Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bianka0']No i niskopodwoziowe, jamnikowate :evil_lol:
Bardzo przypomina mi jednego z moich piesków, Maluszka gospodarzyka, tylko on jest znacznie grubszy.

Gospodarzyk ma jeszcze krótsze łapinki (ło matko dotarło do mnie że się za nim stęskniłam)

Posted

Tylko dlatego ma krótsze łapki, bo jest grubszy i ma większy brzuszek, którym prawie już po ziemi ciągnie:cool3:
Ale jak trzeba to jest bardzo żywotny i wyjątkowo skoczny - do listonosza i pod bramką, kiedy przechodzą obce psy.

Posted

jakieś takie pozowane fotki do ogłoszeń przydałyby sie i jakieś dane jaki wiek, jaka waga, jak inne pieski, jak koty. Fajna jest dziewczynka, to pewnie szybko znajdzie domek:)

Posted

Danusia ( danka1234) robiła zawsze moim psiakom komplet ogłoszeń, zresztą nie tylko moim. Robiła wszystkim psiakom na dogo, których opiekunowie o to ją prosili.
Jeszcze mam jedną alternatywę i pewnie z niej skorzystam, poproszę anita_happy. Tylko tak prawdę mówiąc Elizka nie ma jeszcze takich zdjęć, które do ogłoszeń byłyby dobre. E-S ma być w tym tygodniu u funi może zechce pieski pofotografować, robi bardzo ładne.

Posted

Piękności słodka czarodziejko ....ja to ogłoszeń nie umiem machac - w godzine jedno robie :)..ale banerek jakis machne jak sie dorwe do swojego kompa..bo ten mamusinowy to ubogi w programy..hihi

zapisuje sie i bede popisywac u ELIZY..dla ELIZY..

p.s.
słoików mam juz bagaznik cały :P

Posted

Eliza jest młodzitka około 2 letnia suczka ,wesoła ,pogodna i towarzyska .Widze,ze w sprzyjajacych dla niej warunkach moglaby zostac sunia dominująca >.jesli spotka podobna sobie zaczynaja sie powarkiwania i siłowanie sie w pozycji na kangura .
Do dzieci bardzo łagodna ,tylko trzeba uważac bo bardzo skacze do twarzy .
Apetyt kosmiczny ,trzeba pilnowac bo jak opuści kojec a gdzieś coś wyczuje zmiecie wszystko .
uwazam ,ze po sterylce jest gotowa do adopcji .
Bardzo lubi obserwować nas z dachu budy (jak coś robimy w środku )Tam stoi przewaznie i oczywiście domaga się uwagi i jak to pisze E-S głasków .
Na wybiegu jest zgrana z reszta ,zabawy ,harce i swawole .Pozniej tylko ciężko zaprosic ją z powrotem do boksu

Posted

Isadoro poczekajmy do jutra, dzisiaj będę telefonicznie mobilizowała funię do zrobienia zdjęć do ogłoszeń.
Jeżeli mi się nie uda, to będzie trzeba ruszyć z ogłoszeniami wykorzystując te zdjęcia które są. Elizka jest już zapisana w kolejkę do sterylki, więc nie będziemy tracić czasu.
Czy ktoś zna link do bazarku z ogłoszeniami ?