magdaSt Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Słuchajcie moje Panie Ja serio mówie o świętowaniu, bo mamy co!!! Nowe domy i tymczaski a to wielki sukces!! O ile dobrze rozumiem to w sumie 4 boksie :) do poniedziałku zapomna o schronisku! plus Asttek ala dożyca ala briardzik sunia sfinx gardziołek (ten z wygryzionym gardłem) buni Enterek sunia pekinka już na stałe plus ślepy Amiś , który już pojechał do Augustowa To razem 12 bid!!!!!! aaa i zapomniałam o Lopezie który w sobote jedzie do nowego domu!!! :drinka::beerchug: Quote
simbik Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 No to trzeba będzie to jakoś uczcić. Tylko chyba w następny wekend, bo w ten to będę miała wesoło :roll: - Opka, Argos i dożka :evil_lol: . We wtorek wieczorem wyjeżdż dożka do nowego domku to się trochę rozluźni atmosfera :lol: Quote
Imbirka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ja jestem za i na miejscu, a jak dziewczyny z Warszawy?????????????:popcorn: :drink1: :knajpa: Quote
magdaSt Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Oj własnie przeciez jeszcze Tobuś i Fero!!!! A i jeszcze dwumiesięczny szczeniaczek!!! Jak na Tydzień to baaardzo dużo!! jak tak dalej pójdzie to psaików zabraknie :razz: Quote
magdaSt Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Acha, założyłam nowy wątek pt. Łódx-dla nich nadzieja się pojawiła!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23548 Jeszcze nie dodałam wszystkich naszych łódzkich sukcesów a bedzie ich ok 50 przez dwa miesiące :multi: zaraszam!! Quote
Bodziulka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Zu - to zaliczamy monopolowy na Centralnym (ponoć całodobowy :razz:) i pakujemy się na Piotrkowską :evil_lol: A w przedziale nikt nam nie podskoczy, jak będziemy z trzema boksrami (wagi śliniastej :cool3:) siedziały ;) No chyba, że ktoś mi pozyczy samochód (??:diabloti:), to dowiozę pod sam pub/bar:evil_lol: Za Tigrunię :drinking: i za inne boksie i nie-boksie Quote
Kluska4 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Trzymajcie za już MOJĄ (za kilka godzin) Tigrunię, ale przede wszystkim za Kluskę - co by mi wstydu nie zrobiła;) ;) ;) Quote
koduchaben Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 TRZYMAMY, TRZYMAMY!, a nawet jak Kluska troszkę wstydu narobi to nic się nie stanie:loveu: Quote
Imbirka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :kciuki: :thumbs: :happy1: :kciuki: :thumbs: :happy1: :kciuki: :thumbs: :happy1: Quote
Kluska4 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 No to sobie popisałam i mi wyskoczyło że nie jestem zalogowana, choć byłam.:placz: (Mógłby ktoś mnie oświecić czy jest jakieś ograniczenie czasowe w pisaniu bo już nie pierwszy raz mi się to zdarza) A więc piszę wszystko jeszcze raz.:lol: Jednym zdaniem powiedziałabym, że bałam się, że będzie gorzej. ;) Jeśli chodzi o Tigrę to jest to istny anioł nie pies. Straszna śmieszka, bardzo wesoła i przy tym wszystkim bardzo zrównoważona. Ma totalnie w nosie fochy Kluski bo Kluska tak jak przypuszczałam jest okropnie zazdrosna.:angryy: Wszystko było w porządku kiedy spotkały się przed domem. Kluska uznała, że to po prostu pies spotkany na spacerze, natomiast po wspólnym wejściu do domu nie była już tak różowo. Kluska próbuje odganiać od nas Tigrę jak tylko może – powarkuje, ładuje się na kolana, kilka razy próbowała ją dziabnąć, ale to raczej była tylko demonstracja bo ani razu nie odważyła się jej dotknąć, a przecież jakby chciała rzeczywiście ją dziabnąć to by to zrobiła. Natomiast Tigra nic sobie z tego nie robi. Bardzo się cieszę, że jest taka zrównoważona w kontaktach z psami bo nie chce dominować, a drugiej strony nie da się zastraszyć. Kluska chyba już poczuła, że na nic zdadzą się te jej demonstracje. Suma sumarum myślę, że teraz będzie już tylko coraz lepiej:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Niestety zdjęcia będą dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
Bodziulka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 :loveu: Tigrunia, nie daj się Kluseczce! I czekamy na foteczki :razz: Quote
boksiedwa Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Na początku zawsze może zdarzyć się jakaś ścinka. Najczęściej o michę albo pieszczoty. Tak że najlepiej jest karmić dziewczyny osobno a przy pieszczotach nie faworyzować Tigry żebu Klusia nie poczuła sie mniej ważna czy odrzucona. Trzymam za Was kciuki :kciuki: Quote
simbik Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 No to super ucałowania od naszej całej gromadki z domku tymczasoweg :loveu: :loveu: :loveu: , szczególnie "soczyste" od Opki ;) dla Tigruni. Quote
Zu Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 super:loveu: :loveu: :loveu: !!! myslę że test wypadł pozytywnie, to że Kluseczka jest zazdrosna jest normalne, Cezar do dzisiaj jak Buba chce się do mnie przytulic to potrafi tak przejść niby to bokiem i bez zainteresowania ale tak naprawde to chyłkiem ją odepchnie i sam sie "podstawi" do głaskania...:evil_lol: jeżeli tigra się tym nie przejmuje to jest fajnie, z czasem dziewczyny sie oswoją i polubią i dopiero wtedy będziesz miała jak zaczną się rajdy po mieszkaniu!!!! Quote
Kluska4 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Rajdy zaczęły się już w ogródku. Właśnie mąż mi dzwonił (ja niestety jestem w pracy - może już ostatni dzień bo jak tak dalej pójdzie to mnie wyrzucą), że Tigra włączyła "6 bieg" i na pełnym pędzie robi kółka wokół domu:loveu: Kluska stoi z piłką w pysku i sama nie wie co robić, czy ma ją gonić czy co? Quote
Imbirka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 kochane laleczki, strasznie się ceszę, że już są razem:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Bodziulka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 :loveu: :lol: :lol: Tigrunia w pełni korzysta z życia :multi: Buziaki dla wszystkich! Quote
boksiedwa Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 I co taka cisza zaległa? Tigra zrobiła porządek w ogrodzie i właściele teraz sprzątają :lol: Quote
Zu Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 uau...no to się Tigrze udało z tym domkiem!!!:loveu: Quote
Recommended Posts