Magdalena Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Agucha napisał(a):Ale, że ja mam problem? czy Ty brak czasu, żeby nas raczyć nowinami o Pinku?:cool3: jak ci mało wiadomości to zamiast czekac aż wreszcie sie cos pojawi (a jak juz sie pojawi to jeszcze marudzic jak to zadko wiadomosci sie pojawiaja, bo to nie pierwszy raz), to sama zapytaj, a dostaniesz odpowiedz. mojego maila masz, moj numer telefonu tez. korona ci z głowy nie spadnie. Quote
Agucha Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Magdalena napisał(a):jak ci mało wiadomości to zamiast czekac aż wreszcie sie cos pojawi (a jak juz sie pojawi to jeszcze marudzic jak to zadko wiadomosci sie pojawiaja, bo to nie pierwszy raz), to sama zapytaj, a dostaniesz odpowiedz. Sorry, ale nie koniecznie rozumiem Twój ton... Jeżeli nie potrafisz odebrać pozytywnie postu bez buziek i serduszek to Twój problem... Ja się na siłę uszczypliwości nie doszukuję :roll: Magdalena napisał(a):mojego maila masz, moj numer telefonu tez. korona ci z głowy nie spadnie. Odnosząc się do powyższego - chciałabym Ci przypomnieć, że Ty też nie zadzwoniłaś do mnie z informacją, że Pin zmienia adres zameldowania... pomimo, że powinnaś wywiązując się z UA i podać mi nowy adres... Wyszło całkiem przez przypadek podczas naszej rozmowy na GG... Cóż... Quote
Magdalena Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 tak sie sklada, ze to nie pierwszy raz jak jesteś dla mnie nie miła. jestesmy dorosłe, nie będę z tobą dyskutować na głównym wątku. jak masz do mnie jakąś urazę to zwróć sie bezposrednio do mnie i napisz w czym masz problem. i proponuje napisać to normalnie, bez uszczypliwości. w ten sposób o wiele więcej osiągniesz. a jak będziesz któregoś dnia zainteresowana co u pinka słychać, a mnie nie będzie na dogo, to po prostu zadzwoń, albo napisz smsa. Quote
Agucha Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Magdalena napisał(a):tak sie sklada, ze to nie pierwszy raz jak jesteś dla mnie nie miła. jestesmy dorosłe, nie będę z tobą dyskutować na głównym wątku. jak masz do mnie jakąś urazę to zwróć sie bezposrednio do mnie i napisz w czym masz problem. i proponuje napisać to normalnie, bez uszczypliwości. w ten sposób o wiele więcej osiągniesz. a jak będziesz któregoś dnia zainteresowana co u pinka słychać, a mnie nie będzie na dogo, to po prostu zadzwoń, albo napisz smsa. Napiszę krótko, bo z tego co widzę to raczej Ty masz zły dzień... Zawsze jak wchodzę na Pinka wątek to się uśmiecham, gdy widzę jego zdjęcia. Kocham Go na swój sposób, mam do niego sentyment i będę się upominać, czy Ci się to podoba czy nie :diabloti: Nie wiem po czym wnosisz, że jestem dla Ciebie niemiła (?) Osobistych awersji do Ciebie nie mam i raczej nie sypię obraźliwościami...bynajmniej tak myślę i nigdy mi to na myśl nie przyszło, bo i po co? :shake: Dziwię się, że Ty jako osoba dorosła (tak jak napisałaś) - doszukujesz się drugiego dna tam gdzie go nie ma... Co do mojego gderania o małej ilości ciekawostek - odbierając Go ode mnie obiecałaś, że będziesz systematycznie dawać znać co u niego. Doceniam, że w ogóle znajdujesz czas na napisanie tu czegoś, ale ja lubię trzymać ludzi za słowo a jeszcze bardziej jak się ze swoich obietnic wywiązują ;) To tyle...pozdrawiam ciepło mimo chłodów. ......a teraz skupmy się na Pinku :loveu: Quote
Magdalena Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Agucha napisał(a):obiecałaś, że będziesz systematycznie dawać znać co u niego co miesiąc to według mnie systematycznie. zgodnie z tym co napisałam wyżej - skoro nie masz ochoty zwrócić się do mnie bezpośrednio, resztę pozostawiam bez komentarza. ania z poznania napisał(a):A na co jest ten środek, Vet aquadent? na nieświeży oddech i kamień Quote
Agucha Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Na wstępie powiem tylko jedno - "ale o so tu chozi...?:-o" :shake: [quote name='Magdalena']jak masz do mnie jakąś urazę to zwróć sie bezposrednio do mnie i napisz w czym masz problem. i proponuje napisać to normalnie, bez uszczypliwości. w ten sposób o wiele więcej osiągniesz. [quote name='Magdalena'] zgodnie z tym co napisałam wyżej - skoro nie masz ochoty zwrócić się do mnie bezpośrednio, resztę pozostawiam bez komentarza. Osobiście, nie mam ani powodów ani "ochoty" pisać do Ciebie na priv w wymienionej sprawie. Co już z resztą wytłumaczyłam powyżej (chyba mało zrozumiale...)... lecz idąc twoim tokiem - powinnam mieć skoro tak sugerujesz.... [quote name='Magdalena']co miesiąc to według mnie systematycznie. To tak książkowo chyba...okresowo?:roll: [quote name='Magdalena'] jestesmy dorosłe, nie będę z tobą dyskutować na głównym wątku. Dostosowałam się do twojej prośby... jednak Ty chyba nie do końca do swoich założeń... Nie będę tu niczego udowadniać. Niech Twoje będzie na wierzchu. Amen. Ps. Poproszę o priv z aktualnym adresem pobytu Pinka i telefon pod którym mogę się bezpośrednio kontaktować z jego nowymi opiekunami. Pozdrawiam :loveu::loveu::loveu: Quote
azalia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dzisiaj znalazłam wątek Pinusia i przeczytałam cały jednym tchem,uwielbiam takie cudne kudłacze.Wątek bardzo fajny,z poczuciem humoru,relacje i zdjęcia fantastyczne,tylko ten zgrzyt na koniec mnie zmartwił.Magdaleno,ja czuję wielki niedosyt,bo tylko w jednym dniu przeczytałam o cudownym kudłatku,jego równie pięknym przyjacielu o wspaniałym domu i opiekunach.Proszę Cię baaaaaardzo napisz o Pinusiu i Alexiku i jeśli możesz to wstaw fotki.Błagam i czekam.Pozdrawiam i miziam pieseczki. Quote
tomcug Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Madziu, napisz, co u naszego Pinka i może parę fotek prosimy.:cool3: Quote
Iv_ Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='tomcug']Madziu, napisz, co u naszego Pinka i może parę fotek prosimy.:cool3:[/QUOTE] Też chętnie poczytam i popatrzę :loveu::loveu: Quote
tomcug Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Iv_']Też chętnie poczytam i popatrzę :loveu::loveu:[/QUOTE] Dzisiaj szłam właśnie koło bloku, gdzie Pinek koczował i tak mnie w dołku ścisnęło. Ciągle mam przed oczami tego smolucha jak przewierca tymi swoimi ślepkami i czeka na swoje "Chodź ze mną". :cool3: Quote
Agucha Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='tomcug']Dzisiaj szłam właśnie koło bloku, gdzie Pinek koczował i tak mnie w dołku ścisnęło. Ciągle mam przed oczami tego smolucha jak przewierca tymi swoimi ślepkami i czeka na swoje "Chodź ze mną". :cool3:[/QUOTE] A sąsiedzi wykorzystali "jego" budkę? :) Quote
tomcug Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Agucha']A sąsiedzi wykorzystali "jego" budkę? :)[/QUOTE] Budka była taka prowizoryczna i zaraz została rozebrana.;) Quote
Magdalena Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 to Piniu miał budkę? :crazyeye: dzisiaj wieczorem albo jutro wrzucę kilka fotek, resztę wyślę Wam na maila Quote
tomcug Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Magdalena']to Piniu miał budkę? :crazyeye: dzisiaj wieczorem albo jutro wrzucę kilka fotek, resztę wyślę Wam na maila[/QUOTE] No miał, ale taką właściwie nie wiadomo z czego. I to też był problem, bo zarazki roznosi, bo dzieci się pochorują, ble ble ble........ Niecierpliwie czekam na foteczki.:cool3: Quote
Magdalena Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 za sekundę wysylam maile z fotkami do cioteczek Iv, Tomcug i Azalii, Aga do Ciebie nie wysyłam, bo masz już te fotki, jeśli dobrze pamiętam. wieczorem zgram z telefonu te nowsze, które ostatnio robiłam i wstawię tutaj. Piniu ma się świetnie, zdrowiutki jak ryba, oby jak najdłużej. Zrobił ogromne postępy w chodzeniu na smyczy (chodzimy na "luźnej smyczy"), prawie w ogóle już nie ciągnie. Walczymy ciągle z jego odbieganiem od nas na widok innego psa, z tym mamy wciąz problem. Na huskopodobne już w ogóle nie reaguje, na owczarkopodobne jest dużo, dużo lepiej. Przejeżdżający rower tez już go nie interesuje. Do innych psow ogólnie bardzo pozytywnie, ale czasem jak już za długo się obwąchują, to iskierki polecą. Niestety, Pinio chętnie przywitałby się z każdym psem, a nie każdy pies ma na to ochotę i zazwyczaj biedaka obszczekują. Jak uda nam się wstać wcześniej to czasem chodzimy biegać, tylko z Piniem (co prawda nasz trucht to jego szybki chód), dziadzia już nie męczymy. Siedzeniem na chustawce też nie pogardzi. Bardzo szybko się uczy, w jeden dzień zapał do czego służy tunel i hula hop i jak fajnie można się nimi bawić (jak będzie w ten weekend pogoda, to zrobimy fotki). Mamy w planach slalom, ale musimy mieć trochę czasu żeby sobie takowy zbudować. Co do karmy, zastanawiamy się nad przejsciem na bozitę, bo słyszeliśmy same dobre opinie, ale muszę raz przysiąść i więcej poczytać. No i przytulasek i miziak straszny, ale to już wiadomo ;) Quote
Agucha Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Tak, mam mam :) :) :) Nie mogę się doczekać Piniowych zdjęć z przeszkodami. Ciężko mi go sobie wyobrazić :lol: Quote
Magdalena Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 postaram się film nakręcić, zrobie też fotke jego punktu obserwacyjnego tzn dziury, którą sobie nieustannie wykopuje na środku podwórka :p Quote
Agucha Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Magdalena']postaram się film nakręcić, zrobie też fotke jego punktu obserwacyjnego tzn dziury, którą sobie nieustannie wykopuje na środku podwórka :p[/QUOTE] Może nie ma sensu jej zakopywać ha ha Co za aparacik :loveu: Quote
tomcug Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 A ja mam foteczki, cudne są.:loveu::loveu::loveu: Kochany , szczęśliwy Piniolek. :multi::multi::multi: Quote
Magdalena Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 nie mogę podłączyć telefonu Tzta, jak mi się uda to zgram i doślę wiecej Quote
Iv_ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Bardzo dziękuje Madziu za zdjęcia :loveu: Już je obejrzałam chyba ze trzy razy :evil_lol: Super niuniuś :loveu:, fajne fotki obu kudłaczyków :loveu: no i Was miło też zobaczyć :loveu: Bardzo fotogeniczne towarzystwo :p Quote
Agucha Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 http://i396.photobucket.com/albums/pp47/sabachtanka87/bb.jpg DJ Pin mnie rozwalił na łopatki! :lol: :lol: :lol: :loveu: Quote
Iv_ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Agucha']http://i396.photobucket.com/albums/pp47/sabachtanka87/bb.jpg DJ Pin mnie rozwalił na łopatki! :lol: :lol: :lol: :loveu: Taki mafiozo :cool1: :evil_lol: :cool3: Quote
Recommended Posts