Pianka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 ok. jak sie skonczy zwykłe to bedzie miał wyróznione Quote
Monika z Katowic Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Super!:multi: Super, bo będzie wyróżnione allegro!:loveu: I koniecznie napiszcie, że oczka Bakusia są jak " słodkie rodzynki w cieście"!:) Tak myślę jak na Bakusia patrzę. I zawsze strasznie mi żal, że nie mam domku dla Niego....:placz: Quote
Magdalena Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Pianka napisał(a):są osoby które mają zaległości i nie płacą, i ten nadmiar który Bakus ma cały czas uzupełnia braki w płatności deklaracji. ja proponuję te osoby które pomimo tego że się zadeklarowały to nie opłacają składek (zakładając że nawet się z tego nie wytłumaczyły) na pierwszej stronie jakoś wyróżnić - widziałam że często tak się robi na wątkach psiaków. i myslę że to dobry pomysł, bo jak ktoś się zdeklarował to powinien się wywiązać z tego. jeśli nie może dalej opłacać to powienien to wyjaśnić, a nie, że raz płaci, raz nie, i pies ma niepewną sytuację. Quote
Monika z Katowic Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Masz rację, Magdaleno - powinno się stawiać sprawę jasno. Wiadomo jakie jest życie - raz na wozie, a sto razy pod wozem, ale... :( Ale wtedy trzeba napisać! Bo tu chodzi o spokojny byt psa, bezdomnego psa, który ma tylko nas!:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jaki piękny jest nasz Bakuś! Cud - miód! Quote
Leyla Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ojej , zapomnialam wplacic Bakusiowi??? jesli tak to sie poprawiam... Quote
Pianka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Leyla masz wpłacone do września W październiku nie było twojej wpłaty. doszło 10 zł- Lu_gosiak 12 zł- Bjuta (allegro) allegro wyróżnione jest od kilku dni, ale głucha cisza Quote
Leyla Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Pianka']Leyla masz wpłacone do września W październiku nie było twojej wpłaty. doszło 10 zł- Lu_gosiak 12 zł- Bjuta (allegro) allegro wyróżnione jest od kilku dni, ale głucha cisza sorry, zapsilo mnie i zapomnialam . Dzis przeleje... Quote
Monika z Katowic Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Leyla napisał(a):sorry, zapsilo mnie i zapomnialam . Dzis przeleje... Kochana jesteś! Bakuś pięknie dziękuje!:loveu: Quote
Pianka Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 wysyłam do hotelu 300 zł za październik Quote
mari23 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Kochany, jesienny Bakuś!:loveu: Śliczności!:loveu: Ponawiam prośbę o wyróżnione allegro dla psinki... chętnie zrobię, tylko proszę o tekst - albo podpowiedź, skąd skopiować (pewnie jest tu, ale ja tak zabiegana jestem, że mogę nie ten dać - proszę o "wytyczne";)) bo fotki cudne zapiszę stąd :) Quote
Pianka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 ma allegro przecież, czytajcie wszystkie post :) doszło 15 zł- Magdalena 40 zł- Monika z katowic 100 zł- leyla 5 zł- Bjuta Quote
Bjuta Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 W sobotę jedziemy wymiziać Przebieczańskie psiaki więc jest szansa na nowe fotki. Quote
mari23 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Bjuta napisał(a):W sobotę jedziemy wymiziać Przebieczańskie psiaki więc jest szansa na nowe fotki. to przekażcie i ode mnie mizianka! przez to moje stadko psie ruszyć się z domu nie mogę nigdzie... Quote
Monika z Katowic Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [FONT=Book Antiqua]Poznałam kochanego Bakusia w realu, bo dzisiaj byłyśmy z Bjutą i Pati w Przebieczanach.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Bakuś jest przemiły[/FONT]! :) [FONT=Book Antiqua]Bardzo, bardzo potrzebuje domu! Jest gotowy w 100% do adopcji!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]To słodki, a nawet przesłodki psiak...[/FONT] :) [FONT=Book Antiqua]Jest skromny, nie pcha się przed obiektyw...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wiem, co to prawdziwa, psia przyjaźń[/FONT]! Quote
Bjuta Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 To bardzo sympatyczne stworzonko!! i jest bardzo maszketny - jak już wywęszył ciasteczka to się przyklejał i proooosił... Bardzo skutecznie! Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [FONT=Book Antiqua]Bakusia, przemiłego i kochanego psiaka, koniecznie trzeba poznać w realu! [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Poczatkowo skromnie stał z boku, ale zawołany od razu przyszedł, przytulił się, dał się pogłaskać. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]To taka wspaniała, duża i miękka psia przytulanka.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]W domu ośrodkiem zainteresowania Bakusia stała się ... lodówka.[/FONT] :):) [FONT=Book Antiqua]Wyśpiewywał arie, wręcz operowe, czekajac na psie ciasteczko.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jest przekochany!!! Nadaje się i do domu, i do bloku. Dla osoby starszej i dla młodej.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Potrzeba tylko dobrego, ludzkiego serca oraz najlepiej konesera oryginalnej urody bakusiowej mordeczki!:loveu::loveu:[/FONT] Quote
pati_zabrze Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 To teraz ja podrzucę Bakusia swoimi fotkami :loveu: Quote
pati_zabrze Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 i moja ulubiona :loveu::loveu::loveu: Quote
Leyla Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 czesc Bakusiu! Pieknie wygladasz !!:loveu: jestem wstretna ,ze nie zagladalam:oops:..... wymysle sobie kare:icon_roc: Quote
Recommended Posts