Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mia dojechała :multi::multi: Już chodzi i zwiedza, została nakarmiona przez dziecko :lol: Pani zaloguje się na Dogomanii to będzie zdawać relację

Posted

mshume napisał(a):
Super wieści, nareszcie Mia szczęśliwa i kochana:multi:

Oj, kochana to ona byla i to bardzo !!!!! To taka slodka panienka... wycalowlam ten slodziutki pysiulek na pozegnanie ....
Niunia nie za bardzo chciala isc do samochodu, zawracala .... nie wiedziala co sie dzieje .... Przyzwyczaila sie juz tu u nas, miala swoje ulubione kolezanki.
Szlala po ogrodzie z nimi ......
Ale jestem przeszczesliwa, ze ma ten swoj jedyny domek !!!
Jestem pewna, ze juz rozkochala w sobie wsystkich ...... Cukiereczek kochany !!!!

Posted

To ja dziekuje za taka cudowna sunie powierzona pod moja opieke !!!!
Tylko takich bym sobie zyczyla.

A Mijunia pewnie juz spi po dniu pelnym wrazen.
Nie zaznala malenka szczescia jako szczeniaczek i podlotek .... niech teraz ma same radosne i szczesliwe dni !!!
Zycze Ci tego, malenka !

Posted

zuziaM napisał(a):
Oj, kochana to ona byla i to bardzo !!!!!

Oj tak! :loveu: <napisała cicha wielbicielka Mii>

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia maleńka :loveu:

Czekamy na wieści :)

Posted

Jak widać każda psinka ma swoje pięć minut, i dla takich chwil warto podejmować wszelkie wysiłki. Trzeba pogratulować rodzinie super wyboru, a psini szczęścia wreszcie i cudownego domku. Życzymy pełni szczęścia!

Posted

Niech sunieczka MIA żyje dlugo i szczęsliwie w nowym domku -a nowi państwo cieszą się śliczną kudłaczką i kochają ją długie lata !!:loveu::loveu:

Posted

Niunia już zaczepia kota do zabawy, chodzi za panią krok w krok :) Pani się lada chwila pojawi na wątku to będziemy miały informacje z pierwszej ręki. I zdjecia :)

Posted

Ojej ! Ja juz sie nie moge doczekac nowych zdjec.
A z racji na pani frofesje, to juz sobie wyobrazam, jak niunia nam wypieknieje !
To cukiereczek taki najslodszy ... Jeszcze w dzien wyjazdu tez zaczepiala moje kocice ...... a wlasciwie, to moja Zuzia ja zaczepiala, a Mia jej schodzila z drogi.
Nie miala ochoty na zabawy z kotami.
Ja jeszcze napisze to, co mowilam leni.
Mia uwielbia pluszaki i wszelkie miekkie zabawki, ktore moze sobie potarmosic i ... wypatroszyc.
Kiedy wychodzila rano z kojczyka, to zaraz gnala do innych juz otwartych i kradla z nich wszystkie pluszaki. Potem z nimi szalala po ogrodzie.
Lobuzica malutka.
Smutniej sie bez niej u nas zrobilo ... to od razu sie dalo zauwazyc ....

Posted

słodziutka lalunia, boy im było ze sobą dobrze. Dałąś jej jakiegoś pluszaka w prezencie?
Będę miała jeszcze pluszaki, więc jak będziesz miała zapotrzebowanie , to upominaj się.

Posted

No jasne, ze dostala pluszaka na droge ... misiaka. Mam nadzieje, ze to bedzie jej o nas, odrobinke chociaz, przypominac .....
Dzieki za pluszakowa oferte. Bede oczywiscie pamietac. Sama Mia pozbawila zycia 4 pluszki .....
Teraz Skubi poszedl w jej slady. Dlugo mial swojego miska w calosci, ale juz misio jest nieco chudszy ..... ociupinke wybebeszony.
Rumeczek ma jeszcze tego malego zwierzaka z Muppetow, ktorego dostal od Ciebie.
A teraz najbardziej sie lubi bawic ta gumowa zabawka piszczaca dla niemowlakow ..... Stale ja nosi.

Posted

piesie też lubią mieć coś swojego, na własność
Dla mnie to wielka radocha, gdy widzę jak się cieszą z nowego pluszaka, podrzucanko , bieganie za zdobyczą , a potem z dziką radością wypruwanie oczu, nosa i na końcu bebeszków :evil_lol: