tripti Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 no właśnie szuka, a jest jakiś odzew z ogłoszeń? teraz akurat taki smutny czas i pewnie ludzie myślą innych problemach, ale miejmy nadzieję, że już niedługo będzie dobrze... Quote
funia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Koło środy jedziemy na zdjecie kolejnych szwów ,bo nie wszystkie zostały w czwartek zdjęte .Eliza czuję się bardzo dobrze .Jest gotowa do adopcji . Aha i ciekawostka .Robi kupy wielkości owczarka niemieckiego ....:evil_lol: Quote
funia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 W sobote jadę na wizyte przedadopcyjną ( razem z Elizką ) .Bardzo sensowny dom sie szykuje .Ale cicho do soboty .Trzymamy kciuki zeby to był ten dom .... Quote
E-S Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 funia napisał(a):W sobote jadę na wizyte przedadopcyjną ( razem z Elizką ) .Bardzo sensowny dom sie szykuje .Ale cicho do soboty .Trzymamy kciuki zeby to był ten dom .... Trzymam, z całych sił !!! Quote
Marinka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Funiu:loveu:, Elizko:loveu: trzymam bardzo mocno zaciśnięte kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: i ślę modły, aby to był ten dom :modla::modla::modla: Quote
tripti Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Elizka prezentuj się dziś ładnie, tak jak prawdziwa dama, niech domeczek nowy zakocha się w Tobie ze wzajemnością. Powodzenia i czekamy na relacje:) Quote
funia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 dom okazał sie naprawde wspanialy .LUdzie czekali na Elizke cała rodzinka .A ta suczka zaczęła juz na dzień dobry gryzc stara schorowana 12 letnia sunie Collie .Ma tupet dziewczyna , Dom pietrowy ,Eliza mieszka w domu na parterze z pania jej córka 26 letnia i wspaniałym meżem który nadskakiwął Elizie cały czas .Smakołyki dawał i głaskał cały czas . Pokazywali mi zdjęcia zmarlej suni ,która niby to jest do Elizy podobna ..... Do dyspozycji Elizy jes duzy ogrodzony teren wokól domu .Na razie jednak maja ja wyprowadzac na smyczy . Dostalam niedawno smsa ,ze jest okey .Tyko zaczeła warczec na Pana bo siadł kolo córki obok której siedziala nasza Eliza ....Eliza nie rób kwasu .Prosze Cie Quote
tripti Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 o to już została w nowym domku? oby tylko szybko wpasowała się w atmosferę i nie podgryzała rezydentki:) trzmaj się dzielnie mała! funiu smutno bez Elizki;)? Quote
funia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Tripti powiem tak ,najgorzej jest mi oddac psa z którym tyle byłam ale pózniej wpadam w wir obowiązków i tylkojej mijsce w boksie przypomina ,ze jej tam nie ma ....Wtedy łezka sie zakreci .Ale wiem tez ,ze poszła w dobre rece i gdyby cokolwiek sie wydarzylo moze do mnie wrócic . Eliza trzymaj fason dziewczyno !!! Mam dwa zdjęcia .Ale czasu wcale więc jak tylko znajdę chwile wstawię Quote
Marinka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Elizko śliczności nasze :loveu: sprawuj się dobrze i bądź szczęśliwa :lol:... :multi::multi::multi:jak ja się cieszę :multi::multi::multi:...aż mi słów brakuje :multi::multi::multi: Quote
ALMA2 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 :loveu:i ja gratuluję Elizce, bardzo suię cieszę.:p:p Quote
bianka0 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Kasiu funiu, olbrzymie podziękowania za wspaniałą opiekę nad Elizką, za jej świetną socjalizację, pielęgnację po sterylce, transport do nowego domku.:loveu: W Twoim hoteliku psy rodzą się na nowo, dajesz im szansę na adopcję. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w prowadzeniu wątku Elizki i przepraszam, że tak rzadko ostatnio mogłam tu zaglądać.:shake: Pieniążki które zostają z Waszych zakupów na bazarku Elizki przeznaczam po połowie na pozostałych moich podopiecznych, którzy również przebywają u funi: dla Fabiana i Zytki. Miałam wspaniałą sobotę, do swoich cudownych nowych domów poszła moja sunia Latika i Elizka. Zostały mi jeszcze trzy..... Trzymam kciuki za Elizkę, żeby nie zapomniała tego co funia ją nauczyła.:razz: Quote
E-S Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Bardzo się cieszę :) Czas pewnie zmienić tytuł wątku :) Quote
funia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nie wiem czy wogóle zmienimy tytuł ..... Dostałam dzisiaj sms ,ze Eliza rzuca się na ojca ( bardzo ) i na szwagra ( ktory mieszka na górze ) .......Upodobała sobie tylko Marte najstarszą córkę i za nią chodzi i z nia spi . dzisiaj próbowali spac z nia rodzice niestety skakała pół nocy na klamkę . Marta pisze do mnie ,ze boi sie o dzieci siostry bo jest agresywna na razie do męzczyzn ale obawia się o dzieci..... Nie wiem co jej mówić ona prosi o pomoc ( nie wiem czy za słowem pomoc nie kryje się komunikat "chcemy ja oddać ")Nie wiem co jej odbija ojciec to swietny facet kochający psy ,,,,,,Co robić ?? Quote
E-S Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 funia napisał(a):Nie wiem czy wogóle zmienimy tytuł ..... Dostałam dzisiaj sms ,ze Eliza rzuca się na ojca ( bardzo ) i na szwagra ( ktory mieszka na górze ) .......Upodobała sobie tylko Marte najstarszą córkę i za nią chodzi i z nia spi . dzisiaj próbowali spac z nia rodzice niestety skakała pół nocy na klamkę . Marta pisze do mnie ,ze boi sie o dzieci siostry bo jest agresywna na razie do męzczyzn ale obawia się o dzieci..... Nie wiem co jej mówić ona prosi o pomoc ( nie wiem czy za słowem pomoc nie kryje się komunikat "chcemy ja oddać ")Nie wiem co jej odbija ojciec to swietny facet kochający psy ,,,,,,Co robić ?? Jezusmaria ... cóż jej odbiło ??? Mają w okolicy jakiegoś behawiorystę ? Szkołę dla psów ? Na pewno tylko ojciec na razie przez parę dni może ją karmić. Pysznościami. Quote
tripti Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 o to jest metoda z tymi smakołykami, przez żołądek do serca... może za kilka dni poprawi się sytuacja, mam taką wielką nadzieję... Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 u nas GAPA tez nielubila TZ Pani, która ja wypatrzyla..na dzieci - warkotala lekko... a teraz MIODZIO!!!!!!! smakołyki robią swoje... Pani musi ja lekko odtracic, al inni musza nosic ze sobą smaczki.. np. chipsy psie, jelitka suszone...łapki kurze POMAGA u nas po paru dniach GAPA zmieniła afront :) teraz kocha wszystkich!!!! a jak bedziecie miec chwile zajrzyjscie:( MAJECZKA - sunia z cieczka na szydłowieckiej ulicy :( http://www.dogomania.pl/threads/186911-Szyd%C5%82owiec-zabiedzona-wyl%C4%99kniona-pi%C4%99kna-m%C5%82oda-sunia-%E2%80%93-DT-deklaracje-POMOCY Quote
funia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Eliza troche jesszce pokazuje swój charakterek,ale ludzie naprawdę maja złote serce do niej . Zrobię końcowe rozliczenie --------------------------------- Bianka0 wpłaciła na Elize 1368zł Z tego liczona jest od 7 marca do 25 maja włacznie po 8zł . Co daje 84 dni hotelowania na kwotę 672 złote Wizyta u weta plus zakupy ( szelki ,aniprazol ,fiprex + 5zł dojazd)= 46zł Wykupienie ze schronu 10zł Wirusówki 30zł + 10zł dojazd=40zł Sterylka 120zł + dojazd= 130zł wizyta posterylkowa 20zł + 10zł dojazd= 30zł ---------------------------------------------------Razem 928zł . Na koncie Elizy pozostało więc 440zł ,które bianka0 poleciła podzielić na dwa swoje psy u mnie pozostające Zyte i Fabiana . Tak też uczynię .Na watkach w/w psów wpiszę rozliczenie pozostajacej kwoty po podziale na pół .;) c Quote
tripti Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 funiu, czy to oznacza, że ten domek to ten jedyny na Elizki i zostaje już na zawsze? Quote
Recommended Posts