Cimi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Bodziulka napisał(a)::hmmmm: czy ja czegoś nie widzę? Nie Ty jedna :placz: :cool3:. Quote
Kluska4 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Cimi']Nie Ty jedna :placz: :cool3:. Co gorsza ja też nie widzę!!! :evil_lol: Zu chyba miała na myśli te poprzednie bo niestety nowe dopiero zamierzam wstawić ;) Quote
simbik Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Bardzo się cieszę, że u Tigry wszystko ok. :lol: . Przy okazji przesyłam soczyste mlaśnięcie od Boni dla jej przyjaciółki z czasów psiej niedoli z hasłem: "Życie zaczyna się dopiero po 50siątce (psiej ósemce) :evil_lol: ". A nie mówiłam, że się nie damy... BONA Quote
Kluska4 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki! Jak jej pokażę zdjęcie Bony to jej nie pozna. Bo pewnie nigdy wcześniej nie widziała jej takiej uśmiechniętej!!! Quote
Kluska4 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Dla porównania na początek zdjęcie Tigry zaraz po przyjeździe do nas i po miesiącu Chyba przybrała trochę ciałka?:lol: Quote
Kluska4 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Więcej nie mogę wstawić bo coś serwer szwankuje Quote
Kluska4 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Jakieś "beboki" chodzą po sąsiednim ogródku, więc bacznie się im przyglądam Obszczekałam ich trochę przy płocie i teraz czym prędzej wracam Czekam, aż pańcia rzuci coś do zabawy Teraz muszę odpocząć Quote
Bodziulka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 To już miesiąć?!?! :crazyeye: Ale ona jest do Bodzia podobna :loveu: Mojdeczki Aniołeczki :loveu: :evil_lol: Quote
lewkonia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Są śliczne!!!:loveu: A mi przypominają się moje dwie jamniorki Tina (mama) i Nitka (córka), które kładły się na kanapie w taki sam spósób. Mam nadzieję, że za TM mają też taką sama kanapę. Jaki to piękny komplet poduszeczek kanapowych:evil_lol: Quote
Imbirka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Kluska, świetne jest to zdjęcie:lol: A Tigra kwitnie:loveu: Quote
Kluska4 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Bodziulka napisał(a):To już miesiąć?!?! :crazyeye: To już dwa!!! Jutro świętujemy bo jest u nas dokładnie od 23 marca! :multi: Quote
Kluska4 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Imbir1']A Tigra kwitnie:loveu: Jak to słusznie zauważyła Simbik "Życie zaczyna się po 50-ce czyli po 8-ce":evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 aaaa to ta Tigierka:loveu: jeja slodziaki 2 fafluniaske:multi: wymiziaj je od cioteczki ewy:evil_lol: Quote
Kluska4 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Oczywiście będą wymiziane!!!:lol: Do twojej też zajrzałam. Ale widzę, że twoja Tigra to raczej moja Klusia :evil_lol: To dobrze bo nie będą się myliły;) Quote
Kluska4 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ale naprawdę cudna ta twoja Tigra :lol: Jak patrzę na jej zdjęcia to przypomina mi się Klusia jak była mała. Też była taka słodka :loveu: Szkoda, że wtedy nie miałam jeszcze cyfrówki :-( Quote
Medorowa Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Piękne, piękne faflaczki:loveu: :loveu: A Tigrusia zmieniona o 180 stopni, na pozytywnie oczywiście:multi: :multi: Quote
e.v.a Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ja niestety tez nie mam cyfry ale pozyczam od kogo tylko moge :cool3: mojej poprzedniej sunki mam tylko ze 3 zdiecia :-( Quote
Kluska4 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Zabawa z goldenem mojej siostry. Szkoda, że z Kluską już się tak nie bawią. Niestety Kluska jest dla Tigry zbyt brutalna. Kilka razy ją przewróciła (Tigra była jeszcze wtedy trochę słaba i brakowało jej refleksu) i na dodatek skoczyła jej łapskami na brzuch. O mało nie dostałam zawału. No i finał teraz jest taki, że Tigra po prostu boi się z Kluską bawić i nie reaguje na jej zaproszenia do zabawy. Szkoda bo jak widać na załączonych obrazkach fajnie bawi się z innymi psami, a Kluska nie rozumie czemu Tigra nie chce się z nią bawić. Niestety nie umiem jej tego wytłumaczyć bo niby jak ? :cool3: A teraz bardzo rzadki widok - Tigra śpiąca do góry kołami Quote
Medorowa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Foty są naprawdę swietne:multi: :multi: :multi: Może z czasem znów zaczną wspólne szaleństwa:p Quote
Kluska4 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Oby!!!! Może Kluska jak się zestarzeje ........ tyle, ze boksery się nigdy nie starzeją :evil_lol: No ale może będzie miała już mniej siły!!! Quote
Cimi Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kluska4 napisał(a):Niestety nie umiem jej tego wytłumaczyć bo niby jak ? :cool3: Powiedz jej to na uszko nie przy wszystkich :evil_lol: :lol:. Quote
Bodziulka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 :multi: :multi: :loveu: :loveu: haha swietnie się bawi z Goldenkiem :razz: Quote
Recommended Posts