Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

simbik napisał(a):
No to szkoda, że nie dogadaliśmy się wcześniej:shake: . Ten pan z Łodzi dzwonił jako pierwszy w sprawie Tigry. Dziś wieczór będzie u mnie około 18. Zadzwoń do mnie około 20 to będę już wiedziała jak sprawa stoi. A jak Ci się podoba Dixi? Jeżeli jutro pojedzie Tigra to mogę ją zabrać, tylko tu nie mogę obiecać, że będzie tak dogadująca się jak Tigra.

Do tej 20h to chyba "urodzę":evil_lol:

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kluska, ale jak nie będziesz pokazywała nam foteczek z nowego domku :mad: to my Cię znajdziemy :evil_lol:

Tak się cieszę! Tigruśka do domciu jedzie :loveu:

A ten pan zrezygnował?

Posted

Bodziulka napisał(a):
A ten pan zrezygnował?

Chciał jej pomóc (Tigrze), ale jak dla mnie za bardzo bał się o jej kontakty z dziećmi, wahał się czy uratować Tigrę, czy kupić szczeniaka. Jak dla mnie to połączenie szczeniak i dziecko też nie jest super. Generalnie uważam, że lepiej będzie Tigrze u kluska4.

Posted

Bodziulka napisał(a):
Kluska, ale jak nie będziesz pokazywała nam foteczek z nowego domku :mad: to my Cię znajdziemy :evil_lol:

Tak się cieszę! Tigruśka do domciu jedzie :loveu:

A ten pan zrezygnował?

Bodziulka wszystko będzie. Relacja będzie, fotki będą, ale najwcześniej w piątek:loveu:

Posted

magdaSt napisał(a):
To wspaniale, chyba niedługo bedziemy musieli się wszyscy spotkac na huczne oblewanie nowych domków dla naszych łódzkich biedaków.:popcorn:

Magda nie ma sprawy, możemy zrobić oblewanko nowych domków:beerchug: i wypić za zdrowie simbik :drinking: Ja ją podziwiam

Posted

Imbir1 napisał(a):
Magda nie ma sprawy, możemy zrobić oblewanko nowych domków:beerchug: i wypić za zdrowie simbik :drinking: Ja ją podziwiam

Chwileczkę, chwileczkę :lol: Magda też znajduję wiele domków i to tych które znacznie trudniej znaleść - dla kundelków. A zgraje tymczasowców ma jeszcze większą :lol: niz ja.

Posted

widzę, że tu jakieś pijaństwo się organizuję...a ja niestety aż z Wwy...chyba że podczepie się pod Bodziulkę i jej monopolowy

Posted

Dzieczyny z Warszawy do Łodzi to tylko 1,5 godz. jazdy, ja nie widzę problemu. To jak spotkanko w Łodzi???????

Simbik, zwracam honor, magdęSt też podziwiam i wypiję za jej zdowie. To dzięki Magdzie zaczeło się wyjaśnianie sprawy boksi w łódzkim schronisku. Wyczytałam na forum, że były w schronisku i robiły zdjęcia, więc poprosiłam, żeby wpadła na wątek boksi i wielkie dzięki za to....

Chyba nam się rozszerza krąg osób za zdrowie których trzeba wypić

Posted

Dziewczyny u mnie nocleg jest, oczywiście jak wam banda futrzeków nie bedzie przeszkadzać :)

Wiec zapraszamy do Łodzi!!!, trzeba się troche rozerwac :eviltong: