bianka0 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='tripti']to jest link to bazarku ok 74 sztuki za 10 zł, brakuje tam allegro, ale żabcia allegro już ma:) http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 Dziękuję tripti, jak będę miała zdjęcia zamówię Elizce. Quote
Isadora7 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 bianka0 napisał(a):Isadoro poczekajmy do jutra, dzisiaj będę telefonicznie mobilizowała funię do zrobienia zdjęć do ogłoszeń. Jeżeli mi się nie uda, to będzie trzeba ruszyć z ogłoszeniami wykorzystując te zdjęcia które są. Elizka jest już zapisana w kolejkę do sterylki, więc nie będziemy tracić czasu. Czy ktoś zna link do bazarku z ogłoszeniami ? Ok to dobrze jutro piątek mogę siedzieć nawet do rana :) Quote
tripti Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jest jeszcze taki nowy bazarek: 25 ogłoszeń, za 15 zł: http://www.dogomania.pl/threads/182003-bazarek-OGA-OSZENIOWY-na-Pitka-po-walkach-zapraszamy-do-koA-ca-marca?p=14310837#post14310837 Quote
bianka0 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Funiu, niestety muszę Cię zacząć molestować o podanie podstawowych wiadomości do ogłoszeń. Mam nadzieję, że nie wrzucisz mnie za to na ignorowane :diabloti: Elizka już drugi tydzień u Ciebie, więc muszę ruszyć z kopyta z ogłoszeniami. Zamówię tekst gotowy i 25 ogłoszeń ale koniecznie musisz podać to co jest do tego wymagane. Szkoda czasu dla Elizki , więc zlituj się nad nami :cool3: Do ogłoszeń potrzebujemy: - gotowego tekstu - dowolnej długości - i zdjęć, przy czym przynajmniej dwa muszą mieć też kopię w rozmiarze do 100 kB. Quote
matrioszka2 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ladySwallow pisze bardzo fajne.Można poczytać Jej teksty tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/181614-UsA-ugowy-PISANIE-TEKSTA-W-OGA-OSZENIOWYCH-Na-Nowodworzan-Do-24-03 Quote
bianka0 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Nie ruszę z tekstem i ogłoszeniami do soboty. Funia obiecała, że w sobotę będą informacje do tekstów i zdjęcia Elizki.:crazyeye: Molestowanie funi zawieszam do soboty:mad: Quote
bianka0 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 W sobotę przygotuję sobie szablon z SMSami do funi , przypominający o zdjęciach i będę wysyłała wiadomości co 2 godziny :diabloti: Wzmocnienie pamięci murowane. Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 bianka0 napisał(a):W sobotę przygotuję sobie szablon z SMSami do funi , przypominający o zdjęciach i będę wysyłała wiadomości co 2 godziny :diabloti: Wzmocnienie pamięci murowane. doooobre :) Quote
tripti Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 e tam co dwie godziny, proponuję co 2 minuty to byłoby coś;) Quote
bianka0 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Funi nr telefonu jest podany do kontaktów do adopcji psów w hoteliku, więc go wyłączyć nie może. A co dwie godziny ta sama wiadomość może już doprowadzić do lekkiego obłędu i mobilizacji.:evil_lol: Jak wrzucę co dwie minuty, to ona mnie wrzuci na ignorowane, a tego raczej nie pragnę :shake: Quote
tripti Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 ejjj żartowałam z tymi dwoma minutami:) zdjęcia obiecane na weekend to na pewno będą, czasami po prostu nie ma czasu na nic, każdy z nas to zna z własnego doświadczenia;) Quote
funia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 no wlaśnie dobrze ,ze ktos mnie zrozumiał Zjęcia jutro Quote
anita_happy Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 jasne..lepiej poczekać na dobre FOTKI :) i dobre kadrowanie:) moze Funia czyta podręcznik młodego fotografa:P hihihi ja poczytałam i mi zdjecia całkiem ok wychodzą..chociaż jak ostatnio GAPIE robiłam ..to przy przegladaniu uśmiałąm sie..bo wiekszość zdjeć GAPY to była sama trawa... modelka dała dyla Quote
bianka0 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Funi coś się skopało z dodawaniem zdjęć, wychodzi znowu tylko doopka, cycuchy i trawka :evil_lol: Przesłała mi Elizkę na maila :lol: Quote
tripti Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 fajne zdjęcia:) Elizka uśmiechnięta z rozwianym włosem, yhh uchem:) biedna psina przez tą sesję to już nawet nie miała na tyle prywatności, aby wysiusiać się w spokoju:) fajne! Quote
bianka0 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 I jeszcze trochę pięknej Elizki od smakołyków :evil_lol: Quote
bianka0 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Elizce chyba ten brak prywatności nie przeszkadzał, wręcz cieszyła się jak prawdziwa gwiazda zainteresowaniem ;) To już wszystkie :p Quote
tripti Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 tak aż wiosną powiało:) Elizka chyba krótsza niż tradycyjne jamniczki jest? to że łapki dłuższe to już wypatrzyłam sama z siebie:) Quote
bianka0 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 No ale chyba jest jednak jamnikowata, bo do charta ani dobermana raczej nie jest podobna :mad: Quote
Isadora7 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 bianka0 napisał(a):No ale chyba jest jednak jamnikowata, bo do charta ani dobermana raczej nie jest podobna :mad: Ja bym powiedziała ze to miniaturowy labrador zamojski :) Quote
tripti Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Isadora7 napisał(a):Ja bym powiedziała ze to miniaturowy labrador zamojski :) o to mi się podoba;) fajna jest i już się uśmiecha:) Quote
bianka0 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Funiu, jeżeli Elizka z tą częścią fizjologii ma OK, to można sie tylko z tego cieszyć. :razz: Nawet nie masz pojęcia jaka ilość ludzi dziennie zgłasza problemy z wypróżnieniem i jak bardzo zaburza im to normalne funkcjonowanie. A swoją drogą mam nadzieję że tej olbrzymiej koopy nie zakonserwowałaś dla mnie w prezencie.:evil_lol: Quote
Recommended Posts