Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mari23 napisał(a):
to przekażcie i ode mnie mizianka!
przez to moje stadko psie ruszyć się z domu nie mogę nigdzie...

czy "zadanie" wykonane? ;)

fotki prześliczne i przesłodkie - jak sam Bakuś, oczywiście!

Posted

[FONT=Times New Roman]Cieszę się, że mój "bakusiowy gliter " zyskał uznanie. :):)
Proponuję takie, nieco odświeżone, ogłoszenie Bakusia:

"BAKUŚ – najmilszy zwierzak jakiego znam!
Bakuś to około 6-letni czarny, podpalany psiak średniej wielkości. Wiele przeżył, ale dziś Bakuś jest bezpieczny w hoteliku w Przebieczanach, gdzie czeka na nowy dom. Każdy, kto pozna Bakusia od razu doświadcza Jego czułości i przywiązania. Bakuś ma serduszko ogromne, pełne miłości do Człowieka i wspaniały charakter!!! Jest niezwykle pogodny i radosny, ciągle chodzi uśmiechnięty.
Zna podstawowe komendy, zachowuje w domu czystość, potrafi zostawać sam i nic nie niszczy. To przemiły psiak gotowy do adopcji od zaraz - wykastrowany i zaszczepiony.
[/FONT][FONT=Times New Roman]Brakuje Mu tylko najważniejszego - prawdziwego domu z kochającym właścicielem. Poznaj i pokochaj Bakusia, a zyskasz cudownego, wiernego przyjaciela i towarzysza wielu wspólnych chwili![/FONT][FONT=Times New Roman]"

TAK WYGLĄDA najnowsze ogłoszenie Bakusia:
[/FONT][FONT=Arial]http://szerlok.pl/oferta/bakus-najmilszy-zwierzak-jakiego-znam-ID3RdN.html[/FONT]

Posted

O Matko! To chyba jakaś perwersja... :evil_lol:

mari23 napisał(a):
w to nie wątpię!
ale.... czy mówiłyście mu, że to też i ode mnie?;-)

Jakżeby inaczej?? :loveu:

Posted

[FONT=Book Antiqua]Odkąd milutkiego, najmilszego Bakusia:loveu: poznałam w realu myślę o Nim z wielką, wręcz ogromną czułością (bez żadnej perwersji oczywiście :evil_lol::evil_lol:)![/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Na dobranoc kochany Bakuś ze swoim prawdziwym przyjacielem Topikiem :loveu::loveu: :[/FONT]

[FONT=Book Antiqua][/FONT]

Posted

Witaj Bakusiu, wybacz proszę że Cię ostatnio bardzo rzadko odwiedzam ,:oops: ( problemy ze zdrowiem ) , bardzo Ci Moniko dziękuję za opiekę nad Bakusiem i ogłoszenia :iloveyou::Rose: . Śliczne zdjęcia.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Mam jeszcze nowe zdjęcia mordeczki Bakusia:[/FONT]:loveu::loveu:

[FONT=Book Antiqua][FONT=Tahoma]... [/FONT]bakusiowa mordeczka w ruchu[/FONT] :multi:

[FONT=Book Antiqua]i w końcu się schowałem, bo jestem wstydliwy...[/FONT] :oops:

Posted

[FONT=Book Antiqua]Pewno nikt nie dzwonił, bo Pianka zaraz napisałby. :placz:

A On jest taki przekochany i na swój sposób to "psi ślicznotek"... Dlatego zaznaczyłam w nowych ogłoszeniach, że:
[/FONT][FONT=&quot][FONT=Book Antiqua]
"Każdy, kto pozna Bakusia od razu doświadcza Jego czułości i przywiązania. Bakuś ma serduszko ogromne, pełne miłości do Człowieka i wspaniały charakter!"

To szczera prawda!:loveu::loveu:
[/FONT]

[/FONT]