simbik Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Dodatkowe informacje dla zainteresowanych Tigrą: -napewno mieszkała w domu, mimo początkowego rozwolnienia, ani razu nie załatwiła się w domu -człowiek raczej jej nie skrzywdził, to Opka (mój psiak po przejściach) boji się ruchu ręki czy podniesionego głosu, Tigra na coś takiego nie reaguje -bez problemu można jej zabrać miskę czy kość, włożyć do gardła tabletkę -na dzisiejszym spacerku próbowała nawet brykać jak Opka (tylko jest jeszcze słaba po tym ciągłym leżeniu w schronisku) Quote
Imbirka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :lol: Pewnie jeszcz troche czasu upłynie zanim dojdzie do pełnej formy. Bardzo się cieszę, że tak łatwo się aklimatyzuje:multi: :multi: Razem z Imbirkiem przesyłamy moc głaskań za uszkiem dla dziewczynek, za to że się razem tak dobrze dogadują:lol: :lol: :lol: Quote
Bodziulka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 No proszę - coraz lepsze wieści! Jeszcze się okaże, że Tigra umie gotować :lol: Buziaki dla obu dziewczynek, ode mnie i od kawalera Bodzia :razz: Quote
Zu Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Bodziulka napisał(a):No proszę - coraz lepsze wieści! Jeszcze się okaże, że Tigra umie gotować :lol: Buziaki dla obu dziewczynek, ode mnie i od kawalera Bodzia :razz: jakby sie okazało, że umie również prasować to ją biorę "na trzeciego"!!!:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Zu napisał(a):jakby sie okazało, że umie również prasować to ją biorę "na trzeciego"!!!:evil_lol: A co na to Bubu? :evil_lol: :mad: :lol: Chyba by nie chciała drugiej baby w domu :lol: Za to Box bardzo lubi prasowane koszule... ściągać na siebie :roll: Quote
Zu Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 u mnie prasuje Roberto bo ja jak widzę żelazko to mam zapaść...:eek2: Bubel mógłby być trochę niezadowolony, ale Cezar to chyba by się ode mnie wyprowadził uznając, że trzeciego rywala nie zniesie..Karola ścierpiał, Bubę stolerował ale są jakieś granicę...już ostatnio ściągnął sobie na posłanie plecak Roberto jasno dając mi do zrozumienia, że jeszcze trochę a on pakuje swoje manatki i VIA!!!:zly7: Quote
Imbirka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 No ładnie dziewczyny, podsumowując "potrzebne boksery do prac domowych". Ja żałuję, Imbir nie umie zmywać........ Quote
Bodziulka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Zu napisał(a):już ostatnio ściągnął sobie na posłanie plecak Roberto jasno dając mi do zrozumienia, że jeszcze trochę a on pakuje swoje manatki i VIA!!!:zly7: :megagrin: :roflt: Może tylko czeka na wyprasowanie jego koszul ;) P.S. Box umie "ścielić" łóżko :lol: Quote
Imbirka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :roflt:Imbirek ma zdolności dekoratorskie, jak wracam do domu to nigdy nie wiem jaki wystrój w mieszkaniu zastane. Dekorator wnętrz najbardziej kocha moje firanki... :evil_lol: Quote
simbik Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 [SIZE="4"]Wniosek z powyższych postów - Nie ma jak życie z bokserem, a najlepiej z dwoma. Kto przygarnie taką fajną panne jak Tigra :loveu: ? Dziewczyny jak możecie to rozreklamujcię Tigrusię. Można skorzystać z gotowego tekstu z allegro (link w pierwszym poście), albo go jeszcze uzupełnić o aktualne dane. Tam jest podany mój telefon. Quote
Zu Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Simbik, ja już dla Buby nie byłam w stanie domku znaleźć:evil_lol: ... ale oczywiście będę starać się Tigrusię komuś "upchać"...ona jest taka słodka...szkoda, ze nie może zostać u Ciebie...:-( Quote
simbik Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Zu napisał(a):Simbik, ja już dla Buby nie byłam w stanie domku znaleźć:evil_lol: ... ale oczywiście będę starać się Tigrusię komuś "upchać"...ona jest taka słodka...szkoda, ze nie może zostać u Ciebie...:-( Zu, jeżeli ją zostawię to zamknę sobie możliwość pomocy następnym boksiom. Przyznaje, że jest mi bardzo bliska, ale przy mieszkanku w bloku ma się ograniczone możliwości, no że już nie wspomnę o finansach. Kiedy się nią zainteresowałam postanowiłam, że jeżeli ma rzeczywiście 12 lat to zostaje u nas na resztę dni. Jednak ona jest dużo młodsza i jeszcze przed nią sporo życia, a przede mną jeszcze wiele takich boksi do uratowania. Psiaki w łódzkim schronisku (jak i wielu innych) mają bardzo ciężko i zamierzam chociaż boksie (wiem że to kropla w morzu potrzeb, ale choć to dam radę zrobić) z tamtąd wyciągać i szukać im domków. Szczególnie ważna jest tu kwestia sterylek, które bardzo źle się kończą jeżeli są przeprowadzane w schronisku. Myślę o założeniu stronki adopcyjnej dla bokserów. Wracając do Tigry to nie chcę żeby za długo czekała na swój prawdziwy dom. Poczekam jeszcze kilka dni na decyzję tej rodzinki, dam ogłoszenie w lokalnej prasie. Jeżeli odzewu nie będzie to Tigra jedzie do rodziny w Niemczech i będzie miała do towarzystwa młodego boksera. Ona nie może za długo czekać. Z przerażeniem zaobserwowałm, że ona się ogląda za otwierającymi się autobusami, wejściami do klatek schodowych oraz za niektórymi mężczyznami. Ona szuka swojego poprzedniego pana :placz: . Quote
joaaa Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Simbik, jeżeli może jechać, to niech jedzie! Pajunia pisała w innym wątku, że to dobry dom. Jeżeli to o ten dom chodzi! Quote
Zu Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Simbik, ja nie pisałam poważnie..wiem, ze gdybyś mogła to miałabyś u siebie wszystkie psy z łódzkiego schroniska...a jeżeli Tigra ma szanse na dobry domek, to trzeba z niej skorzystać..bo jest pełno innych biedaczków, którzy czekają na swoją szansę u Ciebie Quote
Imbirka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Simbik ja też jestem z Łodzi, gdyby była potrzebna jakaś pomoc to daj znać. Nie mogę dać domu następnemu boksiowi, ale może w jakiś inny sposób się przydam. Quote
Bodziulka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :loveu: Jaka szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: Buziaki dla obu Mordeczek!! Quote
Zu Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 śliczne Pyszczolki!!! Wyściskać Ode Mnie Prego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
boksiedwa Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 szczęśliwy boksio na właściwym miejscu :lol: Quote
simbik Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 boksiedwa napisał(a):szczęśliwy boksio na właściwym miejscu :lol: Tylko żeby już znaleźć to jedyne właściwe na stałe :placz: . Taka miła dziewczynka, może ktoś by przygarnął dla towarzystwa do drugiego boksia. Quote
Imbirka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Wygląda o wiele młodziej niż na zdjęciach ze schroniska. Przeprowadziłaś jej kuracje odmładzającą:evil_lol: . Jak to niewiele psiakowi potrzeba:lol: Quote
simbik Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Imbir1 napisał(a):Wygląda o wiele młodziej niż na zdjęciach ze schroniska. Przeprowadziłaś jej kuracje odmładzającą:evil_lol: . Jak to niewiele psiakowi potrzeba:lol: A to są zdjęcia jeszcze przed kąpaniem:lol: . Dziś wieczór to się zrobimy na bóstwo :p . Quote
Recommended Posts