Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniołek jakich mało :D

hmm ja nie wiem moze powtórzyć ogłoszenie w dzienniku? Troche zostało jeszcze kasy z tych jednorazowych wpłat.
Czy moze lepiej wyróżnione allegro?

wpłaty
100 zł- Leyla
10 zł- Nikuś
20 zł- Livka
10 zł- mari23
10 zł- Lu_Gosiak
15 zł- Magdalena

Posted

W Bakusiu, tylko ton szczeku obniżyłabym nieco :eviltong:... Reszta jest idealna... :loveu:

[video=youtube;BpIkhRUQ6dk]http://www.youtube.com/watch?v=BpIkhRUQ6dk[/video]

[video=youtube;1_Hl3AskWaY]http://www.youtube.com/watch?v=1_Hl3AskWaY[/video]

Posted

jest mały problem z ogłoszeniem w gazecie
wzosły ceny:shake: ja nie wiem choćbyśmy zarabiali na takich ogłoszeniach:angryy:

[FONT=Times New Roman] 4 linie od pn-czw., + sob. = 80,52 zł. brutto + 2,00 zł. brutto internet
wyd. gł. piątek = 124,80 zł. brutto + 2,00 zł. brutto internet

i nie wiem czy dawać czy nie, to dużo kasy. Darczyńcy co mam robić ?
[/FONT]

Posted

Ostatnio Ingrid44 zafundowała Matowi ogł. ze zdjęciem w Echo Miasta (40 zł) i nie było ani jednego telefonu... A nie napisałyśmy przezornie, że to staruszek...

Posted

Pianka napisał(a):
jest mały problem z ogłoszeniem w gazecie
wzosły ceny:shake: ja nie wiem choćbyśmy zarabiali na takich ogłoszeniach:angryy:

[FONT=Times New Roman] 4 linie od pn-czw., + sob. = 80,52 zł. brutto + 2,00 zł. brutto internet
wyd. gł. piątek = 124,80 zł. brutto + 2,00 zł. brutto internet

i nie wiem czy dawać czy nie, to dużo kasy. Darczyńcy co mam robić ?
[/FONT]

Drogo, drogo... Może lepiej robić chałupniczo papierowe ogłoszenia (mam w tym wprawę:):)).

Posted

Bjuta napisał(a):
Ostatnio Ingrid44 zafundowała Matowi ogł. ze zdjęciem w Echo Miasta (40 zł) i nie było ani jednego telefonu... A nie napisałyśmy przezornie, że to staruszek...

To chyba zalezy od dnia i od gazety.
Ja wtedy z tego Dziennika miałam telefony o Bakusia.

Niedawno w DZ była tez nasza Krówka
http://www.dogomania.pl/threads/135559/
i dzieki temu ogłoszeniu znalazła dom.

Dlatego pytam was czy warto, moze się nie udac, ale równie dobrze moze się udać.

Monika będe wdzięczna za papierowe ogłoszenia:loveu:

Posted

A dawaj to ogłoszenie - co tam, najwyżej się jeszcze jakoś kasy nazbiera...

Kobitki w Przebieczanach mówią, że to taki słodki, dobry pies. Zero problemów 100% miłości. No po prostu prosi się o dobre ręce. On na pewno potrafi człowieka wysłuchać i uszczęśliwić!

Posted

wiesz co może spróbujemy na razie internetowych ogłoszeń, bo ma tylko na 4 stronkach.
tylko musze dotrzeć do domu i wysłać Shadowa do hotelu, to zrobie duży pakiet jednorazowo ogłoszeń.

no i przede wszystkim zrobie codzienna aktualizacje cafeanimal, moze w koncu go wrzucą do metra :)

Posted

Tekst krótki jest chyba w 2 poscie, dane kontaktowe też.
Myśle, ze krótki tekst bedzie lepszy niz długi. Większości ludziom nie chce sie czytać łzawych historii i jak widzą jakiś dłuższy tekst to idą oglądac inne ogłoszenia. Zwyczajnie im sie nie chce czytać.
No a poza tym niektóre strony mają limit znaków.

zdjęć jest dużo ładnych, wybierzcie coś tam. Moze na każdą strone inne zdjecia:diabloti::evil_lol:

Dziękuje za zamówienie ogłoszeń:loveu:

wpłaty
5 zł- Bjuta
15 zł- Magdalena
10 zł- mari23
10 zł- Lu Gosiak
60 zł- kaa

Posted

O wielka jesteś Moniko!!! Panie mówią, że Bakuś linieje na potęgę... Reszta psiaków już się uporała ze starą sierścią, a Bakuś nie - chyba chce się rozebrać do skóry.... Wcale mu się nie dziwię!