mamanabank Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ojej zapomniałam wczoraj wysłąć maila, wyślę dzisiaj :oops: Quote
kajkoowa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 W boksie Tapi jest smutny, siedzi w takim miejscu, że nie widzi schroniska. Ale na spacerze ma dobry humor. Skacze, biega, szarpie się z p. Grażynką :) Quote
mamanabank Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 e-mail ze zdjęciami wysłany :-) UBOCZE dziękujemy! Quote
UBOCZE Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 mamanabank napisał(a):e-mail ze zdjęciami wysłany :-) UBOCZE dziękujemy! Dzięki!!!:loveu: Tapczanik już wysłany do Zuzki prowadzącej bazarek. Piękny psiak!!!:lol::lol::lol: Quote
Figafiga Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 podnoszę Tapczana łowickiego, bo tylko to mogę robić....hi hi hi Quote
wiq Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 hej! wrzuciłam chłopaka na flatowe forum. próbowałyście ogłaszać go w jakiejś gazecie? Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 wiq napisał(a):hej! wrzuciłam chłopaka na flatowe forum. próbowałyście ogłaszać go w jakiejś gazecie? Tapczanik dziękuje :) Z tego co wiem, to w żadnej gazecie nie był oglaszany... a możesz go gdzieś ogłosić? Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 bumerang napisał(a):Czy ma allegro?? Chyba jeszcze nie... Quote
mamanabank Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 wiq napisał(a):hej! wrzuciłam chłopaka na flatowe forum. próbowałyście ogłaszać go w jakiejś gazecie? Dziękujemy!!!! My mieszkamy rzec można na prowincji, z gazetami krucho... Quote
Andzike Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Co słychać u Tapczanika ? Wymiziany za uchem? Chcialam dziś zrobic zdjęcie tapczanikowej jamniczce dziadkow, ale dziadek mnie pogonił, że "nie będe jego psa w internecie ośmieszać" :D :D :D Quote
Paula03 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Tapczanik dzisiaj był na spacerku! Szalał z p. Grażynką! Andzike trzeba było tak ukradkiem robić to zdjęcie :p Quote
Andzike Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Próbowałam ukradkiem, ale chciałam ja uchwycić z góry jak siedzi - wtedy byłby najlepszy efekt ;) Spoko, nic straconego, jeszcze się na nią zasadze :diabloti: Quote
mamanabank Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Andzike napisał(a):Co słychać u Tapczanika ? Wymiziany za uchem? Chcialam dziś zrobic zdjęcie tapczanikowej jamniczce dziadkow, ale dziadek mnie pogonił, że "nie będe jego psa w internecie ośmieszać" :D :D :D Brawo dla Dziadka :-D Quote
wiq Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 jest opcja, żeby psiakowi zafundować wyraźniejsze zdjęcia? te są o.k., ale sporo zakratowanych, a widzę, że niektórzy łowiczanie pod Waszą opieką mają na prawdę bombowe zdjęcia ;) chciałabym mu załatwić takie full wypas allegro. ale jeśli nie bardzo macie jak te zdjęcia zrobić, to wykorzystam te wklejone na wątku. a co do gazet - nawet jakaś lokalna ulotka daje IMO lepszy odzew niż internet ;) Quote
Paula03 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 To ja zaraz dodam zdjęcia Tapiego z dzisiejszego spacerku, ale nie wiem czy będą odpowiednie :p Quote
mamanabank Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 TAPISZON do domu! On nie jest wykastrowany, prawda? Trzeba go naszej Pani wet polecić. Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Fajny miał spacerek :) Oby jak najszybciej znalazł swojego ludzia do spacerów :) Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Grazynka ,która wzięła go na spacer powiedziała,ze on musiał kiedys bawić się zabawkami.Lekko gryzie zębami tak jakby chciał przeciągać np.sznur albo pluszaka.To widać na zdjęciach i jest to zwiazane z zabawą.Jest bardzo kontaktowy.Cieszy się na nasz widok.Siedzi w boksach adopcyjnych,zeby tylko nie trafił do rolnika bo dla zabawy gotów jeszcze pogonić jakąś kurę a wtedy pójdzie na łańcuch. Quote
Recommended Posts