Kluska4 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 simbik napisał(a):No to szkoda, że nie dogadaliśmy się wcześniej:shake: . Ten pan z Łodzi dzwonił jako pierwszy w sprawie Tigry. Dziś wieczór będzie u mnie około 18. Zadzwoń do mnie około 20 to będę już wiedziała jak sprawa stoi. A jak Ci się podoba Dixi? Jeżeli jutro pojedzie Tigra to mogę ją zabrać, tylko tu nie mogę obiecać, że będzie tak dogadująca się jak Tigra. Do tej 20h to chyba "urodzę":evil_lol: Quote
simbik Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 [SIZE="5"]No i staneło na tym, że Tigra jedzie jutro do kluska4 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :laola: :multi: :lol: :multi: tak się cieszę Quote
Kluska4 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 simbik napisał(a):[SIZE="5"]No i staneło na tym, że Tigra jedzie jutro do kluska4 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wielkie dzięki Simbik:calus: Quote
boksiedwa Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Super wieści :multi: Kluska wielkie gratki Quote
simbik Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Kluska4 napisał(a):Wielkie dzięki Simbik:calus: To ja dziękuję, bo bardzo się martwiłam żeby mój tygrysek dobrze trafił :loveu: . Quote
Bodziulka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Kluska, ale jak nie będziesz pokazywała nam foteczek z nowego domku :mad: to my Cię znajdziemy :evil_lol: Tak się cieszę! Tigruśka do domciu jedzie :loveu: A ten pan zrezygnował? Quote
simbik Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Bodziulka napisał(a):A ten pan zrezygnował? Chciał jej pomóc (Tigrze), ale jak dla mnie za bardzo bał się o jej kontakty z dziećmi, wahał się czy uratować Tigrę, czy kupić szczeniaka. Jak dla mnie to połączenie szczeniak i dziecko też nie jest super. Generalnie uważam, że lepiej będzie Tigrze u kluska4. Quote
Kluska4 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Bodziulka napisał(a):Kluska, ale jak nie będziesz pokazywała nam foteczek z nowego domku :mad: to my Cię znajdziemy :evil_lol: Tak się cieszę! Tigruśka do domciu jedzie :loveu: A ten pan zrezygnował? Bodziulka wszystko będzie. Relacja będzie, fotki będą, ale najwcześniej w piątek:loveu: Quote
Kluska4 Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 boksiedwa napisał(a):Super :multi: a kiedy do nowego domku? Dopiero jutro Quote
Bodziulka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Kluska4 napisał(a):Dopiero jutro Już jutro, JUŻ!! :multi: :multi: :loveu: :drinking: wracając z zajęć chyba wstąpię do monopolowego ;) Quote
magdaSt Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 To wspaniale, chyba niedługo bedziemy musieli się wszyscy spotkac na huczne oblewanie nowych domków dla naszych łódzkich biedaków.:popcorn: Quote
Imbirka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 magdaSt napisał(a):To wspaniale, chyba niedługo bedziemy musieli się wszyscy spotkac na huczne oblewanie nowych domków dla naszych łódzkich biedaków.:popcorn: Magda nie ma sprawy, możemy zrobić oblewanko nowych domków:beerchug: i wypić za zdrowie simbik :drinking: Ja ją podziwiam Quote
simbik Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Imbir1 napisał(a):Magda nie ma sprawy, możemy zrobić oblewanko nowych domków:beerchug: i wypić za zdrowie simbik :drinking: Ja ją podziwiam Chwileczkę, chwileczkę :lol: Magda też znajduję wiele domków i to tych które znacznie trudniej znaleść - dla kundelków. A zgraje tymczasowców ma jeszcze większą :lol: niz ja. Quote
Zu Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 widzę, że tu jakieś pijaństwo się organizuję...a ja niestety aż z Wwy...chyba że podczepie się pod Bodziulkę i jej monopolowy Quote
boksiedwa Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Zu to w warszawie można swoją popijawę zorganizować :lol: Quote
Imbirka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dzieczyny z Warszawy do Łodzi to tylko 1,5 godz. jazdy, ja nie widzę problemu. To jak spotkanko w Łodzi??????? Simbik, zwracam honor, magdęSt też podziwiam i wypiję za jej zdowie. To dzięki Magdzie zaczeło się wyjaśnianie sprawy boksi w łódzkim schronisku. Wyczytałam na forum, że były w schronisku i robiły zdjęcia, więc poprosiłam, żeby wpadła na wątek boksi i wielkie dzięki za to.... Chyba nam się rozszerza krąg osób za zdrowie których trzeba wypić Quote
boksiedwa Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Fajnie by było, ale ja mam "ogon" bez którego z domu nie wyjdę :evil_lol: a ten ogon nie jest zbyt towarzyski Quote
magdaSt Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dziewczyny u mnie nocleg jest, oczywiście jak wam banda futrzeków nie bedzie przeszkadzać :) Wiec zapraszamy do Łodzi!!!, trzeba się troche rozerwac :eviltong: Quote
Recommended Posts