Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

melduję, że jaśnie wielmożnemu panu Piniusiowi, jeśli już zdarzy się zrobić "co nie co" podczas nieobecności kogoś w domu to robi to tylko i wyłącznie na KANAPIE.
Taki z niego waszmość. :mad:
Dwa razy przemilczałam ale o trzecim razie niech już się świat dowie. Może to zadziała na niego motywująco.
Co prawda nigdy jeszcze nie został przyłapany na gorącym uczynku ale Alexa i ludzkich domowników jakoś wykluczam... :p

:evil_lol:

wczoraj dostały skaczącego pająka. Rozerwały w 5 minut.

Posted

[quote name='Magdalena']melduję, że jaśnie wielmożnemu panu Piniusiowi, jeśli już zdarzy się zrobić "co nie co" podczas nieobecności kogoś w domu to robi to tylko i wyłącznie na KANAPIE.
Taki z niego waszmość. :
mad:
Dwa razy przemilczałam ale o trzecim razie niech już się świat dowie. Może to zadziała na niego motywująco.
Co prawda nigdy jeszcze nie został przyłapany na gorącym uczynku ale Alexa i ludzkich domowników jakoś wykluczam... :p

:evil_lol:

wczoraj dostały skaczącego pająka. Rozerwały w 5 minut.
Oj, bo Pinuś to nie byle jaki prostak, co to potrafi na podłogę, wycieraczkę itd itp. Jak działać to już z rozmysłem i rozmachem.

Posted

Robi dokladnie to samo co moja Zuzia przez pierwsze 2 miesiące... Wyklucza konkurencję i obawiam się, że jeżeli go nie odseparujecie od uwielbionej kanapy - nie przestanie szybko...

U mnie tego nie robił, bo u mnie same dziewuszki :loveu:
Ale na nowym gruncie pojawil się Alex :cool3:

Posted

no wiecie... on pierwsze dwa razy zrobił na kanapę na której leżały takie jakby białe futerka.... (miękko w dupcie... a co... no comment :p)
futerka zostały zdjęte, kanapa odgrodzona podczas nieobecności i z głowy.

A dzisiaj na innej kanapie w drugim pokoju :p pech chciał, że zapomnieliśmy drzwi od pokoju zamknąć.

Posted

moi rodzice pojechali z chłopakami na wakacje nad wodę. byłam u nich przez jeden dzień ale dzis musiałam wrócić. a oni zostaja do końca tygodnia :) wypoczywają i pozdrawiają (i mokre biegają bo leje cały czas)