Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nio, ale się uśmiałam, choc Funi pewnie do śmiechu nie jest.
Ja tez miałam olśnienie. jednak najbardziej podobała mi sie doopka Elizki:evil_lol:

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem dlaczego ,wszystkie foty na innych wątkach tak samo sie otwierają .Na podglądzie są normalne jak zatwierdzam to robi sie jak sie robi ...........
Spróbuje innym aparatem,

Posted

bianka0 napisał(a):
Wyobraźnia co do gleby, Elizki czy funi ?:cool3:

Myślę, że trzeba brać pod uwagę wszystkie trzy elementy, w różnych układach.:cool3:
I komponować "góra do dołu, czy dół do góry".

Posted

tylko Bianko nie staraj się komentowac kadrowania owych zdjęć ..... przynajmniej nie dzisiaj ...Bo Eliza jest bardzo ruchliwa i ciężko jej zrobic fote .
Nastepne będa lepsze .Mam nadzieję .....

Posted

O rety !!! Jaka ona śliczna :lol:

Funiu, nie mam zamiaru komentować zdjęć, ja ją po raz pierwszy widzę w całej okazałości :evil_lol: i po za kratami.
Te zdjęcia są całkiem, całkiem.:cool3:

Posted

Nie tripti, Elizka jest z Zamościa, ja mieszkam w Janowie. Oglądam psiaki na wątkach schroniskowych, wybieram i wyciągam z tego piekła. Być może nigdy ich na żywo nie zobaczę, jak szybko pójdą do adopcji. Chociaż w tym przypadku jak tylko zrobi się wiosennie to mamy zamiar z TZ-tem wybrać się i zobaczyć hotelik i pieski, oczywiście jak funia nam pozwoli.