Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

Posted

[quote name='a_niusia']
[URL]http://imageshack.us/a/img262/2543/tiamat.jpg[/URL]
[URL]http://imageshack.us/a/img818/8153/tiae.jpg[/URL]
[/QUOTE]

ale że co to jest , bo nie bardzo widzę o co chodzi , po tych fotkach ?
biegnący pies , rasy gordon sweter

używanie przeze mnie zdrobnienie , nie jest złośliwe .... to tak w ramach wyjaśnienia.

mamy się licytować który pies fajniej wygląda na fotach ? :evil_lol: tak to i mój antyk Lalka dmucha ;)

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']ale że co to jest , bo nie bardzo widzę o co chodzi , po tych fotkach ?
biegnący pies , rasy gordon sweter

używanie przeze mnie zdrobnienie , nie jest złośliwe .... to tak w ramach wyjaśnienia.

mamy się licytować który pies fajniej wygląda na fotach ? :evil_lol: tak to i mój antyk Lalka dmucha ;)[/QUOTE]

hahaha noo tak, tak:))) twoja lalka, twoj terierek itd:)))

Posted

setera też nie :evil_lol: ani bordera :diabloti: dobermana tym bardziej

jaki wniosek ? każda rasa jest w czymś dobra , ale nie oznacza , że czegoś nie umie ;)
chyba właśnie po to hodowano różne rasy psów , miksując różne typy ze sobą ;)

taki staffik ? garbaty , długi z ryjkiem jak mrówkojad , bez dobrze zaznaczonego stopu ? masakra :evilbat: no i te gnatki jak zapałki :diabloti:

jako seter też by nie zrobił kariery , nie ta szata :evil_lol:

Posted

miotacz dyskiem / młotem / kulą , skaczący w dal / wzwyż / o tyczce , bieg na 100 metrów i na 1000 metrów - to nadal sporty lekkoatletyczne :grins:
czy się mylę ? owszem mogę się mylić.
więc wg Ciebie , tylko biegacz na tysiąc metrów jest lekkoatletą , tak ?

przyjmijmy , że miotacz kulą , nie umarł by biegnąć sprintem na setkę
ale sprinter zabił by się o kulę ;)

Posted

wiesz co to jest juz takie pierd... o niczym:)))
juz wczesniej w tej galerii probowalas np. wmowic mi, ze staffik to i stojke zrobi itd. niby jest tyle ras, ale staffik to do wszystkiego i przelknac nie mozesz, ze tak nie jest.
tymczasem staffik to jest maaly, krepy pies, ktorego w niektorych sprawach naprawde ogranicza budowa ciala niezaleznie od tego, ile ma na tym ciele rozwinietych miesni.
i tyle.

a miotacz kula to biegnac sprintem by nie umarl, ale maratonu juz by nie przebiegl, bo by padl na morde.

Posted

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QTMFAyjVhBk/UihubNwv1oI/AAAAAAAALkQ/I-bxSP4Z0s0/s640/p%2520%25287%2529.jpg[/IMG]

to się nazywa lekkoatleta :lol: biega, skacze i w dodatku lata :diabloti:

Posted

i eksploruje teren na raz :diabloti:

Anusia , ta rozmowa to od kilku dni jest o niczym :evil_lol: i to raczej Ty pewnych rzeczy nie chcesz przełknąć .... to sobie temu tu bekamy tak dość śmiało :grins:

Posted

[quote name='Vectra']i eksploruje teren na raz :diabloti:

Anusia , ta rozmowa to od kilku dni jest o niczym :evil_lol: i to raczej Ty pewnych rzeczy nie chcesz przełknąć .... to sobie temu tu bekamy tak dość śmiało :grins:[/QUOTE]

noo wlasnie:)))

czy bekasz czy pierdzisz mnie juz w to nie angazuj:)))

Posted

wy obydwie robicie to samo :diabloti: bronicie swojej rasy, że wszechstronna

ja też mogę powiedzieć, że moje rasy są wszechstronne, i będę chyba najbliżej prawdy :evil_lol: ale po co, już to kiedyś było

Posted

[quote name='Vectra']i eksploruje teren na raz :diabloti:
[/QUOTE]

w sumie racja, przy okazji jeszcze poluje ( żabki i myszki .. RIP [']) :lol:

Posted

eeee nie , błąd w dedukcji ... może to właśnie istota słowa pisanego

nie idzie o obronę rasy , ani nawet o porównywanie w identyczności
każda rasa jest inna , ale inność jest dość subtelna

a tu jest wkrętka , co lepsze mikołaj czy zajączek :diabloti: ja tam wolę zajączka , bo nie lubię tłustego mięsa :grins:

Posted

[quote name='Luzia']w sumie racja, przy okazji jeszcze poluje ( żabki i myszki .. RIP [']) :lol:[/QUOTE]
poluje to tak drobnomieszczańsko brzmi , musisz dobrać jakieś bardziej wyczesane słowo :diabloti:

Posted

[FONT=Verdana][quote name='Unbelievable']wy obydwie robicie to samo [/FONT]:diabloti:[FONT=Verdana] bronicie swojej rasy, że wszechstronna[/FONT]

[FONT=Verdana]ja też mogę powiedzieć, że moje rasy są wszechstronne, i będę chyba najbliżej prawdy [/FONT]:evil_lol:[FONT=Verdana] ale po co, już to kiedyś było[/FONT][/QUOTE]

I tak DC są najbardziej wszechstronne :shake:

Posted

[quote name='Unbelievable']wy obydwie robicie to samo :diabloti: bronicie swojej rasy, że wszechstronna

ja też mogę powiedzieć, że moje rasy są wszechstronne, i będę chyba najbliżej prawdy :evil_lol: ale po co, już to kiedyś było[/QUOTE]

czekaj, może jeszcze będzie zabawnie, wtedy się kręciło wokół wszechstronności dobków... :evil_lol:

a najbardziej wszechstronna jest Etna i o, spadajcie :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']czekaj, może jeszcze będzie zabawnie, wtedy się kręciło wokół wszechstronności dobków... :evil_lol:
[/QUOTE]
faktycznie, ale sory, staffiki i gordony to jeszcze się mogą jakoś bronić, dobki przegrywają z kretesem :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']faktycznie, ale sory, staffiki i gordony to jeszcze się mogą jakoś bronić, dobki przegrywają z kretesem :evil_lol:[/QUOTE]

no o dobermanach na bank jeszcze bedzie oraz o tym, ze sa najbardziej wszechstronne, bo zawsze o tym jest i zobaczysz jak dobki beda sie bronic haha

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...