bianka0 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 No i niskopodwoziowe, jamnikowate :evil_lol: Bardzo przypomina mi jednego z moich piesków, Maluszka gospodarzyka, tylko on jest znacznie grubszy. Quote
Isadora7 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='bianka0']No i niskopodwoziowe, jamnikowate :evil_lol: Bardzo przypomina mi jednego z moich piesków, Maluszka gospodarzyka, tylko on jest znacznie grubszy. Gospodarzyk ma jeszcze krótsze łapinki (ło matko dotarło do mnie że się za nim stęskniłam) Quote
bianka0 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Tylko dlatego ma krótsze łapki, bo jest grubszy i ma większy brzuszek, którym prawie już po ziemi ciągnie:cool3: Ale jak trzeba to jest bardzo żywotny i wyjątkowo skoczny - do listonosza i pod bramką, kiedy przechodzą obce psy. Quote
agusiazet Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Elizka jest zachwycająca, taka subtelna, delikatne i ten kolorek:) Quote
tripti Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 jakieś takie pozowane fotki do ogłoszeń przydałyby sie i jakieś dane jaki wiek, jaka waga, jak inne pieski, jak koty. Fajna jest dziewczynka, to pewnie szybko znajdzie domek:) Quote
Isadora7 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Elizka ciotka Isadora dopiero się na dogo dostałą. Allegro jutro . Quote
tripti Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 ooo panienka szerokiej publiczności się zaprezentuje:) i to w artystycznym allegro Isadory:) Quote
bianka0 Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Będzie kłopot z ogłoszeniami, Danusia chyba jeszcze długo na dogo nie zawita. Dopiero teraz widać jak jej brakuje :shake: Quote
tripti Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 a Danusia miała ogłoszenia zrobić? bo jest taki fajny bazarek, około 74 ogłoszeń za 10 zł, może można tam spróbować? Quote
bianka0 Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Danusia ( danka1234) robiła zawsze moim psiakom komplet ogłoszeń, zresztą nie tylko moim. Robiła wszystkim psiakom na dogo, których opiekunowie o to ją prosili. Jeszcze mam jedną alternatywę i pewnie z niej skorzystam, poproszę anita_happy. Tylko tak prawdę mówiąc Elizka nie ma jeszcze takich zdjęć, które do ogłoszeń byłyby dobre. E-S ma być w tym tygodniu u funi może zechce pieski pofotografować, robi bardzo ładne. Quote
agusiazet Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Witaj Elizko od smakołyków po przerwie na Dogomanii:) Quote
Isadora7 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Cud, cuuuuud dogo działa, ale sie zebrało roboty... zanim znowu przestanie działać Quote
funia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 eliza wybacz ,padam na twarz .Jutro wiecej info............ Quote
bianka0 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Elizka :razz: od smakołyków. Funia twierdzi, że Elizce trzeba tak skórę naciągnąć, żeby chociaż na chwilę ją unieruchomić do zdjęcia :cool3: Quote
Isadora7 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Zdjęcie z unieruchomioną skórką wymiata Dodam je do aukcji Quote
agusiazet Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jest fajna i jak zamojszczanka chudziutka! Quote
anita_happy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 aspecially 4 eliza [video=youtube;EV_sQ43jDm0]http://www.youtube.com/watch?v=EV_sQ43jDm0[/video] Quote
anita_happy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Piękności słodka czarodziejko ....ja to ogłoszeń nie umiem machac - w godzine jedno robie :)..ale banerek jakis machne jak sie dorwe do swojego kompa..bo ten mamusinowy to ubogi w programy..hihi zapisuje sie i bede popisywac u ELIZY..dla ELIZY.. p.s. słoików mam juz bagaznik cały :P Quote
tripti Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 no właśnie z tymi ogłoszeniami też tak mam:( chyba kwestia wprawy i cierpliwości, chociaż osatnio nawet gumtree nie przyjmowało mi ogłoszeń:( Quote
Isadora7 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pytanie króka piłka... jaka jest szansa na sesje foto Elizki? Czy puszczać z tym co jest ? Quote
funia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nie wiem ,ja nie decyduje .Postaram sie zrobic cos lepszego ,moze dziś mi sie uda ..... Quote
funia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Eliza jest młodzitka około 2 letnia suczka ,wesoła ,pogodna i towarzyska .Widze,ze w sprzyjajacych dla niej warunkach moglaby zostac sunia dominująca >.jesli spotka podobna sobie zaczynaja sie powarkiwania i siłowanie sie w pozycji na kangura . Do dzieci bardzo łagodna ,tylko trzeba uważac bo bardzo skacze do twarzy . Apetyt kosmiczny ,trzeba pilnowac bo jak opuści kojec a gdzieś coś wyczuje zmiecie wszystko . uwazam ,ze po sterylce jest gotowa do adopcji . Bardzo lubi obserwować nas z dachu budy (jak coś robimy w środku )Tam stoi przewaznie i oczywiście domaga się uwagi i jak to pisze E-S głasków . Na wybiegu jest zgrana z reszta ,zabawy ,harce i swawole .Pozniej tylko ciężko zaprosic ją z powrotem do boksu Quote
bianka0 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Isadoro poczekajmy do jutra, dzisiaj będę telefonicznie mobilizowała funię do zrobienia zdjęć do ogłoszeń. Jeżeli mi się nie uda, to będzie trzeba ruszyć z ogłoszeniami wykorzystując te zdjęcia które są. Elizka jest już zapisana w kolejkę do sterylki, więc nie będziemy tracić czasu. Czy ktoś zna link do bazarku z ogłoszeniami ? Quote
tripti Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 to jest link to bazarku ok 74 sztuki za 10 zł, brakuje tam allegro, ale żabcia allegro już ma:) http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 Quote
Recommended Posts