Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cimi']Nie Ty jedna :placz: :cool3:.

Co gorsza ja też nie widzę!!! :evil_lol:

Zu chyba miała na myśli te poprzednie bo niestety nowe dopiero zamierzam wstawić ;)

Posted

Bardzo się cieszę, że u Tigry wszystko ok. :lol: . Przy okazji przesyłam soczyste mlaśnięcie od Boni dla jej przyjaciółki z czasów psiej niedoli z hasłem: "Życie zaczyna się dopiero po 50siątce (psiej ósemce) :evil_lol: ".

A nie mówiłam, że się nie damy...
BONA

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dzięki! Jak jej pokażę zdjęcie Bony to jej nie pozna. Bo pewnie nigdy wcześniej nie widziała jej takiej uśmiechniętej!!!

Posted

Jakieś "beboki" chodzą po sąsiednim ogródku, więc bacznie się im przyglądam

Obszczekałam ich trochę przy płocie

i teraz czym prędzej wracam

Czekam, aż pańcia rzuci coś do zabawy

Teraz muszę odpocząć

Posted

Są śliczne!!!:loveu: A mi przypominają się moje dwie jamniorki Tina (mama) i Nitka (córka), które kładły się na kanapie w taki sam spósób. Mam nadzieję, że za TM mają też taką sama kanapę.

Jaki to piękny komplet poduszeczek kanapowych:evil_lol:

Posted

Oczywiście będą wymiziane!!!:lol:
Do twojej też zajrzałam. Ale widzę, że twoja Tigra to raczej moja Klusia :evil_lol: To dobrze bo nie będą się myliły;)

Posted

Ale naprawdę cudna ta twoja Tigra :lol: Jak patrzę na jej zdjęcia to przypomina mi się Klusia jak była mała. Też była taka słodka :loveu: Szkoda, że wtedy nie miałam jeszcze cyfrówki :-(

• 1 month later...
Posted

Zabawa z goldenem mojej siostry.

Szkoda, że z Kluską już się tak nie bawią. Niestety Kluska jest dla Tigry zbyt brutalna. Kilka razy ją przewróciła (Tigra była jeszcze wtedy trochę słaba i brakowało jej refleksu) i na dodatek skoczyła jej łapskami na brzuch. O mało nie dostałam zawału. No i finał teraz jest taki, że Tigra po prostu boi się z Kluską bawić i nie reaguje na jej zaproszenia do zabawy. Szkoda bo jak widać na załączonych obrazkach fajnie bawi się z innymi psami, a Kluska nie rozumie czemu Tigra nie chce się z nią bawić. Niestety nie umiem jej tego wytłumaczyć bo niby jak ? :cool3:

A teraz bardzo rzadki widok - Tigra śpiąca do góry kołami

Posted

Kluska4 napisał(a):
Niestety nie umiem jej tego wytłumaczyć bo niby jak ? :cool3:

Powiedz jej to na uszko nie przy wszystkich :evil_lol: :lol:.