Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana laleczka, jak mi powiedzą co mogę robić a czego nie to, już wiem jak mam się zachować:evil_lol: :lol: Nie krzycz na mnie mamuchna, bo wcześniej mi nie powiedziałaś, że nie mogę się tak zachowywać, teraz będe już wiedzieć :lol: :evil_lol:

Posted

Jak wypiękniała mordka :lol:. Nawet mam wrażenie, że nóżki się wyprostowały. No i fajnie, że zainteresowała się zabawkami :evil_lol: , u nas nawet na nie nie spojrzała. Dobrze, że tak szybko pojmuje, co wolno, a co nie. Argosikowi to ciężko szło :diabloti: . Proszę wymiziać za uszkiem ode mnie :roll: .

Posted

Ojjjjjjjjjjjjj do miziania to ona jest pierwsza. Trzeba ją ciągle drapać bo inaczej wali łapą albo tak nieśmiało popłakuje:shake: . Robi się z niej coraz większy pieszczoch.
Lubi się też bawić plastikowymi butelkami. Chyba Kluska jej pokazala, że najlepsza zabawa to odgryzanie korków.
No i zapomniałabym powiedzieć, że w końcu zaczęła szczekać. Jak na prawdziwego boksera przystało uwielbia walczyć z odkurzaczem i drze się przy tym niemiłosiernie.:evil_lol:

Posted

Kluska4 napisał(a):
Ojjjjjjjjjjjjj do miziania to ona jest pierwsza. Trzeba ją ciągle drapać bo inaczej wali łapą albo tak nieśmiało popłakuje:shake: . Robi się z niej coraz większy pieszczoch.
Lubi się też bawić plastikowymi butelkami. Chyba Kluska jej pokazala, że najlepsza zabawa to odgryzanie korków.
No i zapomniałabym powiedzieć, że w końcu zaczęła szczekać. Jak na prawdziwego boksera przystało uwielbia walczyć z odkurzaczem i drze się przy tym niemiłosiernie.:evil_lol:

Ktoś chyba na szkoleniach w Warszawie był :evil_lol:

Posted

A oto kilka nowych fotek Tigry:

Co prawda na porządnym spacerku dawno nie byłam, ale w ogródku też nie jest źle

Ulubiona zabawa z butlą

A teraz wyznania Kluski - "Pańciu ja naprawdę będę ją kochać"

"A oto dowód żebyś nie myślała, że kłamię"

Posted

Chociaż drzwi są już ciągle otwarte bo zrobiło się ciepło to ona wcale nie chce siedzieć sama w ogródku. Kładzie się zawsze w słońcu, ale w oknie. W przeciwieństwie do Kluski, która mogłaby cały dzień przesiedzieć na zewnątrz, z piłką w zębach, czekając aż ktoś się zlituje i jej trochę porzuca:evil_lol:

Posted

Nieprzyzwyczajona, mój poprzedni boksio po działce chodził tylko ze mną, a sam wogóle; nie znał co to jest ogródek czy działka, znał tylko park, a tam się przecież z panią chodzi:lol: :evil_lol:

Posted

Nawet nie jesteście sobie w stanie wyobrazić jacy jesteśmy z mężem szcześliwi widząc te zdjęcia Tigruni :loveu: . Serdeczne pozdrowienia od naszego stadka dla Was. Jesteście wspaniali, a dziewczynki wyglądają super :multi:.Żeby tylko Bonce też się tak udało.

Posted

Oj wspaniali to Wy jesteście!!!!!!!!!! :buzi: My jesteśmy tylko szczęśliwi. Gdyby nie Wy to pewnie Tigry nie byłaby teraz z nami. Więc pomyśl ile uratowanych bidulek macie już na koncie (łącznie z Tigrą)!?;)

• 4 weeks later...
Posted

No, no, masz rację fotki by się przydały:lol: Już niedługo coś wykombinuję.

A tak w ogóle to żyjemy sobie sielsko-anielsko. Skunksy (tak je pieszczotliwie nazywamy z wiadomych dla właścicieli bokserów względów:evil_lol: ) dogadują się dobrze. Co prawda nadal są o siebie trochę zazdrosne, ale to normalne. Najwazniejsze, że nie ma zadnych konfliktów, co najwyżej coś tam do siebie mrukną pod nosem, ale na zasadzie grzecznej rozmowy:evil_lol: W ogródku natomiast tworzą idealny duet. Chodzą za sobą krok w krok. Zawsze czekają na siebie. Jedna nie skacze po drzwiach,żeby wejść do domu jeśli druga jeszcze spaceruje. Dopiero jak są obie to zazwyczaj Kluska wali w drzwi. :evil_lol:
Tigra zadomowiła się na dobre. Jak wracam do domu to strasznie się cieszy, ale na widok męża wprost umiera z radości. Czasem jestem zazdrosna:razz: , no ale to on ją przywiózł i spędził z nią pierwsze 2 dni bo ja musiałam iśc do pracy, więc jego wybrała na swojego pana:mad: A może po prostu wcześniej miała pana i tak jej zostało?
Jest nadal bardzo spokojna, na spacerach nie szaleje do utraty przytomności jak np. Kluska, ale to dobrze bo potrafi sobie dawkować ruch i się nie przemęcza.