Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super!:multi: Super, bo będzie wyróżnione allegro!:loveu:
I koniecznie napiszcie, że oczka Bakusia są jak " słodkie rodzynki w cieście"!:) Tak myślę jak na Bakusia patrzę.
I zawsze strasznie mi żal, że nie mam domku dla Niego....:placz:

Posted

Pianka napisał(a):
są osoby które mają zaległości i nie płacą, i ten nadmiar który Bakus ma cały czas uzupełnia braki w płatności deklaracji.

ja proponuję te osoby które pomimo tego że się zadeklarowały to nie opłacają składek (zakładając że nawet się z tego nie wytłumaczyły) na pierwszej stronie jakoś wyróżnić - widziałam że często tak się robi na wątkach psiaków. i myslę że to dobry pomysł, bo jak ktoś się zdeklarował to powinien się wywiązać z tego. jeśli nie może dalej opłacać to powienien to wyjaśnić, a nie, że raz płaci, raz nie, i pies ma niepewną sytuację.

• 2 weeks later...
Posted

Leyla masz wpłacone do września
W październiku nie było twojej wpłaty.

doszło
10 zł- Lu_gosiak
12 zł- Bjuta (allegro)

allegro wyróżnione jest od kilku dni, ale głucha cisza

Posted

[quote name='Pianka']Leyla masz wpłacone do września
W październiku nie było twojej wpłaty.

doszło
10 zł- Lu_gosiak
12 zł- Bjuta (allegro)

allegro wyróżnione jest od kilku dni, ale głucha cisza
sorry, zapsilo mnie i zapomnialam . Dzis przeleje...

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Kochany, jesienny Bakuś!:loveu: Śliczności!:loveu:
Ponawiam prośbę o wyróżnione allegro dla psinki...

chętnie zrobię, tylko proszę o tekst - albo podpowiedź, skąd skopiować (pewnie jest tu, ale ja tak zabiegana jestem, że mogę nie ten dać - proszę o "wytyczne";))
bo fotki cudne zapiszę stąd :)

Posted

Bjuta napisał(a):
W sobotę jedziemy wymiziać Przebieczańskie psiaki więc jest szansa na nowe fotki.

to przekażcie i ode mnie mizianka!
przez to moje stadko psie ruszyć się z domu nie mogę nigdzie...

Posted

[FONT=Book Antiqua]Poznałam kochanego Bakusia w realu, bo dzisiaj byłyśmy z Bjutą i Pati w Przebieczanach.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Bakuś jest przemiły[/FONT]! :)

[FONT=Book Antiqua]Bardzo, bardzo potrzebuje domu! Jest gotowy w 100% do adopcji!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]To słodki, a nawet przesłodki psiak...[/FONT] :)

[FONT=Book Antiqua]Jest skromny, nie pcha się przed obiektyw...[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Wiem, co to prawdziwa, psia przyjaźń[/FONT]!

Posted

[FONT=Book Antiqua]Bakusia, przemiłego i kochanego psiaka, koniecznie trzeba poznać w realu! [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Poczatkowo skromnie stał z boku, ale zawołany od razu przyszedł, przytulił się, dał się pogłaskać. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]To taka wspaniała, duża i miękka psia przytulanka.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]W domu ośrodkiem zainteresowania Bakusia stała się ... lodówka.[/FONT] :):)

[FONT=Book Antiqua]Wyśpiewywał arie, wręcz operowe, czekajac na psie ciasteczko.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Jest przekochany!!! Nadaje się i do domu, i do bloku. Dla osoby starszej i dla młodej.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Potrzeba tylko dobrego, ludzkiego serca oraz najlepiej konesera oryginalnej urody bakusiowej mordeczki!:loveu::loveu:[/FONT]