mamanabank Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Świetnie, mnie też się podobają te przestrzenie, cieszę się, szczególnie, że będzie mógł pobiegać, bo strasznie został zapasiony w schronisku. Quote
Belka g-g Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 mamanabank napisał(a):Świetnie, mnie też się podobają te przestrzenie, cieszę się, szczególnie, że będzie mógł pobiegać, bo strasznie został zapasiony w schronisku. Fajny widok uśmiechniętego psiaka:) Liza była chyba za krótko w schronisku bo w odróżnieniu do Tapiego chudzinka straszna, ale już nadrabiamy. Apetyt ma jak przystało na wilka:) Quote
mamanabank Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Belka g-g']Fajny widok uśmiechniętego psiaka:) Liza była chyba za krótko w schronisku bo w odróżnieniu do Tapiego chudzinka straszna, ale już nadrabiamy. Apetyt ma jak przystało na wilka:)[/QUOTE] Tak, jak słowo daję takiego chudego psa jak Liza u nas nie widziałam, większość ma brzucholce jak Kubuś Puchatek i właśnie Tapiszon też. Quote
Romka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nawet p.Marek był zaskoczony,że taka chuda,musiała się długo błąkać bo i sierść miała szarą. Quote
Belka g-g Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Tapik mnie ujął na wejściu swoją dostojnością. Siedział na budzie i tak z wysoka na nas patrzył tymi smutnymi oczyskami.Jednak jak widać zaczęły się uśmiechać i to cieszy:) Boczki Lizy wypełniamy, apetycik służy pani dobrodziejce;) Nad sierścią też popracujemy... Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Proszę, zajrzyjcie do przerażonej suni, Lilki, która przepadnie wśród setek innych psów w schronie http://www.dogomania.pl/threads/186252-Lilunia-k%C5%82%C4%99buszek-strachu-w-ostrowskim-schronie Quote
polubek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 oj tapi kilk adnbi mnie nie bło i szok cieszę się jak nie wiem co lecę cie przenieść na nk Quote
Recommended Posts