Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic,nic nie wysłałam!Wszystkie strony ,które zamierzałam obdarzyc zdjęciami Tapiszonka zlikwidowały informacje o adresie mailowym!Szukam dalej!

Posted

Sprawdziłysmy w sobotę Tapiszona na koty!Łiskas jak zawsze "służył"pomocą!Kocurek w zetknięciu z Tapiszonem o mały włos nie zostałby ugryziony w ucho.Tapiszon patrzył a potem nagle cap kocurka !Nie było obwąchiwania tylko bez ostrzeżenia cap!Nie było tez w tym agresji!

Posted

Romka napisał(a):
Sprawdziłysmy w sobotę Tapiszona na koty!Łiskas jak zawsze "służył"pomocą!Kocurek w zetknięciu z Tapiszonem o mały włos nie zostałby ugryziony w ucho.Tapiszon patrzył a potem nagle cap kocurka !Nie było obwąchiwania tylko bez ostrzeżenia cap!Nie było tez w tym agresji!

Bo to musi być Capiszon...:evil_lol:

Posted

Uzupełniłam tekst do ogłoszeń, myślę, że czas na allegro. Figa wysłałam Ci mailem, mogłabyś dodać zdjęcia i wysłać do argusiowej? Plissss. (Tytuł naciągany ale zwiększa szanse, jest ważne, żeby taki właśnie został)

Tapi - mix flat coated retriver, nowofundland, wodołaz

Tapi, przez przyjaciół zwany również Tapczanikiem to pies UROCZY, młody, zdrowy i w pełni sił. Ma około 3 lat, piękne czarne futro i dostojną pewność siebie. Posiada cechy psa wiernego, czyli psa jednego jedynego właściciela. Potrzebuje opiekuna, któremu będzie mógł zaufać i w całości oddać swoje psie serce. Wśród odwiedzających schronisko wypatruje swojego przyjaciela człowieka. Nie jest psem dla każdego! Jego Pan musi być wyjątkowy, jak on sam. Tapi nie jest też psem szczekliwym, ale zrównoważonym i spokojnym.Akceptuje obcych, choć za nimi nie przepada. Dogaduje się z niektórymi psami, choć jest indywidualistą. Tapi jest po kastracji.
Jeśli jego wierność, przyjaźń i miłość chciałbyś dostać zupełnie za darmo, skontaktuj się z nami:
Romka
[email protected]
tel. 604 101 165
Figafiga
[email protected]
mamanabank
[email protected]
tel. 608 404 770

Posted

W sobotę postaramy się mu zrobić zdjęcie, żeby w pełni okazywało jego wielkość, ale nic nie obiecuje, bo wyliczyłyśmy z Kają, że najbardziej zdjęć potrzebuje jakieś 20 psów!!!

Posted

Ale sie cieszę,ze tak szybko działacie.Tapczan powinien byc juz dawno w domu.Jest pięknym psem.Chronimy go w schronisku,zeby nie poszedł na łańcuch pilnowac podwórka!

Posted

Widziałam allegro.Tapczan prezentuje się jak trzeba!Wysłałam Tapiszona do Ori z prosba o przekazanie zaprzyjaznionej blogowiczce.Ma dwa wodołazy,moze bedzie chciała trzeciego.