dorka1403 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 jak ja wam zazdroszcze....:bigcry: wszyscy jadą a ja nie :sadCyber:
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='LadyS']evel kończy formalności przed wyjazdem i się zbiera do nas, do Wroca - spoko spoko, w niedzielę/poniedziałek foty będą, a potem po powrocie znad morza Was nimi zaleję :diabloti:[/QUOTE] ej musimy zrobic fote black&white biednych blokowych pieskow, ktore nie sa hiperaktywe!!!!
LadyS Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='a_niusia']ej musimy zrobic fote black&white biednych blokowych pieskow, ktore nie sa hiperaktywe!!!![/QUOTE] Nie ma sprawy, ja jak zwykle przyjadę wyposażona w sprzęt foto i może będę też mogła się z Wami alkoholizować, zależy, co na to mój żołądek :lol:
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 dwa browary: redds plus standard to zestaw dla softow. czy sadzicie, ze potrzebujemy kocyk, czy wam nie przeszkadza dupa na trawie? bo jak trzeba kocyk to ja wezme. moge tez wziac taki bidon dla psow jak ktos sie bedzie bal isc do duzego wodopoju:)))
LadyS Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='a_niusia']dwa browary: redds plus standard to zestaw dla softow. czy sadzicie, ze potrzebujemy kocyk, czy wam nie przeszkadza dupa na trawie? bo jak trzeba kocyk to ja wezme. moge tez wziac taki bidon dla psow jak ktos sie bedzie bal isc do duzego wodopoju:)))[/QUOTE] Dupa na trawie mnie nie przeszkadza, nie wiem jak evel i nie wiem, jaka będzie pogoda :diabloti: Miski podróżne my mamy, ew. butelkę z wodą też pewnie weźmiemy - ja wszędzie jeżdżę wyposażona jak na wojnę :lol:
evel Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='Karolina.']Noo, to ja omijam szerokim łukiem wątek obrożowy, by nie kusiło, a tu wchodzę do Zu i taka śliczna obróżka :loveu: I weź tu się człowieku wylecz :eviltong: A jaka to szerokość i długość? :razz:[/QUOTE] Długość to nie wiem :P Ale szerokość 25mm plus podkład, to jakoś koło 30mm :) [quote name='dorka1403']ale ostatnio cos malo zu tu widac ...cos z nia zrobila?? :mad:[/QUOTE] Ja? Nic, za to pogoda ją dobija :P Rano i wieczorem to jeszcze w miarę, ale w południe idziemy tylko dookoła bloku, Zu sika na tabliczkę z zakazem wyprowadzania psów i wracamy :evil_lol: A większość dnia księżna spędza tak: [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/7972/sdc12099m.jpg[/IMG] [IMG]http://img535.imageshack.us/img535/6430/sdc12100e.jpg[/IMG] [quote name='LadyS']evel kończy formalności przed wyjazdem i się zbiera do nas, do Wroca - spoko spoko, w niedzielę/poniedziałek foty będą, a potem po powrocie znad morza Was nimi zaleję :diabloti:[/QUOTE] evel to wpada w panikę, JAK ma zapakować to wszystko, co chce i łudzi się, że jeszcze sobie zdąży wyhodować ze dwie pary rąk przed wyjazdem :( Okazało się, że po zebraniu wszystkiego do kupy to jest jakaś straszliwa ilość rzeczy :lol: [quote name='a_niusia']dwa browary: redds plus standard to zestaw dla softow. czy sadzicie, ze potrzebujemy kocyk, czy wam nie przeszkadza dupa na trawie? bo jak trzeba kocyk to ja wezme. moge tez wziac taki bidon dla psow jak ktos sie bedzie bal isc do duzego wodopoju:)))[/QUOTE] Ja sobie nareperowałam starą torbę z przeznaczeniem na spacery (na plażę :)), do której nawet Zu bym upchnęła, więc mogę wziąć takie niby-pareo, bo jest cienkie, ale można sobie klapnąć i przeciwdziała zabarwieniu zadka trawą ;) Zmieści się też butla z wodą, linka, flexi, kaganiec, żarcie dla mojego przekupnego psa, który nie wykazuje własnej inicjatywy i w ogóle wszystko :lol: W ogóle mój pies ostatnio jest jakiś taki głuchawy... Albo powinnam jej w końcu wyrwać włosy z uszu. Ale na dobry początek chyba obetnę racje żywnościowe :siara:
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 jeeezu musze tez kupic kaganiec. ale nie wiem gdzie i jaki.
gops Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='a_niusia']jeeezu musze tez kupic kaganiec. ale nie wiem gdzie i jaki.[/QUOTE] ja Ci już na oko powiem że fizjolog husky pies :lol: na allegro lub w ipo sklepie, pro dog często ma braki i drożej często.
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 coooo husky pies ma chyba wiekszy ryj...przynajmniej w moim wyobrazeniu. kuuuurde chyba pojde sie zapytac na kagancowy watek, zeby tu u zu nie smiecic. mialam taki gowniany, ale nie przezyl. moje psy nie nosza kagancow i w sumie mpk tez za bardzo nie jezdza, ale teraz akurat tak sie trafilo, ze warto miec a skladzie.
gops Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='a_niusia']coooo husky pies ma chyba wiekszy ryj...przynajmniej w moim wyobrazeniu. kuuuurde chyba pojde sie zapytac na kagancowy watek, zeby tu u zu nie smiecic. mialam taki gowniany, ale nie przezyl. moje psy nie nosza kagancow i w sumie mpk tez za bardzo nie jezdza, ale teraz akurat tak sie trafilo, ze warto miec a skladzie.[/QUOTE] pies lub suka ewentualnie, one nie są duże te kagańce, suczka koleżanki 24kg podobna posturą do Twoich ma i jest ok :) ale zmierz lepiej im mordki , aczkolwiek myślę że mam rację :lol:
anorektyczna.nerka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Husky mają raczej drobną budowę, na pewno są sporo nizsze od gordonów. Mój pewnie ma szerszy ryj niż seterki a_niusi, ale to jest mix ;D
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ej dobra, zapytalam juz w watku kagancowym. moje seterki maja skrajnie rozna budowe i rozne ryje:)))
evel Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Dobra. Zdjęcia robione tosterem. Ale mam całe 3 :evil_lol: [IMG]http://img837.imageshack.us/img837/301/sdc12132a.jpg[/IMG] Zu, będziesz jeść? [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/7232/sdc12120u.jpg[/IMG] [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/9963/sdc12116n.jpg[/IMG] Mój pies dzisiaj prawie stracił głowę, za moją sprawą zresztą, myślałam, że jej nogi z dupy powyrywam :diabloti: Więc upadł argument o tym, że mam tresowaną maszynkę :placz:
LadyS Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Hyhy, głodny Zuz na ostatnim - nie rób zdjęć tosterem, tylko dawaj żryć!
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 ja tez juz swoje mam hehehe ale modele troche wygladaja jak dwa zgnilki, bo jeszcze nie poschly. bardzo kurde eleganckie akcesoria:)))) od razu zapadla decyzja, ze rozowy jest dla ksiezniczek:)))
evel Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='a_niusia'] od razu zapadla decyzja, ze rozowy jest dla ksiezniczek:)))[/QUOTE] Nie wiem, czy Zu zasługuje na to miano, bo po tym, co dzisiaj uczyniła, powinna dostać kagan a'la Hannibal Lecter i kolczatę chyba, a nie różową obróżkę :evil_lol: Cóż, miała ostatnio odpuszczone trochę, bo upał i sesja, i od razu się w dupie poprzewracało :mad: Od jutra więc witamy hitleryzm i zamordyzm, uczenie głupot przy pomocy akcesoriów i rzucanie piłeczek :diabloti:, aż pies będzie na tyle zezwłokowany, że nie przyjdzie mu do tej ciasnej makówki, żeby kogoś zgnębić dla fanu, bo to moja klatka i mój blok, a ja jestem dresiarzem, men. Dżizys :mdleje:
Unbelievable Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 ehehehhe no co ty nie powiesz na temat odwalania :diabloti: Bruma dzisiaj też dała popis :loveu: mam wkurzającego nieposłusznego bordera :loveu: Zuzanka w rózowym wygląda przecudownie :)
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 nie martw sie, u nas jest to samo. nikomu sie nie chce za tymi czarownicami chodzic po krzakach, wiec jak widze charakterystyczna poze w trawie, to udaje, ze tego nie dostrzegam, wiec koguty fruwaja jak milo. a jak ktoras za dlugo stoi to siadam w cieniu albo sie opalam i korzystam z chwili odpoczynku. tiamis jest tym rozczarowany, ale ronka to sadzi, ze nadeszly rajskie czasy dla niegrzecznych psow. jeszcze troch to uznaja, ze wolno wszystko i zaczna mi przynosic na rosol. to bedzie sygnal, ze cos nie jest dobrze:))) chyba tez wprowadze z powrotem zamordyzm, ale w taka pogode to srednio mi sie chce byc hitlerem.
evel Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Nieposłuszny border?!, przecież to niemożliwe :evil_lol: No właśnie, jak tu być hitlerem, jak jest 34 stopnie, w cieniu?! :mdleje: Aaaale już niedługo, podobno nad morzem jest jakaś ludzka temperatura :)
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='LadyS']Ha! Ona jest jednak moją rodziną :lol:[/QUOTE] dobrze, ze nie zamordysta czy hitler
LadyS Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='a_niusia']dobrze, ze nie zamordysta czy hitler[/QUOTE] Zamordysta może, do Hitlera się nie przyznaje, ja mam korzenie od strony drugiego sąsiada :lol:
Unbelievable Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='evel']Nieposłuszny border?!, przecież to niemożliwe :evil_lol: [/QUOTE] zapraszam, mi już ręce i nogi opadają :diabloti: z dniem dzisiejszym przestałam być miła i przyjemna dla tego koczkodana ;) i "aj nid lineczka" na na na :loveu::evil_lol:
evel Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Ja też sobie pomyślałam, że jak Zu będzie tak dalej dawać czadu, to czekają ją urocze wakacje na lince i w kagańcu, cóż... Biedna Zuzanka :diabloti:
Recommended Posts