Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha napisał(a):

"Aga, a Pinek siedzi przy lustrze?" - zapytał właśnie TZ Aguchę... :roflt::roflt::roflt:

A wiesz, Agucha, że jak zobaczyłam tę fotę to pomyślałam dokładnie to samo? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Musiałam się dobrze przyjrzeć, żeby stwierdzić, że jednak nie. :cool3:

• 4 weeks later...
  • Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Cioteczki moje kochane,
dzisiaj na spacerku spotkałem m.in. trzy beagle, spaniela, jamniczkę, duuużą suczkę nieznanej mi rasy (przyznam, że najbardziej wpadła mi w oko) oraz owczarka niemieckiego, z którym też się przywitałem. Magda bardzo się cieszyła. Za to jeden labrador nie przypadł mi do gustu... bardzo dużo innych psów dzisiaj było! Mnie najbardziej podobają się te duże, tylko mam problem żeby doskoczyć i je dobrze obwąchać...
bawimy się ostatnio w takie różne skakania. Tzn Aloś i ja skaczemy, a Magda i Marcin się cieszą. I tak skaczę przez nóżki, przez koziołka... bardzo mi się to podoba, tym bardziej że zazwyczaj dostaje jakieś smakołyki. Mam dużo energi, lubię biegać, skakać, bawić się. Magda mówiła, że zamówiła nam jakąś przeszkodę agility... ale ja nie wiem co to znaczy. jakieś kółeczko, którym się będziemy bawić...
a najbardziej to lubię się bawić rolkami po papierze toaletowym!
A zdrowie jak mi dopisuje! Nic mnie nie boli. Podobno za jakiś miesiąc pójdziemy do weterynarza na szczepienia.

Cioteczki kochane, wy tak się nie dopominacie zdjęć moich... nie wiem czy jesteście ciekawe jak wyglądam?

Pinuś"

Posted

[quote name='tomcug']Jesteśmy bardzo, bardzo ciekawe. :multi::multi::multi:
Ależ Ty pięknie opowiadasz, Pinulku, a jaki awatar wypasiony! :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Dołączam się :loveu::loveu: :p

Posted

[quote name='Magdalena']

Cioteczki kochane, wy tak się nie dopominacie zdjęć moich... nie wiem czy jesteście ciekawe jak wyglądam?

Pinuś"

A jak myślisz, Czupurku kochany???:cool3:

Posted

Pinuś coś mi szeptał, że na dogo wołają o zdjęcia :evil_lol:
To proszę:

Dzisiaj nad ranem jak się przebudziłam i zerknęłam pod łóżko, to Pinio spał z głową w kroku Alexa. Dosłownie. Głowy nie było widać i wyglądali jak długi ośmiołapy pies :evil_lol:
niestety lenistwo nie pozwoliło mi na zrobienie fotki :oops:

• 4 weeks later...
Posted

a moje kudłate dzieciaki dostaną jutro frisbee :lol::lol:

z nowych nabytkow mamy też hula-hop... i zgadnijcie kto bardzo chętnie przez nie skacze ;) jak już lepiej opanujemy tę sztukę, zrobię zdjęcia.
Zbliża się termin szczepienia, także niedługo pojedziemy do weterynarza, poprosze też aby z grubsza obejrzał Pinusia, ale chłopak tryska zdrowiem.

Posted

Dobrze się czyta dobre wieści :loveu: i oczywiście czekamy na zdjęcia i na te z wyczynami Pinusia też ;) :evil_lol:

Posted

Byliśmy u naszego weterynarza, jeśli chodzi o Pinia to:
- zaszczepiliśmy się
- poprosiliśmy o przegląd ogólny, wszystko wporządku
- dostaliśmy płyn który będziemy dolewać do wody, na ząbki i na oddech
- zakroplilismy się na kleszczydła i pcheły

edit:
- jak mogłam zapomnieć. oczywiście przywitaliśmy się z absolutnie każdym czterołapem, który wszedł do lecznicy. niestety nie każdy cieszył się z tego, że maluch taki towarzyski. z jednym to się nawet Piniasty ściął :p

Posted

Słoneczko piękne, kochane.:loveu::loveu::loveu:
Jaka fryzurka nowa, cudna. Oj, szczęśliwiec z ciebie, Pinoloku. :multi::multi::multi:

Madziu, a co to za płyn? Moim pieskom też by się przydało, ale ja nie słyszałam o nim.

Posted

Śliczne zdjęcia, super sesja fotograficzna :loveu::loveu:
Pinuś bardzo dzielny był u lekarza :p

Moje też dostają płyn do wody, na świeży oddech i kamień :cool3:
Ja używam Dental Fresch amerykańskiej firmy. Jedna łyżeczka płynu na każde 250 ml wody. Psy piją wodę bez problemu ;)

Posted

dostaliśmy Vet aquadent, jutro zaczniemy stosować (1 nakrętka/250ml). A na kleszcze polecono nam exspot (do tej pory stosowałam frontline) - podobno lepszy.

Pinuś bardzo się cieszy (i ja też :lol:), że cioteczki Tomcug i Iv zawsze zaglądają do nas i miłe słowo powiedzą :loveu:

Posted

Dzisiaj pójdę do weta, zobaczę, czy ma coś do zaoferowania. Nawet nie wiedziałam, że można do wody takie środki dolewać, taka fujara ze mnie.:oops:

A do Pinulka zawsze będę zaglądać. :loveu::loveu::loveu:

Posted

tomcug napisał(a):
Dzisiaj pójdę do weta, zobaczę, czy ma coś do zaoferowania. Nawet nie wiedziałam, że można do wody takie środki dolewać, taka fujara ze mnie.:oops:

to jesteśmy dwie fujary, bo ja też nie wiedziałam ;)
zagladaj, zagladaj :multi:

Posted

Ciotka Agucha też zagląda, ale może nieco mniej pisze.
Z resztą, tak jak i twoja pani, Pinku :eviltong:

Widzę, że znów wpadłeś pod kosiarę :lol: Do sezonu letniego się przygotowujesz?

Posted

Agucha napisał(a):
Ciotka Agucha też zagląda, ale może nieco mniej pisze.
Z resztą, tak jak i twoja pani, Pinku :eviltong:

napisz konkretniej, bo nie rozumiem w czym masz problem

Posted

Magdalena napisał(a):
napisz konkretniej, bo nie rozumiem w czym masz problem

Ale, że ja mam problem? czy Ty brak czasu, żeby nas raczyć nowinami o Pinku?:cool3: