Neczka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Saphira napisał(a):Co to:crazyeye:Wszyscy na wakacjach? Nikt wątku nie podnosi:mad: A więc ja pozwolę sobie podnieść ;) I zapraszam na moje, równie wymarłe wątki :roll: Quote
Agata69 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Bambo ma zaklepane dt we Włocławku. Jest pierwszy w kolejce. Jesli sunia tam znajdująca się znajdzie dom Bambo trafi do Dt i wtedy zajme się jego adopcją. Teraz przydałaby się nowa sesja zdjeciowa i fotki w rozmiarze do druku. Kto to załatwi? Quote
Saphira Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Myślę, że da się to zrobić. Tylko za małą chwilkę. Odwiedziłam dzisiaj Bambo i ze zdumieniem stwierdziłam, że został nie tylko wykąpany, ale odjajczony i zaszczepiony. Mieszka na razie w szpitaliku do wygojenia się rany. Nie przeszkodziło nam to jednak zabrać go na spacerek. Teraz psiaki toruńskie mają troszkę lepiej bo w okresie wakacyjnym pracuje w schronisku dużo wolontariuszek wyprowadzających je na spacerki. Nasz Bambo okazał się jak zwykle wulkanem energii i całą drogę dziewczyny za nim biegały.:lol: Quote
mc_mother Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Hmmm... czyli skoro pozbawili chłopaka męskości to chyba eutanazja odroczona, co? Quote
Saphira Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Też tak pomyślałam:lol: Co nie zmienia faktu, że koniecznie trzeba mu znaleźć dom i to stały;) Quote
Agata69 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Czyj nr podać w ogłoszeniach w Nowościach? Mogę swój ale mało wiem o Bambo.... Quote
Saphira Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Możesz podać mój choć ja chyba troszkę odstraszam ludzi. Chodzi o " Nowości " piątkowe? Quote
Agata69 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Saphira napisał(a):Możesz podać mój choć ja chyba troszkę odstraszam ludzi. Chodzi o " Nowości " piątkowe? Sobotnie. Być moze zwolni się dt niedługo... Quote
Saphira Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Najlepiej by było gdyby nie musiał blokować miejsca w DT i znalazł od razu DS. Quote
weronika1 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Wesolutka mordka, przesympatyczny:lol: odjajczony . Takie psy w DS są kochane i wiewrne Quote
Agata69 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ewa, kup w sobotę Nowości i sprawdx czy ukaze się ogłoszenie. Zaraz zrobię mu jeszcze tablice, ogłaszamy24 i gumtree. Quote
Agata69 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Moze troche kontrowersyjne, szukamy sposobu: http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/525172697/Bambo-chociaz-wejdz-i-przeczytaj.html http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=306866304&MessageId=MSG.VIEW_AD.EDIT_AD_SUCCESSFULMXAdIdMZ306866304MXGuidMZ131deb44-5ec0-a20b-26e2-2b67fffff303 Quote
Saphira Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 No to Bambo startuje po raz kolejny. Oby tym razem wygrał. Quote
Agata69 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 http://tablica.pl/oferta/bambo-prosze-wejdz-i-przeczytaj-IDgDHt.html Jeszcze tablica. Quote
ilon_n Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Saphira']Myślę, że da się to zrobić. Tylko za małą chwilkę. Odwiedziłam dzisiaj Bambo i ze zdumieniem stwierdziłam, że został nie tylko wykąpany, ale odjajczony i zaszczepiony. Mieszka na razie w szpitaliku do wygojenia się rany. Nie przeszkodziło nam to jednak zabrać go na spacerek. Teraz psiaki toruńskie mają troszkę lepiej bo w okresie wakacyjnym pracuje w schronisku dużo wolontariuszek wyprowadzających je na spacerki. Nasz Bambo okazał się jak zwykle wulkanem energii i całą drogę dziewczyny za nim biegały.:lol: Saphira, kastracja i szczepienia były zrobione na moją prośbę po rozmowie z kierowniczką i niestety deklaracją, że wyciągniemy go do końca sierpnia. Mam jeszcze jednego człowieka na oku, który szuka dla siebie psa. Mam się z nim spotkać w przyszłym tygodniu. Niestety nie znam jeszcze jego preferencji, ale na pewno zaproponuję mu Bambo. Cały czas szukam wyjścia, ale najlepiej, gdyby to wyjście było od razu domem stałym. Quote
mc_mother Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 No właśnie się w fundacji dziwiliśmy, że Bambo odjajczony a opłacona w lipcu sterylka "naszej" podhalanki jakoś nie doszła do skutku... Bambo- do domu! Quote
Recommended Posts