obraczus87 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ramzes, mam nadzieję, że w weekend zostaniesz wydany! Quote
lolka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 przepraszam, że chwilowo zamilkłyśmy, jednak miałyśmy straszliwą sytuację z naszą Ecią....została odnaleziona w bytomskim schronisku w stanie skrajnego wyczerpania ......ludzie są tacy okrutni :( za to Ramzeso trzyma sie dzielnie , oj gdyby on wiedział ile osób mu pomaga i kobicuje, ..........może to niezbyt ciekawie zabrzmi ale ten psiak ma szczęście w nieszczęściu, gdyby nie ta cała ponura historia pewnie nigdy nie opuściłby schroniska, z tych boksów praktycznie nigdy nie ma adopcji Quote
lolka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 przepraszam, że chwilowo zamilkłyśmy, jednak miałyśmy straszliwą sytuację z naszą Ecią....została odnaleziona w bytomskim schronisku w stanie skrajnego wyczerpania ......ludzie są tacy okrutni :( za to Ramzeso trzyma sie dzielnie , oj gdyby on wiedział ile osób mu pomaga i kobicuje, ..........może to niezbyt ciekawie zabrzmi ale ten psiak ma szczęście w nieszczęściu, gdyby nie ta cała ponura historia pewnie nigdy nie opuściłby schroniska, z tych boksów praktycznie nigdy nie ma adopcji Quote
magda z. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/268f0b4f04eb8970.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/239/268f0b4f04eb8970med.jpg[/IMG][/URL] Ślimak w pełnej krasie Quote
furciaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Madzia, mowila Ci kiedys jak allegro potrzebne to mozesz mialo mnie wolac! Jesli dalej taka potrzeba to daj znac. Quote
magda z. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='furciaczek']Madzia, mowila Ci kiedys jak allegro potrzebne to mozesz mialo mnie wolac! Jesli dalej taka potrzeba to daj znac.[/QUOTE] Fur to ja dla Ślimaka poproszę, takie ma gumtree, przez zamieszanie z Eccią tylko foty mu dodaję i nie mam czasu na ładne pisanie. [url]http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-limak-prawie-owczarek-pogryziony-przez-psy-pilnie-dom-W0QQAdIdZ190324006[/url] Musimy też tutaj napisać, ze kierownik bardzo nam wczoraj pomógł w kwestii odebrania naszej Ecci, cane corso, z bytomskiego schroniska - właścicielka ją porzuciła i mogliśmy już zapakowac ją wczoraj do samochodu i wieźć do hotelu. No i jeśli je stan się nie poprawi to czeka ją wizyta u znanego już coraz szerzej weterynarza Pawełka - na dzisiaj na szybko ma zamówionego weta z Bogatyni, ale Beata w nich nie wierzy. Szczegóły historii naszych cc w moim banerku i podpisie furciaczka. Wybaczcie, ale Eccia jest w bardzo złym stanie i od wtorku wszyscy u niej na wątku siedzimy. Quote
furciaczek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Madziu to zrobie jeszcze dzisiaj i wstawie tu link...cos pokombinuje z tekstem, nie bedzie moze mega rewelacyjny i poetycki ale pozniej zawsze bedzie mozna go podmienic jak ktos na cos lepszego wpadnie. Podziekuj prosze kierownikowi odemnie z calego serca za pomoc w sprawie Eci...i przepros bo obiecalam mu ze psy beda mialy dobrze a tu i Bryza i Ecia kolejny koszmar przezywaja...zadzwonilabym sama ale boje sie ze sie rozkleje totalnie i zaczne wyc... Quote
magda z. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Kierownik to opanowany człowiek, ostatnio miał się z nami dużo, ale podtrzymuje chęć współpracy. Na pewno nie ma nam tego za złe, bo nie zrobiłyśmy tego specjalnie. Eccia i Bryza to psy bardzo pechowe - sam to przyznał. Dzięki wielkie za aukcję Ślimaka, ja go ogłaszam jako owczarka - chociaż jest trochę mniejszy. Jescze postaram się go dodać na forum owczarków. Quote
Ania i Kajber Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 tak sie boję o SLIMAKA- żeby tylko nie został zagryziony. Czy na pewno trafił do innego boxu ze spokojniejszymi psami? Quote
magda z. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Ania i Kajber']tak sie boję o SLIMAKA- żeby tylko nie został zagryziony. Czy na pewno trafił do innego boxu ze spokojniejszymi psami?[/QUOTE] na pewno nie trafi do tego, gdzie to się stało. W miarę możliwości trafi lepiej, ale tam wszędzie jest ciężko. My tam nawet nie podchodzimy, bo psy z zazdrości zaczynają awantury - jeśli prosimy o sprawdzenie czipa to robi to pracownik. Na razie coś zastały nam się adopcje z ogłoszeń, jest kompletna cisza, nawet ze szczeniakami... Quote
obraczus87 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Codziennie sie modle o to, aby Ramzes wyszedł w weekend. Dziewczyny co planujecie zrobić z Ramzesem kiedy juz bedziego Go mieć?? Quote
auraa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Podnoszę psiaki i zapisuję sobie. Ślimak jest do adopcji? Ktos pytał o niego. Quote
lolka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='obraczus87']Codziennie sie modle o to, aby Ramzes wyszedł w weekend. Dziewczyny co planujecie zrobić z Ramzesem kiedy juz bedziego Go mieć??[/QUOTE] chwilowo nie wiem, strasznie się nam wszystko skomplikowało, miejsce w hotelu zajęła Ecia ...nie było wyjścia musiałyśmy ją zabrac z bytomskiego schroniska......obawiam się ze Marek już go nie przyjmie do budynku z braku miejsca a na dworze odpada Quote
furciaczek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ja zaraz zabieram sie za Allegro dla niego. Quote
lolka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='obraczus87']Codziennie sie modle o to, aby Ramzes wyszedł w weekend. Dziewczyny co planujecie zrobić z Ramzesem kiedy juz bedziego Go mieć??[/QUOTE] chwilowo nie wiem, strasznie się nam wszystko skomplikowało, miejsce w hotelu zajęła Ecia ...nie było wyjścia musiałyśmy ją zabrac z bytomskiego schroniska......obawiam się ze Marek już go nie przyjmie do budynku z braku miejsca a na dworze odpada Quote
amica Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='lolka']chwilowo nie wiem, strasznie się nam wszystko skomplikowało, miejsce w hotelu zajęła Ecia ...nie było wyjścia musiałyśmy ją zabrac z bytomskiego schroniska......obawiam się ze Marek już go nie przyjmie do budynku z braku miejsca a na dworze odpada[/QUOTE] O kurcze to faktycznie jest problem. Czy jest jakas szansa na DT do czasu zwolnienia sie miejsca w hoteliku lub, co by było najwspanialszym zakonczeniem do DS? Quote
furciaczek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Zadna rewelacja ale jest... [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=956934127[/url] Madzia, Lolka dobijajcie sie do mnie na tel gdyby cos waznego sie dzialo... Quote
aldira Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 co sie stalo z ramzesem? jakos dziwnie ucichlo tutaj? moze ktos napisac co sie z nim dzieje? ludzie ktorzy wplacali pieniazki na pomoc tez by sie chcieli dowiedziec co zostalo zrobione dla tego biednego ramzesa.... czekamy na odpowiedz Quote
aldira Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='lolka']chwilowo nie wiem, strasznie się nam wszystko skomplikowało, miejsce w hotelu zajęła Ecia ...nie było wyjścia musiałyśmy ją zabrac z bytomskiego schroniska......obawiam się ze Marek już go nie przyjmie do budynku z braku miejsca a na dworze odpada[/QUOTE] czyli juz nikt nie ma czasu? aby mu pomoc i wyciagnac go ze schroniska? tak mamy to rozumiec? czy bylo zrobione duzo halasu i na tym sie skonczylo? moze odpowie nam organizacja i osoba ktora sie ramzesem zajmowala ? chcemy rzetelnej odpowiedzi tutaj napisanej ... co jest z ramzesem???????????? Quote
Recommended Posts