Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka0 napisał(a):
Isadoro poczekajmy do jutra, dzisiaj będę telefonicznie mobilizowała funię do zrobienia zdjęć do ogłoszeń.
Jeżeli mi się nie uda, to będzie trzeba ruszyć z ogłoszeniami wykorzystując te zdjęcia które są. Elizka jest już zapisana w kolejkę do sterylki, więc nie będziemy tracić czasu.
Czy ktoś zna link do bazarku z ogłoszeniami ?

Ok to dobrze jutro piątek mogę siedzieć nawet do rana :)

Posted

Funiu, niestety muszę Cię zacząć molestować o podanie podstawowych wiadomości do ogłoszeń. Mam nadzieję, że nie wrzucisz mnie za to na ignorowane :diabloti:

Elizka już drugi tydzień u Ciebie, więc muszę ruszyć z kopyta z ogłoszeniami. Zamówię tekst gotowy i 25 ogłoszeń ale koniecznie musisz podać to co jest do tego wymagane. Szkoda czasu dla Elizki , więc zlituj się nad nami :cool3:

Do ogłoszeń potrzebujemy:

- gotowego tekstu - dowolnej długości
- i zdjęć, przy czym przynajmniej dwa muszą mieć też kopię w rozmiarze do 100 kB.

Posted

Nie ruszę z tekstem i ogłoszeniami do soboty.
Funia obiecała, że w sobotę będą informacje do tekstów i zdjęcia Elizki.:crazyeye:
Molestowanie funi zawieszam do soboty:mad:

Posted

W sobotę przygotuję sobie szablon z SMSami do funi , przypominający o zdjęciach i będę wysyłała wiadomości co 2 godziny :diabloti:
Wzmocnienie pamięci murowane.

Posted

bianka0 napisał(a):
W sobotę przygotuję sobie szablon z SMSami do funi , przypominający o zdjęciach i będę wysyłała wiadomości co 2 godziny :diabloti:
Wzmocnienie pamięci murowane.

doooobre :)

Posted

Funi nr telefonu jest podany do kontaktów do adopcji psów w hoteliku, więc go wyłączyć nie może. A co dwie godziny ta sama wiadomość może już doprowadzić do lekkiego obłędu i mobilizacji.:evil_lol:
Jak wrzucę co dwie minuty, to ona mnie wrzuci na ignorowane, a tego raczej nie pragnę :shake:

Posted

ejjj żartowałam z tymi dwoma minutami:) zdjęcia obiecane na weekend to na pewno będą, czasami po prostu nie ma czasu na nic, każdy z nas to zna z własnego doświadczenia;)

Posted

jasne..lepiej poczekać na dobre FOTKI :) i dobre kadrowanie:)
moze Funia czyta podręcznik młodego fotografa:P
hihihi
ja poczytałam i mi zdjecia całkiem ok wychodzą..chociaż jak ostatnio GAPIE robiłam ..to przy przegladaniu uśmiałąm sie..bo wiekszość zdjeć GAPY to była sama trawa...
modelka dała dyla

Posted

fajne zdjęcia:) Elizka uśmiechnięta z rozwianym włosem, yhh uchem:) biedna psina przez tą sesję to już nawet nie miała na tyle prywatności, aby wysiusiać się w spokoju:) fajne!

Posted

Funiu, jeżeli Elizka z tą częścią fizjologii ma OK, to można sie tylko z tego cieszyć. :razz:
Nawet nie masz pojęcia jaka ilość ludzi dziennie zgłasza problemy z wypróżnieniem i jak bardzo zaburza im to normalne funkcjonowanie.
A swoją drogą mam nadzieję że tej olbrzymiej koopy nie zakonserwowałaś dla mnie w prezencie.:evil_lol: