Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saphira napisał(a):
Co to:crazyeye:Wszyscy na wakacjach? Nikt wątku nie podnosi:mad:

A więc ja pozwolę sobie podnieść ;)
I zapraszam na moje, równie wymarłe wątki :roll:

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bambo ma zaklepane dt we Włocławku. Jest pierwszy w kolejce. Jesli sunia tam znajdująca się znajdzie dom Bambo trafi do Dt i wtedy zajme się jego adopcją.

Teraz przydałaby się nowa sesja zdjeciowa i fotki w rozmiarze do druku. Kto to załatwi?

Posted

Myślę, że da się to zrobić. Tylko za małą chwilkę. Odwiedziłam dzisiaj Bambo i ze zdumieniem stwierdziłam, że został nie tylko wykąpany, ale odjajczony i zaszczepiony. Mieszka na razie w szpitaliku do wygojenia się rany. Nie przeszkodziło nam to jednak zabrać go na spacerek. Teraz psiaki toruńskie mają troszkę lepiej bo w okresie wakacyjnym pracuje w schronisku dużo wolontariuszek wyprowadzających je na spacerki. Nasz Bambo okazał się jak zwykle wulkanem energii i całą drogę dziewczyny za nim biegały.:lol:

Posted

[quote name='Saphira']Myślę, że da się to zrobić. Tylko za małą chwilkę. Odwiedziłam dzisiaj Bambo i ze zdumieniem stwierdziłam, że został nie tylko wykąpany, ale odjajczony i zaszczepiony. Mieszka na razie w szpitaliku do wygojenia się rany. Nie przeszkodziło nam to jednak zabrać go na spacerek. Teraz psiaki toruńskie mają troszkę lepiej bo w okresie wakacyjnym pracuje w schronisku dużo wolontariuszek wyprowadzających je na spacerki. Nasz Bambo okazał się jak zwykle wulkanem energii i całą drogę dziewczyny za nim biegały.:lol:

Saphira, kastracja i szczepienia były zrobione na moją prośbę po rozmowie z kierowniczką i niestety deklaracją, że wyciągniemy go do końca sierpnia.
Mam jeszcze jednego człowieka na oku, który szuka dla siebie psa. Mam się z nim spotkać w przyszłym tygodniu.
Niestety nie znam jeszcze jego preferencji, ale na pewno zaproponuję mu Bambo.
Cały czas szukam wyjścia, ale najlepiej, gdyby to wyjście było od razu domem stałym.