Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
e-mail ze zdjęciami wysłany :-)

UBOCZE dziękujemy!

Dzięki!!!:loveu: Tapczanik już wysłany do Zuzki prowadzącej bazarek. Piękny psiak!!!:lol::lol::lol:

Posted

wiq napisał(a):
hej!
wrzuciłam chłopaka na flatowe forum.

próbowałyście ogłaszać go w jakiejś gazecie?

Tapczanik dziękuje :) Z tego co wiem, to w żadnej gazecie nie był oglaszany... a możesz go gdzieś ogłosić?

Posted

Co słychać u Tapczanika ? Wymiziany za uchem?

Chcialam dziś zrobic zdjęcie tapczanikowej jamniczce dziadkow, ale dziadek mnie pogonił, że "nie będe jego psa w internecie ośmieszać" :D :D :D

Posted

Andzike napisał(a):
Co słychać u Tapczanika ? Wymiziany za uchem?

Chcialam dziś zrobic zdjęcie tapczanikowej jamniczce dziadkow, ale dziadek mnie pogonił, że "nie będe jego psa w internecie ośmieszać" :D :D :D

Brawo dla Dziadka :-D

Posted

jest opcja, żeby psiakowi zafundować wyraźniejsze zdjęcia?
te są o.k., ale sporo zakratowanych, a widzę, że niektórzy łowiczanie pod Waszą opieką mają na prawdę bombowe zdjęcia ;)

chciałabym mu załatwić takie full wypas allegro.
ale jeśli nie bardzo macie jak te zdjęcia zrobić, to wykorzystam te wklejone na wątku.

a co do gazet - nawet jakaś lokalna ulotka daje IMO lepszy odzew niż internet ;)

Posted

Grazynka ,która wzięła go na spacer powiedziała,ze on musiał kiedys bawić się zabawkami.Lekko gryzie zębami tak jakby chciał przeciągać np.sznur albo pluszaka.To widać na zdjęciach i jest to zwiazane z zabawą.Jest bardzo kontaktowy.Cieszy się na nasz widok.Siedzi w boksach adopcyjnych,zeby tylko nie trafił do rolnika bo dla zabawy gotów jeszcze pogonić jakąś kurę a wtedy pójdzie na łańcuch.