Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Info ze strony kundelpolski.pl ;)

[FONT=Verdana][COLOR=#000000]Aktualnie z przeznaczeniem na ratowanie RAMZESA na konto Fundacji Serce Serc wpłynęła kwota w wysokości : [/COLOR][B][COLOR=red]1.496,83[/COLOR][/B][COLOR=#000000] zł. [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000]W całości kwota ta zostanie przeznaczona na dalsze leczenie Ramzesa.[/COLOR][/FONT]

[FONT=Verdana][COLOR=#000000][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][B]"Środa 17 marca 2010 r. – godz. 16.15[/B][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=#000000][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]W dniu dzisiejszym rozmawiałem telefonicznie z Panią Martą, która koordynuje akcję pomocy dla pogryzionego Ramzesa. Już niedługo Ramzes opuści schronisko. Jesteśmy w każdej chwili przygotowani do uruchomienia finansowania jego dalszego leczenia oraz pobytu w hotelu dla zwierząt. Czekamy tylko na sygnał…[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Janusz Orzechowski"[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]jestem w stałym kontakcie z Panem Januszem ;)
[/FONT]
[/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

cudowne wiadomosci:)

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dostałam odpowiedzi na mojego maila od Pani, która chciała wysłąć pieniądze na Ramzesa przez WU. A ten pan z maila od Ślimaka - Beata wczoraj dzwoniła do mnie, ale ja już spałam, jednak odebralam, a nawet konwersowałam:evil_lol: i dopiero dzisiaj popołudniu mnie uświadomiła, że to raczej mniej fajny dom, no i zebrało mi się, że nie pamiętam tej rozmowy:oops::diabloti:.

Posted

jakos sie komplikuje pomoc dla ramzesa dlaczego?. czy to schronisko nalezy do pana weterynarza? ze kaprysi? moze niech sie wypowie na lamach tv polskiej i powie calej polsce i ludziom ktorzy placa na jego utrzymanie .. ze z jego kaprysu nie wyda ramzesa? ze zeszył mu skore na glowie tak ze pies nie moze pochylic glowy do przodu nie rozrywając skory?... bylo by cakkiem interesujaco sluchajac jego wypowiedzi . moze trzeba ten przypadek zglosic do krajowej izby weterynaryjnej?

Posted

[quote name='aldira']jakos sie komplikuje pomoc dla ramzesa dlaczego?. czy to schronisko nalezy do pana weterynarza? ze kaprysi? moze niech sie wypowie na lamach tv polskiej i powie calej polsce i ludziom ktorzy placa na jego utrzymanie .. ze z jego kaprysu nie wyda ramzesa? ze zeszył mu skore na glowie tak ze pies nie moze pochylic glowy do przodu nie rozrywając skory?... bylo by cakkiem interesujaco sluchajac jego wypowiedzi . moze trzeba ten przypadek zglosic do krajowej izby weterynaryjnej?[/QUOTE]

Kochana, czy Ty możesz najpierw poczytać wątek i zobaczyć kto i kiedy został powiadomiony??

Nie zadawaj pytań na które odpowiedzi już padły :)

Posted

To ja Wam teraz pokaże co Marek zrobił z naszą Eccią. Przyjechała tydzień temu i wyglądała tak
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1978842c52d0e575.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/240/1978842c52d0e575med.png[/IMG][/URL]
skrajnie wychudzona, znaleziona w schronie w Bytomiu,
po tygodniu bryka jak szczeniak - osoba na ławce to żona Marka, która wygłaszcze zawsze potworki. Ramzes tam szybko dojdzie do siebie i mam nadzieję, że zobaczymy go też z tak rozlatanym ogonem
[url]http://www.youtube.com/watch?v=8yVLg1DPKH4[/url]

Posted

póki co kobitka się nie odezwała......szkoda wielka ale ludzie często działaja pod wpływem impulsu a potem jest tragedia np w sprawie Ślimaka był jeszcze jeden telefon pełen szlochów i płaczu jaki to on biedniutki itp, facio się deklarował ze chce go przygarnąć, emocje opadły i oczywiście cisza .....dla obu chłopaków domki musza być w 100% zdecydowane i odpowiedzialne, tym bardziej, że np Ramzes z opowiadań pracowników do najuleglejszych jednak nie należy.....już nie mogę się doczekać kiedy w końcu będzie można go zabrać, podleczymy rany, poznamy go lepiej, Marek przygotuje go do adopcji, ech.......... w poniedziałek poprosimy weta aby już go nam wydał

Posted

[quote name='anett']A Ślimaczek wrócił już na ogólne boksy?? czy jest możliwość zrobienia mu trochę lepszych zdjęć do ogłoszeń?[/QUOTE]

Anett w poniedziałek będę wszystko wiedziała.....a zdjęcia dopiero będą jak któraś z nas tam dojedzie, Kasia najszybciej lecz nie wiem kiedy dokładnie

Posted

[quote name='lolka']Anett w poniedziałek będę wszystko wiedziała.....a zdjęcia dopiero będą jak któraś z nas tam dojedzie, Kasia najszybciej lecz nie wiem kiedy dokładnie[/QUOTE]
pojadę jutro lub we wtorek