a_niusia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 mnie tez juz troche boli glowa. na szczescie mam sprzymierzenca, ktory czuje dokladnie to, co ja. siedzimy se razem na fotelu , zeby te dwa male gnoje nas nie dotykaly:))))
Unbelievable Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='motyleqq']jacie, miałam taki stan jak był Aposek, tylko 3 dni ale głowa bolała mnie strasznie od nich :evil_lol: ze sobą nie bawili się w ogóle, bo Aposek sobie nie życzył. po prostu latali za mną jak kretyni[/QUOTE] no niestety, ja mam tak cały czas : P najgorsze, że Gram reaguje na wiele odgłosów i sygnałów natychmiastowym napięciem, przez co Brum też się spina, z tym, że jemu przechodzi po kilku minutach, a ona później chodzi pół godziny i nie wie co ze sobą zrobić tak samo jej nie mogę rzucać piłeczki bezmózgowo, w sensie nie jako nagroda tylko wybieganie, bo się odmóżdża i ma w głowie tylko piłkę, zaczyna ganiać wszystko co się rusza itp., a dodatkowo później nie może iść spać za to, na szczęście, nie szczekają, bo bym zatłukła kapciem jedno i drugie :grins:
motyleqq Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='Unbelievable'] za to, na szczęście, nie szczekają, bo bym zatłukła kapciem jedno i drugie :grins:[/QUOTE] hehe, Etna szczeka na dzwonek do drzwi. nie reaguje na chodzenie pod drzwiami itp, ale wystarczyły 3 dni by Aposek uznał, że wszystko należy alarmować i ostatniego szczekał na każdy szmer okropnym, piskliwym głosem :diabloti:
omry Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='motyleqq']hehe, Etna szczeka na dzwonek do drzwi. nie reaguje na chodzenie pod drzwiami itp, ale wystarczyły 3 dni by Aposek uznał, że wszystko należy alarmować i ostatniego szczekał na każdy szmer okropnym, piskliwym głosem :diabloti:[/QUOTE] O rany, a kura jest szczekliwa jak nie wiem.. :roll: Szczęście, że przynajmniej przestaje jak jej każę.. Może nie jest tak źle, bo nie wyczekuje pod drzwiami czy na balkonie byle tylko podrzeć japę, ale jak już coś ją zainteresuje, to koniec..
gops Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 u mnie świniak nie reaguję nawet na dzwonek .. ktoś wchodzi do domu a on tylko łeb podniesie i zamerda ogonem , chyba że akurat nie spał to zrywa się i leci witac. sucza reaguję na każde pukanie grubym szczekaniem , czasami nie zdąże dojśc bo już nikogo pod drzwiami nie ma , pewnie jakieś reklamy i się boją , ale on oszczeka każdego kto do nas wejdzie, musze ją zamykać . za to Baster miał jazgotliwy piszczący głosik i szczekał cały dzień !
evel Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Biję się z myślami, czy kupować maszynkę i strzyc Zu całorocznie czy nie :niewiem:
a_niusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='evel']biję się z myślami, czy kupować maszynkę i strzyc zu całorocznie czy nie :niewiem:[/quote] nie!!!!!!!!!
omry Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='evel']Biję się z myślami, czy kupować maszynkę i strzyc Zu całorocznie czy nie :niewiem:[/QUOTE] Tak tak tak tak :D
a_niusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='omry']Tak tak tak tak :D[/QUOTE] co to jeeest. przestan. chcialabys, zeby cie ktos ogolil?
omry Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='a_niusia']co to jeeest. przestan. chcialabys, zeby cie ktos ogolil?[/QUOTE] Nie, ale chciałabym żeby Zu ktoś ogolił :diabloti: Żartuje sobie, po prostu lubię ogolone psy i fajne ubranka na nich zimą :evil_lol:
evel Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Kurde no! Nie mogłybyście być jednogłośne bardziej? Bo mi się sprzedawca niecierpliwi, że nie mogę się zdecydować :evil_lol: Z jednej strony lubię kudłatą Zu, ale z drugiej szlag mnie trafia na te latające wszędzie kudły... Plus w futrze ona wygląda, jakby ważyła sto kilo. Zastanawiam się, czy to trochę nie przez sterylkę zaczęła zarastać jak szalona.
Hanako Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='evel']Biję się z myślami, czy kupować maszynkę i strzyc Zu całorocznie czy nie :niewiem:[/QUOTE] nie, ona jest taka urocza, kiedy jest puchata! uwielbiam ją w tej wersji - kula futra na cieniuteńkich nóżkach :loveu: no, chyba że jej niewygodnie.
evel Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Ona i tak jest zniewolona, nie zapominaj :P Poza tym i tak zachrzania w kubraczkach w zimie, bo inaczej jest chora od razu, uroki niechorujących kundelków :diabloti:
a_niusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ej ciekawe czy tiamisia by zarosla, gdybysmy ja wysterylizowali. ale my jej chyba nie bedziemy sterylizowac i tak. kurde szczerze i otwarcie przyznaje, ze wewnetrznie czuje, ze sterylizacja jej to cos wbrew naturze.
omry Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Uwielbiam pieski w ubrankach :loveu: :evil_lol:
a_niusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 a ja kurde lubie terenowe psy, ktorych nie trzeba ubierac.
evel Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 A mnie tam wszystko jedno, Zu też już przywykła. Ciekawe tylko, co moja madre na pomysł łysej Zu :evil_lol:
omry Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Tori w ubrankach była taka śliczna :loveu: Paczcie - [url]http://www.iv.pl/images/86589263406820754853.jpg[/url] i [url]http://www.iv.pl/images/72390903137691574935.jpg[/url] Kurze pewnie zimno nie będzie, bo młoda z grubą sierścią, chociaż zaczyna już sypiać pod kołdrą, a co dopiero będzie zimą :evil_lol:
motyleqq Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 bluzy adidog są super!! jak je widzę, to żałuję, że Etna jest ostatnim psem którego należy ubrać :lol: ona dopiero w zimę czuje się naprawdę komfortowo... jak jakiś husky conajmniej
a_niusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ej sypianie pod koldra nie jest zadnym objawem tego, ze psu zimno. moj jeden pies ZADA odchylenia mu koldry nawet jak jest goraco. za to drugi, jak sie go przykryje, to sie oburza i sobie idzie.
Unbelievable Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 a mi się Gramuś zmarźlak chowa zawsze pod kołdrą i tak sobie śpimy razem, ja i mój kaloryfer :diabloti: evel, kupuj Zu maszynkę, kupuj!
Recommended Posts