Basia1968 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 pewnie, że prosi i to bardzo prosi - oj Topiku jaka ta ciotka Baśka głuuuuupia, że szok:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [B]Topik pies po okropnych przejsciach dalej prosi o nawet najmniejsza kwote :(:([/B] Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Kalendarium nowego życia TOPIKA:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]:loveu: 24.03.2010 r. - TOPIK, dzięki wspaniałym dziewczynom - Kago i AGA35, opuszcza schronisko w Klembowie.[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]:loveu: 25.03. 2010 r. - TOPIK i akcja "żegnajcie jajeczka[B]"-[/B] pod opieką Kago[B].[/B][/FONT][/SIZE] [COLOR=blue][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Stałe deklaracje dla TOPIKA:[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]:loveu: [B]Monika z Katowic[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4] -[/SIZE] [COLOR=navy]100 zł + zapłaci za kastrację Topika[/COLOR][/FONT][/SIZE] [COLOR=black][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Aga35[/B] [/COLOR]- [COLOR=navy]20 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Kinia 1984[/B][/COLOR] - [COLOR=navy]10 zł[/COLOR] [/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Amica[/B][/COLOR]- [COLOR=navy]15 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Akrum [/B][/COLOR]-[COLOR=navy] 10 zł.[/COLOR] [/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Mimiś[/B][/COLOR]- [COLOR=navy]20 zł[/COLOR] [/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Agucha[/B][/COLOR] - [COLOR=navy]5 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]:loveu: [B]Bjuta [/B]-[COLOR=navy]5 zł[/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][SIZE=4][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][COLOR=#000000]:loveu:[/COLOR] [B]Wunia[/B] - [/COLOR][COLOR=navy]10 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Comic Sans MS]:loveu: [B]Salibinka[/B] [/FONT][/SIZE][/COLOR][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]- [COLOR=navy]20 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Asiamm[/B][/COLOR]- [COLOR=navy]15 zł[/COLOR] [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Laura 11808[/B][/COLOR] - [COLOR=navy]10 zł[/COLOR] [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Basia 1968[/B][/COLOR] - [COLOR=navy]60 zł (płatne w dwóch ratach)[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]:loveu: [B]Hebanowa [/B][/COLOR][B]–[/B] [COLOR=navy]20 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [CENTER][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B][COLOR=green][SIZE=5][U]:loveu::loveu:[/U][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIE[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ROZLICZENIA [/FONT][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [FONT=Tahoma][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Z "KOSZYCZKA" TOPIKA [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][/FONT] [COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B][COLOR=green][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]ZNAJDUJĄ SIĘ W DRUGIM POŚCIE TEGO WĄTKU!!![/COLOR][/FONT][U]:loveu::loveu:[/U][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#008000][SIZE=4][COLOR=darkred]Moderator Pianka przydzieliła mi drugi post dla wygody darczyńców[/COLOR][/SIZE].:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] Quote
asiamm Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Monika z Katowic'] :loveu:Asimm- 15 zł [/QUOTE] asiamm ;) __________ Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [B]Asiamm![/B] Bardzo przepraszam - zmieniam :) :) [B]Kinia 1984![/B] Proszę Cię serdecznie - wyczyść skrzynkę, bo nie mogę Ci wysłać pw!:placz::placz: Quote
amica Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dziś przeleje kasę na kwiecień (czyli moją deklaracje stałą 15 zł) Tak bardzo się cieszę że udalo się wyciągnąć psinkę ze schronu!!!!!!! Chwilowo byłam nieobecna na wątku, gdyż wpadłam w wir zajmowania się moją tymczasowiczką Balbisią, ale już nadrabiam zaległości:) Od czego jest weekend :) Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue]Do wszystkich doskonałych Przyjaciół TOPIKA, parafrazując Polikleta:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [CENTER][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=darkgreen]:loveu:[COLOR=red]"Doskonałość zależy od wielu stosunków międzyludzkich i drobne różnice o tej doskonałości decydują."[/COLOR]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-03/a062eb2a.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [B]Wszystkie Ciotki i Wujków do pluszowych dzieci ... potrzebuję pomocy ... [url]http://www.dogomania.pl/threads/182608-A-A-dA-pluszowe-szczeniAE-ta-bardzo-pilne-DT-DS[/url] [/B] Quote
Kinia1984 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Moniko nie moge w domu czyscic skrzynki dopiero w poniedzialek w pracy... prosze o maila [email][email protected][/email] nie wiem czemu od zmian na dogo nie moge tego robic na swoim komputerze????!!!! Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Napisz do admina, już sporo osób ma jakiś problem ze skrzynkami Quote
Lolalola Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Buziak w mordeczke na powitanie dnia dla Topiczka:) Quote
mala_czarna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Podobne nieszczęście do Topika, ale zrobił to pies :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia/page2[/url] Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Topik jest teraz w dobrych rękach pod opieką Beaty i Kago w Warszawie. :) Dnia 6 kwietnia jedzie do hoteliku w Przebieczanach po dalszą miłość, opiekę i troskę! :) Quote
Kinia1984 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 a kto jest adminem...bo znalezc nie moge...Topiczku przepraszam za zasmiecanie twojego watku:) Quote
magenka1 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Monika dziękuję za zaproszenie stałej deklracji nie mogę wysłać ale jednorazowo 10 zł tak , poproszę nr konta na pv Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Serdecznie Ci dziękuję, Magenko1! :) Quote
malibo57 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Moniko, poproszę o nr konta i dane do przelewu na PW - Topiś dostanie ode mnie 100,- na rehabilitację, za powodzenie której już trzymam kciuki:) Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pięknie dziękuję w imieniu TOPIKA! Malibo57 jesteś wspaniała!:) :) :) Quote
Asia_Klero Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Widzę tu same wspaniałe cioteczki- wszystko musi skończyć się dobrze:) Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Daj Boże, żeby jeszcze zebrać na rehabilitację tej topikowej łapki, potraktowanej siekierą... Quote
AGA35 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 cioteczki przepraszam za ofa ...... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia?p=14372154[/URL] Quote
Monika z Katowic Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [FONT=Book Antiqua][COLOR=navy][B]TOPIK po kastracji czuje się dobrze.[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=navy][B]Jest grzeczny i spokojny. Kago i Beata opiekują się Nim.[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Book Antiqua][COLOR=#000080]Niestety nie mam nowych zdjęć. Będą później. Teraz jeszcze "zimowy TOPIK"...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Book Antiqua][COLOR=#000080][/COLOR][/FONT][/B] [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/3945/top10l.jpg[/IMG] Quote
Mada:) Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ależ z niego przepiękny pies!! Zakochałam się!! Quote
Recommended Posts