Andzike Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tapiszonku, pokaż się !!! Taki piękny pies nie może w kącie siedziec :D Quote
polubek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ty obrzydliwa ciotka polubek. zapomniałaś o Tapim? to a masz :olympic: Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nic,nic nie wysłałam!Wszystkie strony ,które zamierzałam obdarzyc zdjęciami Tapiszonka zlikwidowały informacje o adresie mailowym!Szukam dalej! Quote
Romka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Sprawdziłysmy w sobotę Tapiszona na koty!Łiskas jak zawsze "służył"pomocą!Kocurek w zetknięciu z Tapiszonem o mały włos nie zostałby ugryziony w ucho.Tapiszon patrzył a potem nagle cap kocurka !Nie było obwąchiwania tylko bez ostrzeżenia cap!Nie było tez w tym agresji! Quote
UBOCZE Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Romka napisał(a):Sprawdziłysmy w sobotę Tapiszona na koty!Łiskas jak zawsze "służył"pomocą!Kocurek w zetknięciu z Tapiszonem o mały włos nie zostałby ugryziony w ucho.Tapiszon patrzył a potem nagle cap kocurka !Nie było obwąchiwania tylko bez ostrzeżenia cap!Nie było tez w tym agresji! Bo to musi być Capiszon...:evil_lol: Quote
Figafiga Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jak wychodziłysmy z Elmo na czesanie też chciał capnąć przez kraty i warczał...a Elmo miał to gdzieś poszedł przywitać się z Diego i Milcią. Quote
mamanabank Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Uzupełniłam tekst do ogłoszeń, myślę, że czas na allegro. Figa wysłałam Ci mailem, mogłabyś dodać zdjęcia i wysłać do argusiowej? Plissss. (Tytuł naciągany ale zwiększa szanse, jest ważne, żeby taki właśnie został) Tapi - mix flat coated retriver, nowofundland, wodołaz Tapi, przez przyjaciół zwany również Tapczanikiem to pies UROCZY, młody, zdrowy i w pełni sił. Ma około 3 lat, piękne czarne futro i dostojną pewność siebie. Posiada cechy psa wiernego, czyli psa jednego jedynego właściciela. Potrzebuje opiekuna, któremu będzie mógł zaufać i w całości oddać swoje psie serce. Wśród odwiedzających schronisko wypatruje swojego przyjaciela człowieka. Nie jest psem dla każdego! Jego Pan musi być wyjątkowy, jak on sam. Tapi nie jest też psem szczekliwym, ale zrównoważonym i spokojnym.Akceptuje obcych, choć za nimi nie przepada. Dogaduje się z niektórymi psami, choć jest indywidualistą. Tapi jest po kastracji. Jeśli jego wierność, przyjaźń i miłość chciałbyś dostać zupełnie za darmo, skontaktuj się z nami: Romka [email protected] tel. 604 101 165 Figafiga [email protected] mamanabank [email protected] tel. 608 404 770 Quote
wiq Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Allegro robi __Lara, zaraz prześlę jej ten nowy tekst ;) Quote
mamanabank Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dzięki, __Lara robi pięęęęękne allegro, może się zgodzi... (zdjęcia str 1, 4, 6, 7, 8, 9, 10) Quote
Figafiga Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 juz wysyłam EDIT i juz wysłane ;-) według rozkazów :evil_lol: Quote
wiq Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 hehe, __Lara już się zgodziła, bo ją wczoraj o allegro prosiłam, także spokojnie ;);) Quote
argusiowa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=999758538 wuala że tak napiszę jak mówię ;) poproszę o zdjęcie na którym widać jakiej wielkości jest Tapi bo na tych w allegro wychodzi że jest mały :) Quote
Paula03 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 W sobotę postaramy się mu zrobić zdjęcie, żeby w pełni okazywało jego wielkość, ale nic nie obiecuje, bo wyliczyłyśmy z Kają, że najbardziej zdjęć potrzebuje jakieś 20 psów!!! Quote
argusiowa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Oki zróbmy tak:) ja dostanę zdjęcie Tapika a w zamian wystawię allegro tych w potrzebie:) może być?:) Quote
Romka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ale sie cieszę,ze tak szybko działacie.Tapczan powinien byc juz dawno w domu.Jest pięknym psem.Chronimy go w schronisku,zeby nie poszedł na łańcuch pilnowac podwórka! Quote
Paula03 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 argusiowa napisał(a):Oki zróbmy tak:) ja dostanę zdjęcie Tapika a w zamian wystawię allegro tych w potrzebie:) może być?:) Pewnie, że może! Quote
wiq Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 piękne bydlątko :) ma jeszcze drugie piękne allegro od __Lary, od przybytku głowa nie boli ;):P Quote
wiq Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 ano można http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1001639342 niestety nie ma wyróżnienia, tylko inne opcje, gdyż mój budżet biedowy został znacznie przekroczony w tym miesiącu:P ale jeżeli ktoś chce to wyróżnienie zafundować to można skontaktować się z __Larą ;) Quote
Romka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Widziałam allegro.Tapczan prezentuje się jak trzeba!Wysłałam Tapiszona do Ori z prosba o przekazanie zaprzyjaznionej blogowiczce.Ma dwa wodołazy,moze bedzie chciała trzeciego. Quote
Recommended Posts