ania z poznania Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Magdalena, zostawisz Pinusiowi taką fryzurkę czy masz jakąś inną koncepcję ;)? Quote
Magdalena Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ania z poznania napisał(a):Magdalena, zostawisz Pinusiowi taką fryzurkę czy masz jakąś inną koncepcję ;)? jeszcze nie wiem, podoba mi się taki miśkowaty. za jakiś czas będę intensywnie myśleć. zamówiłam identyfikator. i oczka - już nie są takie smutne u memloka. Quote
tomcug Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Słoneczko dochodzi do siebie pomału. Prosimy o foteczki. Quote
Agucha Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='tomcug']Słoneczko dochodzi do siebie pomału. Prosimy o foteczki. No własnie, ciągle mało... o wiele za mało :eviltong: Quote
Magdalena Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 teraz jestem chora, jak wyzdrowieje to zrobię nowe i wrzuce. Piniasty gardzi acaną. Jak mu dorzucę troszkę gotowanego mieska do miski z karmą, to je bardzo chętnie. Nie trzeba go namawiać i prosić, podbiega i sam szama. Ale jak w misce sama acana, to nie, nie bardzo. Trzeba karmić. Owarczał dzisiaj Marcina rano, dwa razy, jak chciał podejść do łóżka, na którym leżeliśmy. Ale już mu wyjaśniliśmy sprawę i jest spokój. znalazłam jeszcze takie, jak wcinał kurzą łapkę Quote
Agucha Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Magdalena napisał(a):teraz jestem chora, jak wyzdrowieje to zrobię nowe i wrzuce. Na/z łóżeczka tez można zdjęcia porobić :cool3: Magda, to co je - juz wasz pies - zależy od Was a nie od niego... U mnie jadł Acanę z Omeganem lub tylko zalaną leciuchno wodą i nie było problemów żadnych. Jak go sobie rozpieścicie to będziecie mieli takiego a nie innego psa ;) Tak jak już pisałam - ja karmiłam Pinusia przez pierwsze 3 tyg prawie wyłącznie z ręki... pomogło! Wy róbcie jak uważacie. Chyba jednak szkoda tych 13kg karmy? ;) Quote
Magdalena Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Agucha napisał(a):Chyba jednak szkoda tych 13kg karmy? ;) no przecież nie wywalę :p będzie głodny, będzie jadł Quote
eliza_sk Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Komu krowę na tymczas ... albo dwie ? http://www.dogomania.pl/threads/184864-TYMCZAS-dla-KR%C3%93W-na-cito-STAN-FATALNY-z-INTERWENCJI-! Quote
Iza i Avanti Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='eliza_sk'] Komu krowę na tymczas ... albo dwie ? http://www.dogomania.pl/threads/184864-TYMCZAS-dla-KR%C3%93W-na-cito-STAN-FATALNY-z-INTERWENCJI-! Jak mi Cioteczko dorzuciś mega pampersy, to se ją w dużym pokoju postawię ;-) Quote
tomcug Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Jak mi Cioteczko dorzuciś mega pampersy, to se ją w dużym pokoju postawię ;-) I mleczko swojskie będzie, takie prosto od krowy....:evil_lol: Quote
Iv_ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Jak mi Cioteczko dorzuciś mega pampersy, to se ją w dużym pokoju postawię ;-) tomcug napisał(a):I mleczko swojskie będzie, takie prosto od krowy....:evil_lol: I Iza zrobi potem bazarek ze swojskim masłem i serem :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No śmieją się Ciotki z naszego przybytku wredoty jedne :evil_lol: Co mam napisać, że na grillowane krowy zapraszam - wtedy chętne by były i nie szydziłyby małpy :eviltong: Quote
tomcug Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 eliza_sk napisał(a):No śmieją się Ciotki z naszego przybytku wredoty jedne :evil_lol: Co mam napisać, że na grillowane krowy zapraszam - wtedy chętne by były i nie szydziłyby małpy :eviltong: E tam, sama wiesz, Elizka, że czasem to już ręce opadają i tylko jakiś głupi żart pozostaje... Quote
zerduszko Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Iv_ napisał(a):I Iza zrobi potem bazarek ze swojskim masłem i serem :evil_lol: chyba się trochę zagalopowałyście, ja tam wymion nie widzę ;) Wręcz przeciwnie :diabloti: Quote
tomcug Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 zerduszko napisał(a):chyba się trochę zagalopowałyście, ja tam wymion nie widzę ;) Wręcz przeciwnie :diabloti: A gdzie Ty tam zaglądałaś, hę???????? :diabloti: :evil_lol: Quote
Agucha Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Oświadczam wszem i wobec, że dziś wpłynęło na moje konto z bazarku tomcugowego - 52 zł :loveu: Dziękuje bardzo!:loveu::loveu::loveu: Co do krów... szkoda mi ich jak diabli, ale nie mam nikogo z oborą :( .... niektórzy to co najwyżej obory potrafią narobić :lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 tomcug napisał(a):I mleczko swojskie będzie, takie prosto od krowy....:evil_lol: Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Iv_ napisał(a):I Iza zrobi potem bazarek ze swojskim masłem i serem :evil_lol: Na psiaki Elizy ;-) eliza_sk napisał(a):No śmieją się Ciotki z naszego przybytku wredoty jedne :evil_lol: Co mam napisać, że na grillowane krowy zapraszam - wtedy chętne by były i nie szydziłyby małpy :eviltong: Czy ja wiem, czy z tych chudzinek dobry grill by był? tomcug napisał(a):E tam, sama wiesz, Elizka, że czasem to już ręce opadają i tylko jakiś głupi żart pozostaje... Właśnie :( Quote
Iza i Avanti Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 zerduszko napisał(a):chyba się trochę zagalopowałyście, ja tam wymion nie widzę ;) Wręcz przeciwnie :diabloti: Też sie da na serek przerobić :diabloti: Wiem, wiem... Obrzydliwa jestem! :evil_lol: Quote
zerduszko Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Też sie da na serek przerobić :diabloti: Wiem, wiem... Obrzydliwa jestem! :evil_lol: Jedynie krytyczne podejście do własnej osoby Cie ratuje ;) Quote
Magdalena Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 tomcug napisał(a):Co słychać u Pinka? na spacery na razie z TZtem chodzi, przyzwyczaił się już do swoich zabawek i chętnie się nimi bawi (z początku miał do nich duży dystans, szczególnie do piszczących). wcina więcej. ;) wczoraj był w odwiedzinach u babci :p Quote
Agucha Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jak dogaduje się z Alexem?? Jak zostawanie samemu w domu? Jak sikanie po mieszkaniu? Poproś Marcina o jakieś fotki... bo coś się ociągacie ;) Quote
Magdalena Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Agucha napisał(a):Jak dogaduje się z Alexem?? Lepiej niż się spodziewałam. Były może z dwa zgrzyty, ale ogólnie dobrze. Jest filmik ze spaceru, postaram się wstawić. Agucha napisał(a): Jak zostawanie samemu w domu? Dobrze, już nawet nie popiskuje zaraz po naszym wyjściu. Bardzo się cieszy na powrót. Agucha napisał(a): Jak sikanie po mieszkaniu? Oprócz siuśka pierwszego dnia i kupki drugiego, nie zrobił nic. Agucha napisał(a): Poproś Marcina o jakieś fotki... bo coś się ociągacie ;) Nie ma go od kilku godzin, jeśli nie wróci zbyt późno to poproszę żeby zgrał ten filmik ze spaceru z Alexem Quote
Recommended Posts