Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam, że chwilowo zamilkłyśmy, jednak miałyśmy straszliwą sytuację z naszą Ecią....została odnaleziona w bytomskim schronisku w stanie skrajnego wyczerpania ......ludzie są tacy okrutni :(
za to Ramzeso trzyma sie dzielnie , oj gdyby on wiedział ile osób mu pomaga i kobicuje, ..........może to niezbyt ciekawie zabrzmi ale ten psiak ma szczęście w nieszczęściu, gdyby nie ta cała ponura historia pewnie nigdy nie opuściłby schroniska, z tych boksów praktycznie nigdy nie ma adopcji

Posted

przepraszam, że chwilowo zamilkłyśmy, jednak miałyśmy straszliwą sytuację z naszą Ecią....została odnaleziona w bytomskim schronisku w stanie skrajnego wyczerpania ......ludzie są tacy okrutni :(
za to Ramzeso trzyma sie dzielnie , oj gdyby on wiedział ile osób mu pomaga i kobicuje, ..........może to niezbyt ciekawie zabrzmi ale ten psiak ma szczęście w nieszczęściu, gdyby nie ta cała ponura historia pewnie nigdy nie opuściłby schroniska, z tych boksów praktycznie nigdy nie ma adopcji

Posted

[quote name='furciaczek']Madzia, mowila Ci kiedys jak allegro potrzebne to mozesz mialo mnie wolac!
Jesli dalej taka potrzeba to daj znac.[/QUOTE]
Fur to ja dla Ślimaka poproszę, takie ma gumtree, przez zamieszanie z Eccią tylko foty mu dodaję i nie mam czasu na ładne pisanie.
[url]http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-limak-prawie-owczarek-pogryziony-przez-psy-pilnie-dom-W0QQAdIdZ190324006[/url]

Musimy też tutaj napisać, ze kierownik bardzo nam wczoraj pomógł w kwestii odebrania naszej Ecci, cane corso, z bytomskiego schroniska - właścicielka ją porzuciła i mogliśmy już zapakowac ją wczoraj do samochodu i wieźć do hotelu. No i jeśli je stan się nie poprawi to czeka ją wizyta u znanego już coraz szerzej weterynarza Pawełka - na dzisiaj na szybko ma zamówionego weta z Bogatyni, ale Beata w nich nie wierzy.
Szczegóły historii naszych cc w moim banerku i podpisie furciaczka. Wybaczcie, ale Eccia jest w bardzo złym stanie i od wtorku wszyscy u niej na wątku siedzimy.

Posted

Madziu to zrobie jeszcze dzisiaj i wstawie tu link...cos pokombinuje z tekstem, nie bedzie moze mega rewelacyjny i poetycki ale pozniej zawsze bedzie mozna go podmienic jak ktos na cos lepszego wpadnie.

Podziekuj prosze kierownikowi odemnie z calego serca za pomoc w sprawie Eci...i przepros bo obiecalam mu ze psy beda mialy dobrze a tu i Bryza i Ecia kolejny koszmar przezywaja...zadzwonilabym sama ale boje sie ze sie rozkleje totalnie i zaczne wyc...

Posted

Kierownik to opanowany człowiek, ostatnio miał się z nami dużo, ale podtrzymuje chęć współpracy. Na pewno nie ma nam tego za złe, bo nie zrobiłyśmy tego specjalnie. Eccia i Bryza to psy bardzo pechowe - sam to przyznał.
Dzięki wielkie za aukcję Ślimaka, ja go ogłaszam jako owczarka - chociaż jest trochę mniejszy. Jescze postaram się go dodać na forum owczarków.

Posted

[quote name='Ania i Kajber']tak sie boję o SLIMAKA- żeby tylko nie został zagryziony.
Czy na pewno trafił do innego boxu ze spokojniejszymi psami?[/QUOTE]
na pewno nie trafi do tego, gdzie to się stało. W miarę możliwości trafi lepiej, ale tam wszędzie jest ciężko. My tam nawet nie podchodzimy, bo psy z zazdrości zaczynają awantury - jeśli prosimy o sprawdzenie czipa to robi to pracownik. Na razie coś zastały nam się adopcje z ogłoszeń, jest kompletna cisza, nawet ze szczeniakami...

Posted

[quote name='obraczus87']Codziennie sie modle o to, aby Ramzes wyszedł w weekend. Dziewczyny co planujecie zrobić z Ramzesem kiedy juz bedziego Go mieć??[/QUOTE]

chwilowo nie wiem, strasznie się nam wszystko skomplikowało, miejsce w hotelu zajęła Ecia ...nie było wyjścia musiałyśmy ją zabrac z bytomskiego schroniska......obawiam się ze Marek już go nie przyjmie do budynku z braku miejsca a na dworze odpada

Posted

[quote name='obraczus87']Codziennie sie modle o to, aby Ramzes wyszedł w weekend. Dziewczyny co planujecie zrobić z Ramzesem kiedy juz bedziego Go mieć??[/QUOTE]

chwilowo nie wiem, strasznie się nam wszystko skomplikowało, miejsce w hotelu zajęła Ecia ...nie było wyjścia musiałyśmy ją zabrac z bytomskiego schroniska......obawiam się ze Marek już go nie przyjmie do budynku z braku miejsca a na dworze odpada

Posted

[quote name='lolka']chwilowo nie wiem, strasznie się nam wszystko skomplikowało, miejsce w hotelu zajęła Ecia ...nie było wyjścia musiałyśmy ją zabrac z bytomskiego schroniska......obawiam się ze Marek już go nie przyjmie do budynku z braku miejsca a na dworze odpada[/QUOTE]
O kurcze to faktycznie jest problem. Czy jest jakas szansa na DT do czasu zwolnienia sie miejsca w hoteliku lub, co by było najwspanialszym zakonczeniem do DS?

Posted

co sie stalo z ramzesem? jakos dziwnie ucichlo tutaj? moze ktos napisac co sie z nim dzieje? ludzie ktorzy wplacali pieniazki na pomoc tez by sie chcieli dowiedziec co zostalo zrobione dla tego biednego ramzesa.... czekamy na odpowiedz

Posted

[quote name='lolka']chwilowo nie wiem, strasznie się nam wszystko skomplikowało, miejsce w hotelu zajęła Ecia ...nie było wyjścia musiałyśmy ją zabrac z bytomskiego schroniska......obawiam się ze Marek już go nie przyjmie do budynku z braku miejsca a na dworze odpada[/QUOTE]

czyli juz nikt nie ma czasu? aby mu pomoc i wyciagnac go ze schroniska? tak mamy to rozumiec? czy bylo zrobione duzo halasu i na tym sie skonczylo? moze odpowie nam organizacja i osoba ktora sie ramzesem zajmowala ? chcemy rzetelnej odpowiedzi tutaj napisanej ... co jest z ramzesem????????????