniej wygląda na fotach ? :evil_lol: tak to i mój antyk Lalka dmucha ;)
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Vectra']ale że co to jest , bo nie bardzo widzę o co chodzi , po tych fotkach ? biegnący pies , rasy gordon sweter używanie przeze mnie zdrobnienie , nie jest złośliwe .... to tak w ramach wyjaśnienia. mamy się licytować który pies fajniej wygląda na fotach ? :evil_lol: tak to i mój antyk Lalka dmucha ;)[/QUOTE] hahaha noo tak, tak:))) twoja lalka, twoj terierek itd:)))
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 jak już o biegaczach , to na całość wolę :grins: [IMG]http://p1.pkcdn.com/chart-wy�›cigowy-sanktuarium_14879.jpg[/IMG]
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 tez za bardzo nie przypomina staffika, ale to jest sprinter, a nie dlugodystansowiec. ma biec szybko, ale krotko. potem odpada.
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 setera też nie :evil_lol: ani bordera :diabloti: dobermana tym bardziej jaki wniosek ? każda rasa jest w czymś dobra , ale nie oznacza , że czegoś nie umie ;) chyba właśnie po to hodowano różne rasy psów , miksując różne typy ze sobą ;) taki staffik ? garbaty , długi z ryjkiem jak mrówkojad , bez dobrze zaznaczonego stopu ? masakra :evilbat: no i te gnatki jak zapałki :diabloti: jako seter też by nie zrobił kariery , nie ta szata :evil_lol:
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 wniosek z tego taki, ze nie nazywajmy osilka lekkoatleta:)))
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='a_niusia']wniosek z tego taki, ze nie nazywajmy osilka lekkoatleta:)))[/QUOTE] nazywamy atletą :diabloti:
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 no ty napisalas, ze twoje staffiki sa lepszymi LEKKOATLETAMI niz moje setery i mi to gwarantujesz:)) zatem ja gwarantuje ci, ze nie sa:)))
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 miotacz dyskiem / młotem / kulą , skaczący w dal / wzwyż / o tyczce , bieg na 100 metrów i na 1000 metrów - to nadal sporty lekkoatletyczne :grins: czy się mylę ? owszem mogę się mylić. więc wg Ciebie , tylko biegacz na tysiąc metrów jest lekkoatletą , tak ? przyjmijmy , że miotacz kulą , nie umarł by biegnąć sprintem na setkę ale sprinter zabił by się o kulę ;)
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 wiesz co to jest juz takie pierd... o niczym:))) juz wczesniej w tej galerii probowalas np. wmowic mi, ze staffik to i stojke zrobi itd. niby jest tyle ras, ale staffik to do wszystkiego i przelknac nie mozesz, ze tak nie jest. tymczasem staffik to jest maaly, krepy pies, ktorego w niektorych sprawach naprawde ogranicza budowa ciala niezaleznie od tego, ile ma na tym ciele rozwinietych miesni. i tyle. a miotacz kula to biegnac sprintem by nie umarl, ale maratonu juz by nie przebiegl, bo by padl na morde.
Luzia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QTMFAyjVhBk/UihubNwv1oI/AAAAAAAALkQ/I-bxSP4Z0s0/s640/p%2520%25287%2529.jpg[/IMG] to się nazywa lekkoatleta :lol: biega, skacze i w dodatku lata :diabloti:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 i eksploruje teren na raz :diabloti: Anusia , ta rozmowa to od kilku dni jest o niczym :evil_lol: i to raczej Ty pewnych rzeczy nie chcesz przełknąć .... to sobie temu tu bekamy tak dość śmiało :grins:
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Vectra']i eksploruje teren na raz :diabloti: Anusia , ta rozmowa to od kilku dni jest o niczym :evil_lol: i to raczej Ty pewnych rzeczy nie chcesz przełknąć .... to sobie temu tu bekamy tak dość śmiało :grins:[/QUOTE] noo wlasnie:))) czy bekasz czy pierdzisz mnie juz w to nie angazuj:)))
Unbelievable Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 wy obydwie robicie to samo :diabloti: bronicie swojej rasy, że wszechstronna ja też mogę powiedzieć, że moje rasy są wszechstronne, i będę chyba najbliżej prawdy :evil_lol: ale po co, już to kiedyś było
Luzia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Vectra']i eksploruje teren na raz :diabloti: [/QUOTE] w sumie racja, przy okazji jeszcze poluje ( żabki i myszki .. RIP [']) :lol:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 eeee nie , błąd w dedukcji ... może to właśnie istota słowa pisanego nie idzie o obronę rasy , ani nawet o porównywanie w identyczności każda rasa jest inna , ale inność jest dość subtelna a tu jest wkrętka , co lepsze mikołaj czy zajączek :diabloti: ja tam wolę zajączka , bo nie lubię tłustego mięsa :grins:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Luzia']w sumie racja, przy okazji jeszcze poluje ( żabki i myszki .. RIP [']) :lol:[/QUOTE] poluje to tak drobnomieszczańsko brzmi , musisz dobrać jakieś bardziej wyczesane słowo :diabloti:
omry Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [FONT=Verdana][quote name='Unbelievable']wy obydwie robicie to samo [/FONT]:diabloti:[FONT=Verdana] bronicie swojej rasy, że wszechstronna[/FONT] [FONT=Verdana]ja też mogę powiedzieć, że moje rasy są wszechstronne, i będę chyba najbliżej prawdy [/FONT]:evil_lol:[FONT=Verdana] ale po co, już to kiedyś było[/FONT][/QUOTE] I tak DC są najbardziej wszechstronne :shake:
motyleqq Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Unbelievable']wy obydwie robicie to samo :diabloti: bronicie swojej rasy, że wszechstronna ja też mogę powiedzieć, że moje rasy są wszechstronne, i będę chyba najbliżej prawdy :evil_lol: ale po co, już to kiedyś było[/QUOTE] czekaj, może jeszcze będzie zabawnie, wtedy się kręciło wokół wszechstronności dobków... :evil_lol: a najbardziej wszechstronna jest Etna i o, spadajcie :evil_lol:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 o dobkach było zabawnie , w temacie kolcy i roweru :diabloti:
Unbelievable Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='motyleqq']czekaj, może jeszcze będzie zabawnie, wtedy się kręciło wokół wszechstronności dobków... :evil_lol: [/QUOTE] faktycznie, ale sory, staffiki i gordony to jeszcze się mogą jakoś bronić, dobki przegrywają z kretesem :evil_lol:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 jak staffiki się bronić ? to nie jest rasa obronna :obrazic:
Unbelievable Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Vectra']jak staffiki się bronić ? to nie jest rasa obronna :obrazic:[/QUOTE] jak nie?! bronią cię przed nudą!!! :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Unbelievable']faktycznie, ale sory, staffiki i gordony to jeszcze się mogą jakoś bronić, dobki przegrywają z kretesem :evil_lol:[/QUOTE] no o dobermanach na bank jeszcze bedzie oraz o tym, ze sa najbardziej wszechstronne, bo zawsze o tym jest i zobaczysz jak dobki beda sie bronic haha
Recommended Posts