kajkoowa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [FONT=Arial]Tapi jest ślicznym czarnym 3-4 letnim kudłaczem,który pewnie jeszcze nie rozumie ,ze znalazł się w schronisku.Psiak ma w sobie coś z wodołaza i taki sam łagodny i radosny charakter.Początkowo nieufny i próbujący delikatnie szczypać zębami po pierwszym spacerze na ,który smycz założyliśmy mu podstępem wyczekuje na kolejny spacer.Psiak błąka się już od co najmniej roku ale za dom wybrał sobie bazę samochodową jednego z przedsiębiorstw.Tu dostawał jedzenie ale chodził swobodnie po ulicach całego miasta.Po zgłoszeniu przez mieszkańców psiak trafił do schroniska.Ma piękną ,lśniącą sierść,śnieżnobiałe zęby i ufne spojrzenie.Przed adopcją Tapi zostanie wykastrowany.Szukamy domu dla psiaka![/FONT] Wątek główny schroniska http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t Quote
argusiowa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 HA widzę że Tapi to nie Murzyn na pewno bo za duzy jest:) ale jaki on jest sporawy ten nasz Tapczanik:)piękny pies:) Quote
Romka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Bardzo piękny i w kaszę dmuchac sobie nie da.Trochę nieufny ale z Grazynką wyszedł bez problemu! Quote
Paula03 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Bo z panią Grażynką to każdy pies chciałby wyjść :) Quote
Romka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ma piękną czarną sierść.Jak trafił do schroniska nikomu nie przyszłoby do głowy,ze to bezdomny pies.Teraz zaczyna robić się smutny,juz to widać! Quote
Figafiga Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Romka Twoje gumowce powalają, ja dziś zamierzam sobie kupić jakieś pozytywne Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Kupuj gumowce i do schroniska!Będziemy robic zdjecia! Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Kaju masz opis Tapczanika wrzuc go na watek ,proszę! Quote
kajkoowa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Romciu, nie dostałam opisu Tapiego... Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Jasna cholera byłam pewna ,ze go wysłałam!Teraz widzę ,że i u mnie go nie ma ale w pracy go mam na 100%.Zapytam Figę! Quote
marsi66 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Piękny i troszkę niufowy piesek. Na pewno szybko znajdzie swojego człowieka. Quote
marsi66 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Piękny i troszkę niufowy piesek. Na pewno szybko znajdzie swojego człowieka. Quote
Romka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Kaja10014 napisał(a):Romciu, nie dostałam opisu Tapiego... Kaju opis Tapiego wysłałam jeednoczesnie do Ciebie i do Figi!W lutym 25! Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 marsi66 napisał(a):Piękny i troszkę niufowy piesek. Na pewno szybko znajdzie swojego człowieka. Masz rację, jest troszkę niufowy, tylko mniejsza wersja :-) Quote
Porta Nigra Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Chętnie poogłaszamy Tapiego na naszej stronie i forum, sporo osób teraz szuka psiaka w typie niufka, poproszę tylko o więcej informacji na jego temat i namiary na kogoś do kontaktu. Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Świetnie! Dziękujemy! Opis Romki dla Tapczanika [FONT=Arial]Tapi jest ślicznym czarnym3-4 letnim kudłaczem,który pewnie jeszcze nie rozumie ,ze znalazł się w schronisku.Psiak ma w sobie coś z wodołaza i taki sam łagodny i radosny charakter..Poczatkowo nieufny i probujący delikatnie szczypać zębami po pierwszym spacerze na ,który smycz załozyliśmy mu podstępem wyczekuje na kolejny spacer.Psiak błaka się juz od co najmniej roku ale za dom wybrał sobie bazę samochodową jednego z przedsiębiorstw.Tu dostawał jedzenie ale chodził swobodnie po ulicach calego miasta.Po zgłoszeniu przez mieszkańców psiak trafił do schroniska.Ma piękną ,lśniącą sierść,śnieżnobiałe zęby i ufne spojrzenie.Przed adopcją Tapi zostanie wykastrowany.Szukamy domu dla psiaka![/FONT] i namiary do kontaktu: Romka [email protected] tel. 604 101 165 Figafiga [email protected] mamanabank [email protected] tel. 608 404 770 Quote
Porta Nigra Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Dzięki! Zaraz poproszę koleżankę, żeby zamieściła info o nim na naszej stronie. Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tylko koniecznie trzeba zaznaczyć, że on jest o połowę mniejszy, żeby rozczarowania nie było, to psiak dosyć masywny, stąd ksywka, ale średniej wielkości :-) Quote
Recommended Posts